Aşılama Mayıs 2016 aşılamaları paylaşım alanı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bu arada bende yeni öğrendim tüp bebek raporu icin iki iğneli aşılama şartı varmış bir daha aşılama yaptirirsaniz iğneli yaptirin insallah gerek kalmaz ama ilerde tüp bebek raporu için lazim olabilir
Rabbim hepimize hemencik bebislerimizi versin

İnşallah gerek kalmaz canım aşılaman yapılınca haber ver listeye ekleyelim böylece kabaca bi yüzde bile cikarabiliriz

Canım keşke başka belirtiler olsa ama yok artık kendimi yoklamaktan delircem sadece bende de o yumurtaliklar ağrıyor diğer aylarda olduğu gibi ilk denemede hergün agriyordu bunda sadece ara da bi ağrıyor. Göğüslerini buyucegi yerde iyice küçüldü :) şaka gibi ya ama bu da negatif olursa Rabbim sonumu Hayır eylesin. Zor bi dönem beni bekliyor

Canim aşılaman inşallah hayırlı olur. Sanki seninle daha önce bi topikte konuşmuştuk hatirliyorum
sagol cnm insallah. dogrudur konusmusuzdur bebek isteyimden dolayi bayagadir buralardayim :) bence belirtilere hiç takilma ben bütün hamilelik belirtilerini yaşadım sonuç hep negatif oldu, 1 ay ayni adet olcak gibiydim poZitif sonuç aldik ama malesef kimyasal oldu

8. Günden selamlar , moralim sıfır sıfır sıfır, hiç mi belirti olmaz ya

Benim tansiyonum düştü yine gözümün onu karariyor

Günaydın kızlar ne durumdasınız ? Benim göğüs ucum yarım Cm kadar büyümüş ,ölçüyorum .
Heveslenmeyim diyorum ama beceremiyorum. Bi An önce cuma olsa

Ben harekete sayıya felan baktirmadim ama çok merak ediyorum Sperm durumunu. Birinci de 10 milyon spermle yapılmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…