Aşılama Mayıs 2016 aşılamaları paylaşım alanı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben vajinismus olmadım ama ilk ilişki 1 haftada zor olmuştu korkudan kaskati kesiliyordum sonra kapı duvar, doktora gitmiştim esnek zarın var çok rahat olması gerekiyor dediği gün rahatlayıp izin vermiştim, belki farkında olmadan kısa sürede yendim vajinismusu

üzüldüm ya seni takıp edıyordum bende bende bu ay asılama yaptırıcam. sorunda olmasa tutma ıhtımalı cok dusuk okudugum kadarıyla. negatıflerı goruncede umut azalıyor
mrb canım bende tutmadı ama hamile kalan çok arkadaşlarımızda oldu nasib işi belkide meleğin bu vesile ile gelecektir belli mi olur 1kere denersin ki inşallah olur . olmadı tüp bebek yaptırırsın yine kendini hazır hissettiğinde
gelişmelerden haberdar et merak ederim

doğru söylüyosun canım çok soğuk kanlıyım gözümden yaş dahi gelmedi adetim gelince o kadar alışmışım ki hayal kırıklığına neyse artık hayırlısı buymuş demekki benim için ..
aslında rapor için 1kere daha aşılama yaptırsammı diyorum dr.la konuşup karar vereceğim artık

Ben evlendikten 3 ay sonra izin alabildigim icin biraz gec oldu.evlilik izni kullandim diye izin vermediler bankadan.tedavisiz mumkun degildi benim:)doktor bana da gayet saglik demisti.hissettiklerimi nasil dile getirdiysem neredeyse o da vajinamin olmadigina inanacaktikapi duvar...neyse bi dunya para da o zaman gitti.her isim zor anacim benim..yani bu gebe kalma olayi da beni sasirtmadi beni. ailede herkes zirt diye hamile kaldi benim icin surec normal isliyor.once burnum surtecek sonra hamile kalicam

Al benden de o kadar. Bir insanın her şeyi mi zor olur yahu

canım bende 5sene vajinismustum kendim yendim sonra 6ay korunduk alışayım diye ama keşke ilk ilişkide korunmasaydım diyorum belki o zaman gelecekti meleğim
muaynede hala zorlanıyorum kasılmalarım devam ediyo anestezisiz hsg bile çekildim dr.ma güveniyorum yoksa bende asla bu aşamalara gelemezdim ..biz herşeye katlanmaya hazırız yeterki gelsin meleklerimiz

Aynen ya kendimi kötü gen kombinasyonu olarak tanımlıyorum , her musibet Bende maşallah

Gebelik dusundugum ilk 3 ay hamile kalmadigimda hickira tepine agliyordum ne salakmisim.simdi aglamiyorum ya da ilk zamanki kadar siddetli olmuyor ama icim kan agliyor.o yuzden benim yasadiklarimi yasayan kimseye uzulme demiyorum cunku bu cok sacma gelecek biliyorum.
Benim doktorum ablamin arkadasi.o beni su sekilde motive ediyor.tup bebek son asama.donusu yok.yani yasal ya da fiziksel olarak tup bebekten sonra asilama yasak degil..ama verimi yok demek ki bana tup bebekten sonra asilamaya donmicez tuple devam edicez diyor.olumsuz olmasi durumunda maddi manevi daha buyuk bir yikim soz konusu diyor.benim fsh im bir an once hamile kalmami gerektirse bile adam belki hemen tup bebege gecmeyip belki igneyle bir asilama yapabilir.iste bilmiyorum napicaz ama buyuk ihtimal tup bebege gecilecek.soylemek istedigim sabirsizlaniyoruz hakli olarak ama temkinli gitmeliyiz.

Helal olsun sana..5 yil omrunden omur gitmistir ama yenmissin ya...

seninki hastalık değilmiş sanırım canım
al bemdende o kadar benden 4 yaş küçük kız kardeşim geçen yıl evlendi ilk ayda hamile kaldı şimdi 6 aylık kızımız var :) bende hala tık yok :))

derdi çeken anlar derler ya aynen öyleyiz birbirimize destek vererek daha kolay atlatıyoruz bu süreci siz olmasanız ne yapardım bilmiyorum Allah razı olsun hepinizden
dr.nda çok iyiymiş gerçekten senin psikolojinide düşünüyo ne güzel benimki sormadan bişey anlatmaz geçiştirir böyle
Allah hepimizi iyi dr.larla karşılaştırsın o da çok önemli bu süreçte
dr.la konuşup karar vereceğiz artık bundan sonra ne yapacağımıza hayırlısı canım

Yeni
KIZLARRRRR mikro çipli aşılama nedir yaa hastane bana iki türlü aşılama var dedi normal asılama çipli aşılama??? yaptıran var mı ki bunu??? aşılama yaptıracagım.... tüpbebek degıl asılama....

Can'ım çok teşekkür ederim .sakıncası olmazsa kafama takılan şeyleri sorabilirmiyim sana . dediğin gibi bende vakit kaybetmek istemiyorum işallah ilk aşılama da tutar .son bişe sorcam ben öğretmenim ortaokul öğretmeni sence aşılamadan sonra bir hafta rapor almam iyi olurmu sen Nasıl yapmıştın

Allah senden de razi olsun.hakikaten burasi olmasaydi napardim bilmiyorum..doktor cok onemli..allah iyileriyle karsilastirsin

Toprak-35 kan tesi yaptırdın mı peki? Benimde 14.gun kahverengi leke ve az kan geldi.adet olucak zannettim meğerse yerleşme kanamasıymış
bugün 1de gidecektik canım test için ama gitmeden başladı malesef
pıhtılı şekilde geliyo canım yerleşme kanamasında olmuyo sanırım öyle senin nasıldı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…