- 11 Mart 2015
- 846
- 540
- 53
- 36
evet canım ben de aşılamadan sonraki günden saymaya başladım, benim de o şekilde perşembeye geliyor. klomen filan derken benim de ovülasyon günü uzadı, bakalım kaldı şurada iki günümüz canım, perşembe ya da cuma test yaparız inşallah ikinci çizgi saklanmaz bir yerlereçok haklısın canım. bizim yaklaşık 6 yıl oldu. başlarda çok sabırsızdım dediğin gibi sonra bırakmıştım gerçekten. ama bu aşılamayla beraber bi haller oldu bana yinebir de adet günü derken neyi kastediyorsun? benm normalde bugün adet günüm ama ilaçlarla değişti muhtemelen. çünkü ben ovulasyondan 14 gün sonra adet olurum. bu sefer tedaviyle beraber çatlatma iğnesinden sonra geçen 36 saati ovulasyon gibi düşünüyorum. ovulasyon +14 gün de perşembeye denk geliyor. doktor da o zaman test istedi zaten. bir de yabancı forumlara falan baktım hep aşılama sonrası sayıyorlar günü test için.
evet canım ben de aşılamadan sonraki günden saymaya başladım, benim de o şekilde perşembeye geliyor. klomen filan derken benim de ovülasyon günü uzadı, bakalım kaldı şurada iki günümüz canım, perşembe ya da cuma test yaparız inşallah ikinci çizgi saklanmaz bir yerlere
canım bende 25 mayısta iğnemi olup 27 mayısta aşılama yaptırdım bu sabah ve dun akşam üstü test yaptığımda silik bir çizgi gördüm 4 aydır klomen ve ovitrelle kullanıyorum bu ay ilk defa aşılama denedik ve ilk defa silikte olsa bi çizgi belirdi akşamüstü kan vericem bat 11 mayıs benımdeevet canım ben de aşılamadan sonraki günden saymaya başladım, benim de o şekilde perşembeye geliyor. klomen filan derken benim de ovülasyon günü uzadı, bakalım kaldı şurada iki günümüz canım, perşembe ya da cuma test yaparız inşallah ikinci çizgi saklanmaz bir yerlere
canım bende 25 mayısta iğnemi olup 27 mayısta aşılama yaptırdım bu sabah ve dun akşam üstü test yaptığımda silik bir çizgi gördüm 4 aydır klomen ve ovitrelle kullanıyorum bu ay ilk defa aşılama denedik ve ilk defa silikte olsa bi çizgi belirdi akşamüstü kan vericem bat 11 mayıs benımde
maşaallah, çizgi silik ama baya belligözün aydın arkadaşım inşaallah kan testinde de güzel bir sonuç alırsın. bize de haber ver[/QUO
inşallah arkadaşım rabbim yüzlerimizi güldürsün beklemek çok zor
Doktordan yeni geldim canım sonuc negatif temmuzda tup bebek yapacgz bakalim kısmet artık ilk soku atlattım iyiyim suanNe yaptın? merak ettim seni arkadaşım...
İnsallah pozıtıf sonuc alırsın canım adet olmadıgın surece hep bi umut varçok haklısın canım. bizim yaklaşık 6 yıl oldu. başlarda çok sabırsızdım dediğin gibi sonra bırakmıştım gerçekten. ama bu aşılamayla beraber bi haller oldu bana yinebir de adet günü derken neyi kastediyorsun? benm normalde bugün adet günüm ama ilaçlarla değişti muhtemelen. çünkü ben ovulasyondan 14 gün sonra adet olurum. bu sefer tedaviyle beraber çatlatma iğnesinden sonra geçen 36 saati ovulasyon gibi düşünüyorum. ovulasyon +14 gün de perşembeye denk geliyor. doktor da o zaman test istedi zaten. bir de yabancı forumlara falan baktım hep aşılama sonrası sayıyorlar günü test için.
İnşaallah haziranda sürpriz yapar ve gelir senin mercimekDoktordan yeni geldim canım sonuc negatif temmuzda tup bebek yapacgz bakalim kısmet artık ilk soku atlattım iyiyim suan
Benim de seninki gibi pembe akıntı başladı. Negatif galibaİnsallah pozıtıf sonuc alırsın canım adet olmadıgın surece hep bi umut var
Hayır canım hiçbişey kullanmıyodum sadece folik asit 11. Gunde adet oldum uzulme canım akısına bırak ben bu ay gıtmıcem temmuzda tup bebek psıkolojimi duzeltmeye calişyorum sende takma kafaya nasıl olsa sonuc degişmiyo yıpranıyoruz sadece ben bugun cok dınc uyandım ve negatıf dedklerinde aglamadım ilk defa alişmadım ama ayakta dimdik durmazsam devam edemem oyuzden mucadelemıze devamBenim de seninki gibi pembe akıntı başladı. Negatif galibasen crinone jel kullanıyor muydun canım?
Farketmez canım hemen başla ben kullanmadım ama kullananlar çok memnun çünkü yumurtlamayi da artiriyormusKızlar bugun inofolic aldım eczacı uremeyede yardımcıı dedi hap olanını aldım kullanan varmı adetliyken mi baslasam yoksa bıtıncemı
Bugun baslıcam canım bakalimFarketmez canım hemen başla ben kullanmadım ama kullananlar çok memnun çünkü yumurtlamayi da artiriyormus
YaparCrione jel su gibi akıntı yapar mı? Geçen yıl hamileyken vermişti dr hatırlayamadım yapmismiydi , bi kaç gündür yürürken foş diye su geliyor çamaşırım hatta pantolonum ıslanıyor, kokusuz ve renksiz.
kızlar günaydın benim ilk aşılamamdı ama olmadı malesef, dün kırmızı kartı yedim, bu ay büyük ihtimal ikinci aşılamayı denicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?