Anldım ozman aramak lazım teşekkürlerCanım bizim burda haftada 1 gün alıyorlar mesela
Canım ben yumurtladım ertesi gün pik gördüm 2 gun yumurtlama gördümHadi bakalım 15te yumurtladım sonunda dün ara vermiştik bugün değerlendirelimertesi gün çatlama mı oluyo peki??
Ilaç bitsin 3 gun içinde regl olursn canim bende öyle oldu 15 gun geciktim 10 günde ilaç 3 günde bekleme derken sonunda bol pihtili bi kanamam olduHayır olmadım canım masaj bende iş görmediilaca umut bağladım artık sen oldun mu peki?
Bizim bu negatifleri gmrünce balkon yıkamamızSelam kızlar, kaç haftadır cam silmeyi erteliyordum aman bebek vardır falan diye, bugün de negatifti görünce başlarım böyle işe dedim cam sildim balkon yıkadım yeter daaenerji doluyum napcamı şaşırdım gidim de bazanın altını düzeltiyimm
Kizlar beta 36.47 kimyaasal dedi
Geçmiş olsun kuzumKizlar beta 36.47 kimyaasal dedi
Geçmiş olsun canım benimKizlar beta 36.47 kimyaasal dedi
Ah cok üzüldüm geçmiş olsun canım acaba düzelme ihtimali varmı bi kac güneKizlar beta 36.47 kimyaasal dedi
Ben catlamayi kacrmis bile olabilirimAaa senin son durum neydi şuan? Alayım tabi ki geçen ay Arsoneye eşlik etmiştim bu ay sana edecem nisandan
Çok çokkk üzüldüm neden böyle oluyo ki 2 dir bnce üzerine düş cnm mutlakaKizlar beta 36.47 kimyaasal dedi
Canım benim lütfen üzülme, demekki sağlıklı değildi, önemli olan sağlıklı olması. Çok şükür hamiş kalabiliyorsun. Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsinKizlar beta 36.47 kimyaasal dedi
Bence dün degerlendirdiysen bugün bekle canım daha silik yarın değerlendirirsin..bak ben 15teyim daha yeni koyulastiKızlar bu henüz pik değil dimi?
Canım bende bu ay ilk yaptım ya bakalım 2 gunmu sürücek yumurtlama 2 gün süreceğini bilsem bugün değil yarın ilişki yasarim bide çatlama ama riske atamam bu gece değerlendirmeyi düşünüyorum birden siliniyomus çünküCanım ben yumurtladım ertesi gün pik gördüm 2 gun yumurtlama gördümsonra ki gun zaten silindi çatlama oldu
Geçmiş olsun inşallah diğer ay sağlıklı bir gebelik olurKizlar beta 36.47 kimyaasal dedi
Cnm bugünde yap testi çatlamayı gör derimKızlar selam 3 gün ovulasyon testim belirginfi. Dün özellikle çizgi baya boyu idi ve gece birliktelik oldu. Bugünde uzayan akıntım var . Çatlama olmuş mudur ya?
Bu ay da kacmasa bari. Adetim 18 Nisandi
Ay öğle yaptim da dışarı çıkacaktık bakmaya unuttum aceleden. Eve gidip bakicam. Silikse çatlama mi oluyo bugün yani?Cnm bugünde yap testi çatlamayı gör derim
Evet bazen 1 gun oluyor nolur nolmaz dene mutlaka ben çatlama değerlendiremedim bekliyorum günümü 10 gun var daha test içinCanım bende bu ay ilk yaptım ya bakalım 2 gunmu sürücek yumurtlama 2 gün süreceğini bilsem bugün değil yarın ilişki yasarim bide çatlama ama riske atamam bu gece değerlendirmeyi düşünüyorum birden siliniyomus çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?