Aşılama Mayıs 2016 aşılamaları paylaşım alanı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet canım ben de aşılamadan sonraki günden saymaya başladım, benim de o şekilde perşembeye geliyor. klomen filan derken benim de ovülasyon günü uzadı, bakalım kaldı şurada iki günümüz canım, perşembe ya da cuma test yaparız inşallah ikinci çizgi saklanmaz bir yerlere

amin inşaallah

canım bende 25 mayısta iğnemi olup 27 mayısta aşılama yaptırdım bu sabah ve dun akşam üstü test yaptığımda silik bir çizgi gördüm 4 aydır klomen ve ovitrelle kullanıyorum bu ay ilk defa aşılama denedik ve ilk defa silikte olsa bi çizgi belirdi akşamüstü kan vericem bat 11 mayıs benımde

Eklentiler

• IMG_20160607_073002.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 54

maşaallah, çizgi silik ama baya belli gözün aydın arkadaşım inşaallah kan testinde de güzel bir sonuç alırsın. bize de haber ver

İnsallah pozıtıf sonuc alırsın canım adet olmadıgın surece hep bi umut var

Arkadaşlar pembe akıntı gelmeye başladı zaten karnım da ağrıyor. Fakat crinone jel kullanıyorum ve jel devam ettiği sürece adet başlamaz diye biliyordum. Yanlış mı biliyorum? Jel devam ederken adet başlayabilir mi ?

Benim de seninki gibi pembe akıntı başladı. Negatif galiba sen crinone jel kullanıyor muydun canım?
Hayır canım hiçbişey kullanmıyodum sadece folik asit 11. Gunde adet oldum uzulme canım akısına bırak ben bu ay gıtmıcem temmuzda tup bebek psıkolojimi duzeltmeye calişyorum sende takma kafaya nasıl olsa sonuc degişmiyo yıpranıyoruz sadece ben bugun cok dınc uyandım ve negatıf dedklerinde aglamadım ilk defa alişmadım ama ayakta dimdik durmazsam devam edemem oyuzden mucadelemıze devam

Kızlar bugun inofolic aldım eczacı uremeyede yardımcıı dedi hap olanını aldım kullanan varmı adetliyken mi baslasam yoksa bıtıncemı

Crione jel su gibi akıntı yapar mı? Geçen yıl hamileyken vermişti dr hatırlayamadım yapmismiydi , bi kaç gündür yürürken foş diye su geliyor çamaşırım hatta pantolonum ıslanıyor, kokusuz ve renksiz.

Kızlar ben bu ay ara verdim dra hiç soramadım ama bu arada inofolic ve glifora devam edıyorum bı sakınca yok degil mi ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…