- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 35
En sağlıklısı valla. Benim içim almıyor sahurda bişey yemeyi. İftar yapıyorum bi. Sonra da ara atıştırmalarBende ne yesem değilde içsem derdindeyimyersem zarar zaten sahura birşey kalmadı yumurtayla oruç tuttum bu sene
Hoşgeldin canım inşallah nasip bizimle seni bulur hamiş kalırsınmerhabalar
Bilemedim ki yaa bende :)Vallahi ben ne zaman ilişkiye girsem sabahına adet oluyorum
Ben o yüzden 4 5 gün öncesinden bırakıyorumBilemedim ki yaa bende :)
Ya ne güzel söyledin İnşallah canım inşallahHoşgeldin canım inşallah nasip bizimle seni bulur hamiş kalırsın
Teşekkür ederim. Yılbaşından beri istiyoruz daha yeni aslında. Ama ondan öncesinde de korunmasız ilişkilerimiz olmuştu, hamilelik olmadı maalesef. Bir de doktora da gitmiştik daha önce benim kanamam çok uzun sürmüştü yeni evlendiğimizde, o zaman doktora hamilelik için de aramızda kan uyuşmazlığı olduğunu söyledik. O da ilk bebek için yapacak bir şey yok muhtemelen tutunur ama düşük olursa korkmayın ikinci hamilelikten önce mutlaka gelin ilki düşükle sonuçlansa bile dedi. Bu durum bizi üzmüştü. Şimdiden hazırlıyoruz kendimizi ilk gebelik düşük olabilir diye.Ne kadardır istiyorsunuz? Çok güzel böyle oturup konuşabilmek de ilişkinin ilerleyişini eşinin senin sağlık problemleri olsa bile atlatmak için çok güzel anlayışla kararlar almak.Doğru zamanda eşinde sende gidersin inşallah hiçbir şeyiniz çıkmaz Allah büyük hepimiz bu istek bu duyguyla bekliyoruz.
Ovulasyon alın bu daha iyi süreçiniz için en az 3 at deneyin sonra olmazsa direk gidin ikinizdeRabbim hayırlısıyla versin cümlemize canım
Ama cidden önceden dayanamaz öyle bir yerdim kiEn sağlıklısı valla. Benim içim almıyor sahurda bişey yemeyi. İftar yapıyorum bi. Sonra da ara atıştırmalarazcık dikkat etseydim keşke diyorum sonra ama ipin ucu çoktan kaçmış oluyor
Bende acaba kuru kayısıyı direk mi yesem, haşlayıp suyunu mu içsem yoksa ikisini de mi yapsam diye düşünüyorum,Bende ne yesem değilde içsem derdindeyimyersem zarar zaten sahura birşey kalmadı yumurtayla oruç tuttum bu sene
Bende mi öyle yapsam bilemedim yaaa hayırlısı bakacağız artık nasipimizi bekliyecegizBen o yüzden 4 5 gün öncesinden bırakıyorum
İnşallah şu ay hepimize uğur getirsinBende mi öyle yapsam bilemedim yaaa hayırlısı bakacağız artık nasipimizi bekliyecegiz
Teşekkür ederim. Yılbaşından beri istiyoruz daha yeni aslında. Ama ondan öncesinde de korunmasız ilişkilerimiz olmuştu, hamilelik olmadı maalesef. Bir de doktora da gitmiştik daha önce benim kanamam çok uzun sürmüştü yeni evlendiğimizde, o zaman doktora hamilelik için de aramızda kan uyuşmazlığı olduğunu söyledik. O da ilk bebek için yapacak bir şey yok muhtemelen tutunur ama düşük olursa korkmayın ikinci hamilelikten önce mutlaka gelin ilki düşükle sonuçlansa bile dedi. Bu durum bizi üzmüştü. Şimdiden hazırlıyoruz kendimizi ilk gebelik düşük olabilir diye.
Ben propolis içtim çayınıBende acaba kuru kayısıyı direk mi yesem, haşlayıp suyunu mu içsem yoksa ikisini de mi yapsam diye düşünüyorum,
Amin cnm. Derman aradgmz yerler dert oluyor bazen. Sen de giderken goz altlarini morart falan halsiz takatsiz konus dikkate alirlar belkiBirde çok görünüşe bakıyorlar çook ya tamam turp gibi bir kadın olabilirimhastaneye gelir gibi gelmiyor olblrm ama adet olmuyorum Yaani içimden vuruluyorum ben gel anlat leb demeden insanın ağzına tıkıyorlar. Birtane kadın doktora denk geldim çocuk istyrm dedim rutin muayeneye gittim yaptı herşeyi al şu kağıtları dedi elime tutuşturdu hiçbirşeyin yok dedi yolladı beni. Ama kendileri kakara kikiri içeride canı ne zaman isterse çağırıyor Allah nereye gidersek halden anlayan nasip etsin yaa.
Daha hiç denemeyen birine direkt düşükten bahsetmek üzücü gerçekten. Ama bir anlamda iyi niyetli ve bilinçlendirmek için söylüyor. İlkinde vücudun kabul edebileceğini ama sonraki gebeliklerde kabul etmediğini söyledi. Kan uyuşmazlığında durum böyle oluyormuş. İnternetten sipariş edeceğim hâlâ sipariş vermedim ne alacağıma karar veremediğimdenAyyy bu doktorları boğasım geliyorilk düşük olmadan birşey yapamıyoruz diyorlar ya cinlerim çıkıyor kafama. Birde söylemişsiniz bu düşük olmadan uygulayacakları birşey var ki ilk düşük olsun ikincide mi önleyelim diye düşünüyorlar. Anlayamıyorum. Sen asla düşecek gibi şeylere inandırma Allah neyi vereceği bilinmez ama olumsuza odaklanmak yerine olumluyu düşünüp çekmek daha iyi diye düşünüyorum. Ovulasyon al bununla devam et
Gerçekten öyle 2. Oldu zaten allahtanAynısı bizdede oldu geçen ay canım adam trip attım boş yere gitti spermler diye çok kötü bi duygu yaşayan bilir sinir olmuştumbiz kaşık pozisyonundaydık tam pozisyon değiştirmek için cıktı boşaldi o sırada haybeye gitti spermler bazen adamlar kendini tutamıyor birden geliyo spermler o yüzden bi daha dilim yandı çok uzatmıyorum sevişmeyi gelince hemen golu Aticaksin
Göz altlarım tam istedikleri gibiydi aslındaAmin cnm. Derman aradgmz yerler dert oluyor bazen. Sen de giderken goz altlarini morart falan halsiz takatsiz konus dikkate alirlar belki
Becunis diye bir hap var makul oranda çözüyor. Müshilden falan daha sağlıklı bişi aklında bulunsun ama çaylara öncelik vermeni öneririmAyyy gizem çok korktum şuan oluştuysa yaaaaallahım çok korkarım öyle şeylerden, eğer regl olursam ilaç içerim muhsil tarzı şuan yine de cesaret edemiyorum ne olur ne olmaz
Bu ay ben yapımcam test beklicegim hayırlısı bakalım insallah olmusturİnşallah şu ay hepimize uğur getirsintest yaptım çıkmadı 2 gün kaldı bata
İnşallahBu ay ben yapımcam test beklicegim hayırlısı bakalım insallah olmustur
Çokça aminİnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?