Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsani sahtekarliga yönlendiriyorlar adam gibi islerini yapsalar ya. Ya sen beni su listeye koysana kiz daha batim belli olmadan geldiydim yas 33/ 3. Ay /22_23 mayis bat. Takviye olarak arisutu bal polen.
Aaa senin son durum neydi şuan? Alayım tabi ki geçen ay Arsoneye eşlik etmiştim bu ay sana edecem nisandan

Arkadaşlar size bir sorum olacak sat 15 nisan biraz geç oldu ama Mayıs ayında gebelik düşünüyorum nasipse şimdi Çin takvimine göre Mayıs ayı olarak mi düşüneceğim eğer tutarsa tabi yoksa nisan olarak mı , nisan ayında gebelik için bir çalışmam olmadı Çin takvimine de uygun diye mayısı bekledim ama kafam çok karışık bu durumla aydınlatabilecek biri var mi. Şimdiden teşekkürler

Ya ne güzel doktorlara denk geliyorsunuz öyle ben pazartesi şansımı sabahtan kadın doğuma gidip denemeyi düşünüyorum ama yasaktan kaynaklı nasıl giderim bilemiyorum
Randevu almadan direk hastaneye gideceksen 155 i arayıp izin alabilirsin Şehir içine polis bakıyor. Şu hastaneye gideceğim diyorsun neden diye soruyorlar sadece araç varsa plakasını istiyorlar izin veriyorlar canım

Ya o değil eşim de beni strese sokuyor saat başı hasta oldun mu diye soruyor adama hamileyim yok olmicm diyorum gözlerimle görmeden inanmam diyor polyanna gibi dolaşıyor evde sağa sola
Yaa ne güzel hiç geçmesin heyecaniniz doguncaya kadar ne kadar sevgi dolu mutlu bir bebek olur

Ya ben öyle yaşamayı seviyordun. Pandemi beni resmen boşluğa itti. Şuan uğraşcak hiçbir şey bulamıyorum. En son müge anlı izleyip örgü örerken buldum kendimi son nokta buraymış dedim
Hepimiz o noktaya dönüyoruz ya deli oluyorum daha da ucu yok geçen arkadaş paylaşmış aşı daha olamıyorsak bize bi sakinleştirici yapın çok fenayız diye en son oraya doğru evrilecegiz boşluktan

Qhahahahah bende annemi arıyordum anne midem çok bulanıyor ne zaman geçecek bu annem ikna edemiyordu bide teyzemi arıyordum teyze bana başka şeyler anlat cok midem bulanıyor diye

Bebe olunca rutin falan kalmayacak merak etme, her gün yenilik, her gün yeni bir şey ay nee güzel telaşeler
5 dk sonrasının garantisi yok oyle bir aksiyon sakin sakin otururken bir anda sırtından kan ter akacak bir aksiyon oluyor 5 dk da

Kızlar moralim bozuk yA bugün değerlendirelim dedik eşim tam boşalma esnasında çıktı ve dudak kısmına ya i tam o bölgeye boşaldı anlamadım nasıl oldu falan yinede olur mu acaba
Yarından sonra tekrar denersin canim bugün Yumurta gununmuydu

Yaaa bu ilk idrar testi nasıl olacak ben sahurda 2 lt su içtiğim için sabaha kadar saat başı tuvalete kalkıyorum
Bence sen iftardan önce yap şu içmemiş olduğun süre oruçluyken

Valla çenemiz düşük anam bizim, susamıyoruz sonra hepsi kaybolup gidiyor
Valla burası iyi oluyor şunları eslere anlatsak ya itiraz edecekler böyle olmaz diye yada dalga geçecekler içimiz soğuyor en azından

Ya hayır çok korkutmus doktor düşük oyle hadi düştü olmaz canım zaten kanama olunca ilk önce kan uyuşmazlığı iğnesini basvuruyorlar benim vardi kan uyuşmazlığı bütün hamileligim boyunca her ay lekelenme yaşadım kan uyuşmazlığı iğnesini belki 5 defa vurmuslardir kan uyusmazligindan oluyor diye çocuğun kanı anneyle uyumlu olmadığından vücuttan atmak istiyor mantığı buydu yani uyusmazligin ama çocuk doğunca baktılar kanı benimle uyumluydu doktor demisti hatta o kadar iğneyi boşuna vurmuşum diye bu ikinci cocukta asıl tehlikeli veya bilinmez müdahale edilmezse ki zaten ogrenmeissiniz şimdiden korkmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…