Ben vajinismus olmadım ama ilk ilişki 1 haftada zor olmuştu korkudan kaskati kesiliyordum sonra kapı duvar, doktora gitmiştim esnek zarın var çok rahat olması gerekiyor dediği gün rahatlayıp izin vermiştim, belki farkında olmadan kısa sürede yendim vajinismusuBen evliligimim basinda ileri derece vajinismus tedavisi gordum.vajinal ultrasondan bile korkuyordum.smear testi hsg asilamalar derken...islemin basinda biraz kaygim hala oluyor ama anestezi hic dusunmedim.insandan insana degisiyor reaksiyonlar.belki de sen de vajinismus tedavisine ihtiyac duymadin..kaygilarin yol almana engel olacaksa neden anestezi olmasin..o da olur...hayirlisiyla bi sekilde olsun da:)
mrb canım bende tutmadı ama hamile kalan çok arkadaşlarımızda oldu nasib işi belkide meleğin bu vesile ile gelecektir belli mi olur 1kere denersin ki inşallah olur . olmadı tüp bebek yaptırırsın yine kendini hazır hissettiğindeüzüldüm ya seni takıp edıyordum bendebende bu ay asılama yaptırıcam. sorunda olmasa tutma ıhtımalı cok dusuk okudugum kadarıyla. negatıflerı goruncede umut azalıyor
doğru söylüyosun canım çok soğuk kanlıyım gözümden yaş dahi gelmedi adetim gelince o kadar alışmışım ki hayal kırıklığınaBu boyle bir surec..asilama ;asilama yapilmamasi durumundaki hamile kalma olasiligimizi artiriyor..tup bebekte daha yuksek bu olasilik ama onda da garanti degil malesef.asilamayi bir asama gibi gorup olabildigimiz kadar yuksek moralle ve vazgecme den bu ise devam etmeliyiz.olmasi gereken asanaya gelince de tup bebek.
Ben de dibe vuruyorum olumsuz her asilamada toparlanmam bir kac gun suruyor.sonra ya allah yeni tedavi..
Bugun adet olantoprak-35
Ben evlendikten 3 ay sonra izin alabildigim icin biraz gec oldu.evlilik izni kullandim diye izin vermediler bankadan.tedavisiz mumkun degildi benim:)doktor bana da gayet saglik demisti.hissettiklerimi nasil dile getirdiysem neredeyse o da vajinamin olmadigina inanacaktiBen vajinismus olmadım ama ilk ilişki 1 haftada zor olmuştu korkudan kaskati kesiliyordum sonra kapı duvar, doktora gitmiştim esnek zarın var çok rahat olması gerekiyor dediği gün rahatlayıp izin vermiştim, belki farkında olmadan kısa sürede yendim vajinismusu
Ben evlendikten 3 ay sonra izin alabildigim icin biraz gec oldu.evlilik izni kullandim diye izin vermediler bankadan.tedavisiz mumkun degildi benim:)doktor bana da gayet saglik demisti.hissettiklerimi nasil dile getirdiysem neredeyse o da vajinamin olmadigina inanacaktikapi duvar...neyse bi dunya para da o zaman gitti.her isim zor anacim benim..yani bu gebe kalma olayi da beni sasirtmadi beni. ailede herkes zirt diye hamile kaldi benim icin surec normal isliyor.once burnum surtecek sonra hamile kalicam
canım bende 5sene vajinismustum kendim yendim sonra 6ay korunduk alışayım diye ama keşke ilk ilişkide korunmasaydım diyorum belki o zaman gelecekti meleğimBen evliligimim basinda ileri derece vajinismus tedavisi gordum.vajinal ultrasondan bile korkuyordum.smear testi hsg asilamalar derken...islemin basinda biraz kaygim hala oluyor ama anestezi hic dusunmedim.insandan insana degisiyor reaksiyonlar.belki de sen de vajinismus tedavisine ihtiyac duymadin..kaygilarin yol almana engel olacaksa neden anestezi olmasin..o da olur...hayirlisiyla bi sekilde olsun da:)
Aynen ya kendimi kötü gen kombinasyonu olarak tanımlıyorum , her musibet Bende maşallahBen evlendikten 3 ay sonra izin alabildigim icin biraz gec oldu.evlilik izni kullandim diye izin vermediler bankadan.tedavisiz mumkun degildi benim:)doktor bana da gayet saglik demisti.hissettiklerimi nasil dile getirdiysem neredeyse o da vajinamin olmadigina inanacaktikapi duvar...neyse bi dunya para da o zaman gitti.her isim zor anacim benim..yani bu gebe kalma olayi da beni sasirtmadi beni. ailede herkes zirt diye hamile kaldi benim icin surec normal isliyor.once burnum surtecek sonra hamile kalicam
Gebelik dusundugum ilk 3 ay hamile kalmadigimda hickira tepine agliyordum ne salakmisim.simdi aglamiyorum ya da ilk zamanki kadar siddetli olmuyor ama icim kan agliyor.o yuzden benim yasadiklarimi yasayan kimseye uzulme demiyorum cunku bu cok sacma gelecek biliyorum.doğru söylüyosun canım çok soğuk kanlıyım gözümden yaş dahi gelmedi adetim gelince o kadar alışmışım ki hayal kırıklığınaneyse artık hayırlısı buymuş demekki benim için ..
