Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok tesekkür ederim

Yusra-61
1- BAT 4 Mayıs
2- Yaş 31
3- 5 aydır deniyoruz. Bu 6. Ay olucak
4- Folidoce kullanıyorum (folik asit)

İnşallah bu topic hepimizin hayırlı haberler vermesine vesile olur
Merhabalar ben yeniyim ve bu siteyi nasıl kullanacağımı bilmiyorum mesela nasıl etiketlenir mesaj yazmak için nereye yazmam gerekiyor biri bana bilgi verebilir mi

Peki muayene ücreti ne kadar acaba bende parasından geçtim ueterki iyi bir doktor olsun diyorum.Çünkü bende kist var ilk gittiğim doktor dermoid kist dedi ikinci gittiğim doktor bu dermoid kist değil çikolata kosti dedi.Üçüncüsü ne diyecek merak ediyorum açıkcası.Kistim küçüktü 2 defa asilama oldum ilaclardan büyüdü doktorum ameliyat önerdi ama hemen olmak istemiyorum.Baska görüslerede ihtiyacım var

Benimde ailemde kan pıhtılaşması var bir düşük olunca araştırmak istedim ama tek düşük diye hiçbir doktor yaklaşmadı oysa var ailede. Onları hep anladım ama ben anlatamadım kendimi.
Ne bileyim düşüğü söyleyip hazırlamak gebeliğe yinede kolay bir durum değil bence demese daha iyiydi sonuçta önem alınacak durum varsa almak adına bilseniz anlarım.
Netten ben surelab aldım tüm markaları denedim surelab daha çok begendim eğer sizde denemek istersiniz alabilirsiniz hangisi size uygun olursa.

Ben ekliyorum
Bana bu ay ki batınızı ve kaç yıldır deneyip istediğiniz süreyi birde kullandığınız ilacı yazarsanız sevinirim?
Ben 2 yıldır evliyim ilaç kullanmıyorum doktor klomen önermişti 3 ay dene demişti 6 ay oldu bat 16 veya 17 geçen ay düzensizleşti erken oldum

Canım inşallah kötü bir şey yoktur çok kötüysen şimdi git rabbim yardımcın olsun
Çok umutsuzluğa kapıldım ya belimde geziyor şu an ağrı kasıklarım biraz hafifledi uyumaya çalışacağım yarın özel hastaneye gideceğim sabahtan

Göz altlarım tam istedikleri gibiydi aslında kansızlık varya mor bilseydim fondöteeen sürmezddimmm
İnsani sahtekarliga yönlendiriyorlar adam gibi islerini yapsalar ya. Ya sen beni su listeye koysana kiz daha batim belli olmadan geldiydim yas 33/ 3. Ay /22_23 mayis bat. Takviye olarak arisutu bal polen.

Rabbim bu mubarek gunlerde hamile olmayi nasip etsin cnm. Esine de sana da hayrli bir evlat nasip etsin. Siz birbirinize destek oldkca asamayacaginiz bir durum yoktr zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…