Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende ne yesem değilde içsem derdindeyim yersem zarar zaten sahura birşey kalmadı yumurtayla oruç tuttum bu sene
En sağlıklısı valla. Benim içim almıyor sahurda bişey yemeyi. İftar yapıyorum bi. Sonra da ara atıştırmalar azcık dikkat etseydim keşke diyorum sonra ama ipin ucu çoktan kaçmış oluyor

Teşekkür ederim. Yılbaşından beri istiyoruz daha yeni aslında. Ama ondan öncesinde de korunmasız ilişkilerimiz olmuştu, hamilelik olmadı maalesef. Bir de doktora da gitmiştik daha önce benim kanamam çok uzun sürmüştü yeni evlendiğimizde, o zaman doktora hamilelik için de aramızda kan uyuşmazlığı olduğunu söyledik. O da ilk bebek için yapacak bir şey yok muhtemelen tutunur ama düşük olursa korkmayın ikinci hamilelikten önce mutlaka gelin ilki düşükle sonuçlansa bile dedi. Bu durum bizi üzmüştü. Şimdiden hazırlıyoruz kendimizi ilk gebelik düşük olabilir diye.

En sağlıklısı valla. Benim içim almıyor sahurda bişey yemeyi. İftar yapıyorum bi. Sonra da ara atıştırmalar azcık dikkat etseydim keşke diyorum sonra ama ipin ucu çoktan kaçmış oluyor
Ama cidden önceden dayanamaz öyle bir yerdim ki çok üzgünüm çok kilo alırdım gece zararlı bazı beslenme türü. Ramazandan sonra bölgesel spor başlıcam nasip olursa. İpin ucunun kaçması birşey değil ama sende benim gibi evdesin hareket az zararlı maalesef. Kapanma olmasa günlük 45 dk yürüyüş yapardım. Bazen bunları çok zor gelirdi ama irademle aştım bunu

Bende ne yesem değilde içsem derdindeyim yersem zarar zaten sahura birşey kalmadı yumurtayla oruç tuttum bu sene
Bende acaba kuru kayısıyı direk mi yesem, haşlayıp suyunu mu içsem yoksa ikisini de mi yapsam diye düşünüyorum,

Ayyy bu doktorları boğasım geliyor ilk düşük olmadan birşey yapamıyoruz diyorlar ya cinlerim çıkıyor kafama. Birde söylemişsiniz bu düşük olmadan uygulayacakları birşey var ki ilk düşük olsun ikincide mi önleyelim diye düşünüyorlar. Anlayamıyorum. Sen asla düşecek gibi şeylere inandırma Allah neyi vereceği bilinmez ama olumsuza odaklanmak yerine olumluyu düşünüp çekmek daha iyi diye düşünüyorum. Ovulasyon al bununla devam et

Bende acaba kuru kayısıyı direk mi yesem, haşlayıp suyunu mu içsem yoksa ikisini de mi yapsam diye düşünüyorum,
Ben propolis içtim çayını evde zulam çok içme adına civanperçemi mi içsem dedim sonra neyse dedim direk ye su iç üsğtpnsu, uğraşma ya

Amin cnm. Derman aradgmz yerler dert oluyor bazen. Sen de giderken goz altlarini morart falan halsiz takatsiz konus dikkate alirlar belki

Daha hiç denemeyen birine direkt düşükten bahsetmek üzücü gerçekten. Ama bir anlamda iyi niyetli ve bilinçlendirmek için söylüyor. İlkinde vücudun kabul edebileceğini ama sonraki gebeliklerde kabul etmediğini söyledi. Kan uyuşmazlığında durum böyle oluyormuş. İnternetten sipariş edeceğim hâlâ sipariş vermedim ne alacağıma karar veremediğimden

Gerçekten öyle 2. Oldu zaten allahtan

Amin cnm. Derman aradgmz yerler dert oluyor bazen. Sen de giderken goz altlarini morart falan halsiz takatsiz konus dikkate alirlar belki
Göz altlarım tam istedikleri gibiydi aslında kansızlık varya mor bilseydim fondöteeen sürmezddimmm

Ayyy gizem çok korktum şuan oluştuysa yaaaa allahım çok korkarım öyle şeylerden, eğer regl olursam ilaç içerim muhsil tarzı şuan yine de cesaret edemiyorum ne olur ne olmaz
Becunis diye bir hap var makul oranda çözüyor. Müshilden falan daha sağlıklı bişi aklında bulunsun ama çaylara öncelik vermeni öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…