- 6 Şubat 2016
- 101
- 86
- 98
- 35
Selamm bende 5 haftalık hamileyim 3 gün once gittim doktora kese var bebek goremiyorum cok küçük dedi pazartesi baska doktora gidicem carsamba baska doktora ctesi yine farkli bi doktora artk iclerinden secicem 2 doktor.simdi diceksiniz napiyo bu kiz kac tane doktora gidiyo abarti falan ama 2 tane kaybim var o yüzden doktor iyi secmem gerek
Hayırlısıyla bebegini görür kalp atislarini duyar snrada saglikla kucagina alirsin insallah.ben kan testi yaptirmadm hicRabbim bunu bağışlar inşallah. Benim de 5 haftalık görünüyor. Henüz kadın doğuma gitmedim. Kan tahlilinde değerlerim 895 çıktı. Biraz zaman geçsin ondan sonra gideceğim.
Profilde kisisel bilgilerden bebegin tahmini dogum tarihini ekleyip kaydediyorsunKizlar ben bu hamilelik takvimini ekleyemiyorum nasil yapicam
Tamam deneyim bakalimProfilde kisisel bilgilerden bebegin tahmini dogum tarihini ekleyip kaydediyorsun
Resmen hamilesin. Gözün aydin ☺Benimki şüphelibugün test yaptin kana baktirmadim bat 9 mayis sevinmek için erken galiba
Maalesef canim o testi yaptim çift çizgiyi gördüm fakat ertesi gün hastalandim hamile değilmişim oyuzden bidaha asla günüm geçmeden test yapmayacagimResmen hamilesin. Gözün aydin ☺
3 haftalıkken nasl ögrendin canm erken gebelik testimi kan testimimerhaba bende 3 hafta
Maalesef canim o testi yaptim çift çizgiyi gördüm fakat ertesi gün hastalandim hamile değilmişim oyuzden bidaha asla günüm geçmeden test yapmayacagim
Son adet tarihine gore hesaplaniyorKızlar kaç haftalık olduğunu Nasıl hesaplıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?