Mayis 2016da hamile oldugunu ogrenenler,hadi toplanalim

capque

Guru
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2011
202
169
303
Merhaba kizlar,uzuuuun bir surecten sonra sonunda hamile oldugumu ogrendim,hesaplara gore 4+2 haftalik,hamile oldugunu ogrenen var mi,sureclerimizi paylasiriz burda

Merhaba biz 4+4 üz doktora gitmedik henüz ama öyle görünüyor

Benimki şüpheli bugün test yaptin kana baktirmadim bat 9 mayis sevinmek için erken galiba

Eklentiler

• IMG_20160506_200351.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 108
Merhaba biz 4+4 üz doktora gitmedik henüz ama öyle görünüyor
Baslikta farkindaysan mayis 2016 da hamile olanlar haydi toplanalim yaziyor seni niye bu kadar rahatsız etti anlamadim ilk defa boyle bir testle karsilasiyorum ati yorum ki tecrübeli olanlar benim içimi rahatlatsin fikir versin diye anladin mi simdi

Günaydın kızlar
bende şu an 4+6 hamileyim kendime göre doktor haftalık vs olarak bişi demedi. en başından beri düşük riski vardı. dün beta az çıktı diye düşecek dedi sizin nasıl beta hcg lütfen yardım edin. ilk bebeğim
adette bi gün önce;

29nisan 211 beta
1mayıs 450
3mayıs 873
5mayıs 1378 çıktı. sonuncusu böyle diye düşük olur az yükselmiş dedi. sizin nasıldı

Merhabalar,gebeligin saglikla devam etsin insallah,bence değerlerin iyi yani bu durumda dusecek demek hic dogru degil en azindan dusmemesii icin bi takviye yapsaymis,lutfen baska bir doktora git ihmal etme bize de haber ver

Kizlar ben de bugun gittim ilk kez doktora,daha onceden bikac kan testim vardi bugun de yaptirdim yukselmis,ama henuz gorunmuyo kese filan,haftaya cagirdi kese icin,ve progestan,folbiol ve coraspin verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…