Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizim bu negatifleri gmrünce balkon yıkamamız

Aaa senin son durum neydi şuan? Alayım tabi ki geçen ay Arsoneye eşlik etmiştim bu ay sana edecem nisandan
Ben catlamayi kacrmis bile olabilirim test yapmaya zamanim yok saka gibi. Yapsam degerlendreck zaman yok dun yaotm test cok silikti t cizgisi catladi mi acaba. Benm en kotu acii pembe olur genekde neyse bakalm artik. Senin son durum ne kuzum yaa. Dert oldu bana senin reglin

Canım ben yumurtladım ertesi gün pik gördüm 2 gun yumurtlama gördüm sonra ki gun zaten silindi çatlama oldu
Canım bende bu ay ilk yaptım ya bakalım 2 gunmu sürücek yumurtlama 2 gün süreceğini bilsem bugün değil yarın ilişki yasarim bide çatlama ama riske atamam bu gece değerlendirmeyi düşünüyorum birden siliniyomus çünkü

Kızlar selam 3 gün ovulasyon testim belirginfi. Dün özellikle çizgi baya boyu idi ve gece birliktelik oldu. Bugünde uzayan akıntım var . Çatlama olmuş mudur ya?
Bu ay da kacmasa bari. Adetim 18 Nisandi

Evet bazen 1 gun oluyor nolur nolmaz dene mutlaka ben çatlama değerlendiremedim bekliyorum günümü 10 gun var daha test için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…