Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim ilk 28 di cuma günü bugün 36 sizin tüp bebekmis aynı mi ilerliyor tüp bebekte hcg bilmiyorum ki hiç
Yaa kesin mi peki acaba düşmemiş aslında da siz dikkat edin kendinize belki artar bende hiç bilmiyorum ki ilk deneme sadece kan günüm salıydı bugun verdim dayanamadım adetime de 5 gün var daha ama adet günü öenmll olmuyor tüp bebekte

Kaç haftalık acaba?

Canım sadece 3 gün mü değerlendirdin ay boyunca, hayırlı olsun birde prowomen ne işe yarıyor, bi sorunun mu vardı

sağlıkla kucağına al cnm teşekkürler aydınlattığın için

Canım sadece 3 gün mü değerlendirdin ay boyunca, hayırlı olsun birde prowomen ne işe yarıyor, bi sorunun mu vardı
Yani öncesinde de sonrada tabiki yaptık ama özellikle o 3 günde olduğunu tahmin ediyorum doktor yumurtalıklarım tembel diye vermişti ben 1,5 yıl doğum kontorl kullandım pkoya yatkın yumurtalıkların demişti onun üzerine prowomeni tavsiye etti daha bitmeden hamile kaldım

verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim canım benim acaba regl yi bekleyip mi gitsem doktora

Ay kucagina sağ sağlim almak nasip olsun inşallah canim çok sevindim yaaa bende bekliyorum daha bata var yumurtlama öncesi ve 2 yumurtlama degerlendirdim bakalim Rabbim nasip eder insallah Hamile duasi kabul olur derler bizlere dua et eşinde problem yok dimi birde senin hormonlar nasıl son sorum da ilk ovulasyon denemenmi cevap verirsen memnun olurum

Umudunu kesme belirtiler nerdeyse aynı adetle pes etme senden ve burdaki arkadaşların hepsinden güzel haberler gelecek Allahım içten dua ediyorum inşallah en kısa zamanda göbüşün dolar
canlarım inş.bolca dua edelim birbirimize yarın bekleyim salı test yapıyım diyorum kısmette varsa çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…