aslında rapor için 1kere daha aşılama yaptırsammı diyorum dr.la konuşup karar vereceğim artık
Helal olsun sana..5 yil omrunden omur gitmistir ama yenmissin ya...canım bende 5sene vajinismustum kendim yendim sonra 6ay korunduk alışayım diye ama keşke ilk ilişkide korunmasaydım diyorum belki o zaman gelecekti meleğim
muaynede hala zorlanıyorum kasılmalarım devam ediyo anestezisiz hsg bile çekildim dr.ma güveniyorum yoksa bende asla bu aşamalara gelemezdim ..biz herşeye katlanmaya hazırız yeterki gelsin meleklerimiz
seninki hastalık değilmiş sanırım canımBen vajinismus olmadım ama ilk ilişki 1 haftada zor olmuştu korkudan kaskati kesiliyordum sonra kapı duvar, doktora gitmiştim esnek zarın var çok rahat olması gerekiyor dediği gün rahatlayıp izin vermiştim, belki farkında olmadan kısa sürede yendim vajinismusu
al bemdende o kadar benden 4 yaş küçük kız kardeşim geçen yıl evlendi ilk ayda hamile kaldı şimdi 6 aylık kızımız var :) bende hala tık yok :))Ben evlendikten 3 ay sonra izin alabildigim icin biraz gec oldu.evlilik izni kullandim diye izin vermediler bankadan.tedavisiz mumkun degildi benim:)doktor bana da gayet saglik demisti.hissettiklerimi nasil dile getirdiysem neredeyse o da vajinamin olmadigina inanacaktikapi duvar...neyse bi dunya para da o zaman gitti.her isim zor anacim benim..yani bu gebe kalma olayi da beni sasirtmadi beni. ailede herkes zirt diye hamile kaldi benim icin surec normal isliyor.once burnum surtecek sonra hamile kalicam
derdi çeken anlar derler ya aynen öyleyiz birbirimize destek vererek daha kolay atlatıyoruz bu süreci siz olmasanız ne yapardım bilmiyorum Allah razı olsun hepinizdenGebelik dusundugum ilk 3 ay hamile kalmadigimda hickira tepine agliyordum ne salakmisim.simdi aglamiyorum ya da ilk zamanki kadar siddetli olmuyor ama icim kan agliyor.o yuzden benim yasadiklarimi yasayan kimseye uzulme demiyorum cunku bu cok sacma gelecek biliyorum.
Benim doktorum ablamin arkadasi.o beni su sekilde motive ediyor.tup bebek son asama.donusu yok.yani yasal ya da fiziksel olarak tup bebekten sonra asilama yasak degil..ama verimi yok demek ki bana tup bebekten sonra asilamaya donmicez tuple devam edicez diyor.olumsuz olmasi durumunda maddi manevi daha buyuk bir yikim soz konusu diyor.benim fsh im bir an once hamile kalmami gerektirse bile adam belki hemen tup bebege gecmeyip belki igneyle bir asilama yapabilir.iste bilmiyorum napicaz ama buyuk ihtimal tup bebege gecilecek.soylemek istedigim sabirsizlaniyoruz hakli olarak ama temkinli gitmeliyiz.
sorma canım Allah kimseye vermesin o derdi çok şükür yendim bi şekildeHelal olsun sana..5 yil omrunden omur gitmistir ama yenmissin ya...
Yeni
KIZLARRRRR mikro çipli aşılama nedir yaa hastane bana iki türlü aşılama var dedi normal asılama çipli aşılama??? yaptıran var mı ki bunu??? aşılama yaptıracagım.... tüpbebek degıl asılama....
Can'ım çok teşekkür ederim .sakıncası olmazsa kafama takılan şeyleri sorabilirmiyim sana . dediğin gibi bende vakit kaybetmek istemiyorum işallah ilk aşılama da tutar .son bişe sorcam ben öğretmenim ortaokul öğretmeni sence aşılamadan sonra bir hafta rapor almam iyi olurmu sen Nasıl yapmıştınevet ahmet hoca mukemmmel bir insan ben ona çok güvendim hiç sorgulamadım sperm sayısını bile sormamışım düşün.ilaçlra gelince 3 kutu gonalf iğne kullandım ilaçları kendin alıyorsun merkeze uygun fiyata geliyor sonra çatlatma iğnesi ve jel aldım 800 yakın ilaçlar tuttu aşılama 1200 dü eşim muhaebeyle görüştü 1000 yaptılar yani toplamda galiba 2000 e yakın gitti. ınşallah seninkide tutar vakit kaybetme başla hemen eşinin sperm sayısına falan baktılar mı
Allah senden de razi olsun.hakikaten burasi olmasaydi napardim bilmiyorum..doktor cok onemli..allah iyileriyle karsilastirsinderdi çeken anlar derler ya aynen öyleyiz birbirimize destek vererek daha kolay atlatıyoruz bu süreci siz olmasanız ne yapardım bilmiyorum Allah razı olsun hepinizden
dr.nda çok iyiymiş gerçekten senin psikolojinide düşünüyo ne güzel benimki sormadan bişey anlatmaz geçiştirir böyle
Allah hepimizi iyi dr.larla karşılaştırsın o da çok önemli bu süreçte
dr.la konuşup karar vereceğiz artık bundan sonra ne yapacağımıza hayırlısı canım
hayır çip farklı.... normalde de yıkanıyor... bu başka bısey?http://www.haberturk.com/saglik/haber/1119225-kisirlikta-mikro-cip-teknolojisi
Doğru yorumlamışsam şayet; spermlerin yıkanması. herkes zaten bu şekilde aşılama oluyor.
amin canım inşallah senden güzel haberler alırızAllah senden de razi olsun.hakikaten burasi olmasaydi napardim bilmiyorum..doktor cok onemli..allah iyileriyle karsilastirsin
bugün 1de gidecektik canım test için ama gitmeden başladı malesefToprak-35 kan tesi yaptırdın mı peki? Benimde 14.gun kahverengi leke ve az kan geldi.adet olucak zannettim meğerse yerleşme kanamasıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?