uuuuuuu canım bnm tebrik ederimmmm süper bi haber. günüme güzellik kattın :) sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin allah.life__ soğan kürünün etkisi oldumuki sence? yoksa cidden kafadamı bitiomuşki :/
Amin Can'ım inşallahooo süper o zamanmischin dönüşte müthiş bir ruh hali ve dinlenmiş bir beden..Hadi bakalım dualarım seninle..
feministic canım çok teşekkür ederim. Darısı isteyen herkese olsun.Kısa sürede sizin sevincinizi de yaşarız inşallah:))
Canım teşekkür ederim. Dualarım sizinle. Allah isteyen herkese nasip etsin.Bu bayram bize umut sevgi mutluluk bereket getirsin insAllah herkesin kucağı dolsun..Bayramınız mübarek olsun arkadaşlar..
Buaradalife ve B bir bilinmeyenli denklemler sizleri de Allah mübarek etsin tebrik ederim darısı bizlerin basina:) (listeye ekleyin bu arkadaslari hamis cogalsin)
Diger arkadaşlar sizler ne yaptınız ses cikmiyor hadi bir hayirli haber verin.
Bu ay bende heyecanliyim arkadaslar ikinci asilamayi yaptirdim 6.günüm bu gün(30 haziran asilama oldu) 14temmuz kan tahlil gunum:) insAllah bayram bize yenilikler getirir sevgili arkadaslarım
Duanızi eksik etmeyin
Selam ve dualarla iyi bayramlar:)
canım nasıl oldu sonuçMerhaba arkadaşlar bugün kan verdim ,yarın sonuç çikacak. 2.Aşilamanın 14.günü yarin normalde regl günüm
Arkadaşlar sizden dua istiyorum birde Meryem suresini okurmusunuz benim için pozitif sonuclansın
merhaba sonucunuz kaç günde çıktı ben geçen ay kan verdim hala sonuç çıkmamışEvet canim genetik arastirmaya gidiyor
Ben baktirmadim canim hicmerhaba sonucunuz kaç günde çıktı ben geçen ay kan verdim hala sonuç çıkmamış
Can'ım eğer özelde yaptırdıysan bir saate çıkıyor eğer devletse daha doğrusu sağlık ocağı ise birgün. sonra çıkıyormerhaba sonucunuz kaç günde çıktı ben geçen ay kan verdim hala sonuç çıkmamış
Pıhtılaşma testi mi canımCan'ım eğer özelde yaptırdıysan bir saate çıkıyor eğer devletse daha doğrusu sağlık ocağı ise birgün. sonra çıkıyor
Devlette mı yaptırmıştın bozma moralini tüp bebek tutma olasılığı daha yüksekmişkızlar konulara bayağı uzak kaldım negatif sonrası bir daha ne girdim ne baktım bıraktım herşeyi. tüp bebeğe geçen varmı aranızda
Merhaba Erdal beyin muayene ücreti nedir biliyor musunuz?Eğer izmirde oturaniniz varsa tinaztepe hastanesi Erdal Aktan tavsiye ederim
bi de izmirde irenbe tüp bebek merkezi çok iyi bu konuda ama sgk ile anlasmasi olmadigi icin cok pahali
50 veya 60 lira sanirim. bizim özel saglik sigortamiz vardi 12 liraydi ama zaten aşılama ya da tüp bebek yaptirirsaniz muayne ucreti almiyorlarMerhaba Erdal beyin muayene ücreti nedir biliyor musunuz?
Aa baya uygunmuş. SSK lıyız biz de. 60 filansa uygun yani. Smyrna 120 diye duydum ben. O fazla gelmişti50 veya 60 lira sanirim. bizim özel saglik sigortamiz vardi 12 liraydi ama zaten aşılama ya da tüp bebek yaptirirsaniz muayne ucreti almiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?