- 13 Eylül 2020
- 182
- 41
- 48
- 30
Çok tesekkür ederimBn inanılmaz doktor değiştirdim insanı rahatlatan bi yapısı var daha önce gittiklerim bi panikti ve hep yanlış teşhisler koydular ve öyle şaçma sapan yerlere gitmedim tıp fakültesinin ücretli bölümü bile yanlış teşhis koymuştu ali Fuat bey çok iyi işinin ehli tavsiye ederim
Kabızlık , akıntı , göğüsler şiş bekliyorum bakalımÇokça aminher şeyin hayırlısı başta belirtin var mi bu arada kuzum
Merhabalar ben yeniyim ve bu siteyi nasıl kullanacağımı bilmiyorum mesela nasıl etiketlenir mesaj yazmak için nereye yazmam gerekiyor biri bana bilgi verebilir miYusra-61
1- BAT 4 Mayıs
2- Yaş 31
3- 5 aydır deniyoruz. Bu 6. Ay olucak
4- Folidoce kullanıyorum (folik asit)
İnşallah bu topic hepimizin hayırlı haberler vermesine vesile olur
Peki muayene ücreti ne kadar acaba bende parasından geçtim ueterki iyi bir doktor olsun diyorum.Çünkü bende kist var ilk gittiğim doktor dermoid kist dedi ikinci gittiğim doktor bu dermoid kist değil çikolata kosti dedi.Üçüncüsü ne diyecek merak ediyorum açıkcası.Kistim küçüktü 2 defa asilama oldum ilaclardan büyüdü doktorum ameliyat önerdi ama hemen olmak istemiyorum.Baska görüslerede ihtiyacım varBn inanılmaz doktor değiştirdim insanı rahatlatan bi yapısı var daha önce gittiklerim bi panikti ve hep yanlış teşhisler koydular ve öyle şaçma sapan yerlere gitmedim tıp fakültesinin ücretli bölümü bile yanlış teşhis koymuştu ali Fuat bey çok iyi işinin ehli tavsiye ederim
Merhabalar bende 2 yıldır evliyim çocuğum yok bu dediğiniz doktor nerde ben mersinde yaşıyorumÇok tesekkür ederim
Benimde ailemde kan pıhtılaşması var bir düşük olunca araştırmak istedim ama tek düşük diye hiçbir doktor yaklaşmadı oysa var ailede. Onları hep anladım ama ben anlatamadım kendimi.Daha hiç denemeyen birine direkt düşükten bahsetmek üzücü gerçekten. Ama bir anlamda iyi niyetli ve bilinçlendirmek için söylüyor. İlkinde vücudun kabul edebileceğini ama sonraki gebeliklerde kabul etmediğini söyledi. Kan uyuşmazlığında durum böyle oluyormuş. İnternetten sipariş edeceğim hâlâ sipariş vermedim ne alacağıma karar veremediğimden
Vallahi bu ay vucudumda belirti aramıyorum gecen ay sürekli her şeyi belirti olarak arıyordum suan ise aramıyorum açıkçası bu ay sallamasyonluga vurdumKabızlık , akıntı , göğüsler şiş bekliyorum bakalımsizin var mı peki
Belki bu daha sağlıklıdırVallahi bu ay vucudumda belirti aramıyorum gecen ay sürekli her şeyi belirti olarak arıyordum suan ise aramıyorum açıkçası bu ay sallamasyonluga vurdum
Ben ekliyorumArkadaşlar bende yeniyim beni de ekler misiniz son bat 16 Nisan yaşım 30
Bakalım kuzum her şeyin hayırlısı vallahi artıkBelki bu daha sağlıklıdır
Ben 2 yıldır evliyim ilaç kullanmıyorum doktor klomen önermişti 3 ay dene demişti 6 ay oldu bat 16 veya 17 geçen ay düzensizleşti erken oldumBen ekliyorum
Bana bu ay ki batınızı ve kaç yıldır deneyip istediğiniz süreyi birde kullandığınız ilacı yazarsanız sevinirim?
Tam emin değilim düzensizlikten dolayı 17 mayısBen 2 yıldır evliyim ilaç kullanmıyorum doktor klomen önermişti 3 ay dene demişti 6 ay oldu bat 16 veya 17 geçen ay düzensizleşti erken oldum
Canım inşallah kötü bir şey yoktur çok kötüysen şimdi git rabbim yardımcın olsunKızlar benim ağrım bastırdı felaket bir ağrım var sabahtan acile gideceğim
Çok umutsuzluğa kapıldım ya belimde geziyor şu an ağrı kasıklarım biraz hafifledi uyumaya çalışacağım yarın özel hastaneye gideceğim sabahtanCanım inşallah kötü bir şey yoktur çok kötüysen şimdi git rabbim yardımcın olsun
Göz altlarım tam istedikleri gibiydi aslındakansızlık varya mor bilseydim fondöteeen sürmezddimmm
Rabbim bu mubarek gunlerde hamile olmayi nasip etsin cnm. Esine de sana da hayrli bir evlat nasip etsin. Siz birbirinize destek oldkca asamayacaginiz bir durum yoktr zatenBugün çok duygulandığım bir konuşma oldu eşimle
Paylaşmak istedim..
Ona bugün ovulasyon döneminde olduğumu anlattım, belki bu dönem denersek çocuğumuz olabilir dedim. O da inşallah hayatım ama belki sorun bende yani belki benim yüzümden çocuğumuz olmuyor dedi. Şok oldum şakalaşıyorduk onun böyle bir düşünce içinde olduğunu bilmiyordum. O an çok kötü hissettim ama ağlamamak için şakaya vurdum yine. Evet hayatım sorun kesin sende çünkü yatak odamıza zaman ayırmıyorsun, dedim... Tamam bu dönemi değerlendirelim dedi. Olmazsa belki ben yanlış hesaplıyorum ovulasyon dönemini, testlerden alır bakarız doğru zamanı buluruz. Dedim...
Çok tatlıydı ya kıyamam, aslında benden çok o istiyor çocuk sahibi olmayı. İnşallah ikimizin de bir sağlık sorunu yoktur...
Bnde geldim gerçi doktor bu ay olmaz soldan yumurtlarsın dedi ama Allah
Allah hayırlı evlatlar Nasib eder inşallahRabbim bu mubarek gunlerde hamile olmayi nasip etsin cnm. Esine de sana da hayrli bir evlat nasip etsin. Siz birbirinize destek oldkca asamayacaginiz bir durum yoktr zaten
Amiiiin canım inşallah yaTeşekkür ederim canımumudunu kaybetme rabbim sizlerede nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?