Bebeğim hayırlı olur inşallah. Kaç iğne gerekiyor biliosun ben klomenle yaptirdimbende aşılama için bugun ilk gonal f ignemi yaptim haydi hayirli olsun
canim bu iğne tek kalem gibi büyük her gün ondan azar azar yapicam en az 6 günBebeğim hayırlı olur inşallah. Kaç iğne gerekiyor biliosun ben klomenle yaptirdim
İnşallah gerek kalmaz canım aşılaman yapılınca haber ver listeye ekleyelim böylece kabaca bi yüzde bile cikarabilirizbu arada bende yeni öğrendim tüp bebek raporu icin iki iğneli aşılama şartı varmış bir daha aşılama yaptirirsaniz iğneli yaptirin insallah gerek kalmaz ama ilerde tüp bebek raporu için lazim olabilir
Rabbim hepimize hemencik bebislerimizi versin
tamam canim tahminimce haftaya pazartesi filan olurİnşallah gerek kalmaz canım aşılaman yapılınca haber ver listeye ekleyelim böylece kabaca bi yüzde bile cikarabiliriz
Canim aşılaman inşallah hayırlı olur. Sanki seninle daha önce bi topikte konuşmuştuk hatirliyorumtamam canim tahminimce haftaya pazartesi filan olur
sagol cnm insallah. dogrudur konusmusuzdur bebek isteyimden dolayi bayagadir buralardayim :) bence belirtilere hiç takilma ben bütün hamilelik belirtilerini yaşadım sonuç hep negatif oldu, 1 ay ayni adet olcak gibiydim poZitif sonuç aldik ama malesef kimyasal olduCanim aşılaman inşallah hayırlı olur. Sanki seninle daha önce bi topikte konuşmuştuk hatirliyorum
Allahım bu gaz öldürecek beni ya. Ama belirti için erken olabilir kendimizi uzmeyelim8. Günden selamlar , moralim sıfır sıfır sıfır, hiç mi belirti olmaz ya
Belirti olmasi sart degil cnm.bunu dusunup uzulme.zaten adet belirtileriyle ayniymis..su surece girdigimden beri her adet doneminde agriyan buyuyen goguslerim agrimaz buyumez oldu..8. Günden selamlar , moralim sıfır sıfır sıfır, hiç mi belirti olmaz ya
Hayirlisi olsun insallahBenim tansiyonum düştü yinegözümün onu karariyor
Nasıl geçti aşılaman canımEvet klomen kullandim gunde 2 adet.bu 3.asilamam olacak.sadece bu sefer geceleri basim ensem terlemis uyaniyorum.daha onceleri olmuyordu.
7Mayista oldu canim.cok sukir skntsizdiNasıl geçti aşılaman canım
İnşallah tutmuştur, sperm ve yumurta durumu nasildi7Mayista oldu canim.cok sukir skntsizdi
Sagol canim hayirlisi insallah.tek yumurta 11 milyon hareketli sperm ileİnşallah tutmuştur, sperm ve yumurta durumu nasildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?