- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 35
İnşAllah kuzum çok aminÇok teşekkür ederim Rabbim sizlerede en kısa zamanda nasip etsin
Ahh çok şükür kuzum En kısa zamanda senin haberini bekliyorum Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsınKuzummmmm maşallahşükürler olsun
Yaa kesin mi peki acaba düşmemiş aslında da siz dikkat edin kendinize belki artar bende hiç bilmiyorum ki ilk deneme sadece kan günüm salıydı bugun verdim dayanamadım adetime de 5 gün var daha ama adet günü öenmll olmuyor tüp bebekteBenim ilk 28 di cuma günü bugün 36sizin tüp bebekmis aynı mi ilerliyor tüp bebekte hcg bilmiyorum ki hiç
Kaç haftalık acaba?Şimdi belirtilere geldimöncelikle ben geçen ay doktora gitmiştim o bana prowomen diye bir ilaç verdi onu kullandım belki de onun sayesinde kaldım bilemiyorum ben yumurtlama öncesi yumurtlama ve sonrası günü değerlendirdim son 4-5 gündür sağ ve sol kasıklarımda batmalar oluyodu hala var gögüslerim şişti ve çok acıyo 4-5 gündür beyaz renkli akıntım var ve midem sürekli yanıyo 2 gündür bende bunlar oldu Rabbim inşAllah sağlıkla ilerletir hepinize nasip eder
Canım sadece 3 gün mü değerlendirdin ay boyunca, hayırlı olsunŞimdi belirtilere geldimöncelikle ben geçen ay doktora gitmiştim o bana prowomen diye bir ilaç verdi onu kullandım belki de onun sayesinde kaldım bilemiyorum ben yumurtlama öncesi yumurtlama ve sonrası günü değerlendirdim son 4-5 gündür sağ ve sol kasıklarımda batmalar oluyodu hala var gögüslerim şişti ve çok acıyo 4-5 gündür beyaz renkli akıntım var ve midem sürekli yanıyo 2 gündür bende bunlar oldu Rabbim inşAllah sağlıkla ilerletir hepinize nasip eder
hadi inş.cnm butün gün mesaj yazdım ama gönderimedi diye geri döndü anlamadım gitti burda yazılan bildirimler bile gelmedi ayarlarım bozulmuş çok şükür düzeldiKuzum gitmedim yarın sabah inşallah
sağlıkla kucağına al cnm teşekkürler aydınlattığın içinŞimdi belirtilere geldimöncelikle ben geçen ay doktora gitmiştim o bana prowomen diye bir ilaç verdi onu kullandım belki de onun sayesinde kaldım bilemiyorum ben yumurtlama öncesi yumurtlama ve sonrası günü değerlendirdim son 4-5 gündür sağ ve sol kasıklarımda batmalar oluyodu hala var gögüslerim şişti ve çok acıyo 4-5 gündür beyaz renkli akıntım var ve midem sürekli yanıyo 2 gündür bende bunlar oldu Rabbim inşAllah sağlıkla ilerletir hepinize nasip eder
Hiç bilmiyorum doktor gebelik görünüyo 3 gün sonra tekrar bakalım değerine dediKaç haftalık acaba?
Amin inşAllah canım benim Rabbim sizlere de en kısa zamanda yaşatsınsağlıkla kucağına al cnm teşekkürler aydınlattığın için
amin inş.cnm bolca adet belirtisi var daha üç gün varAmin inşAllah canım benim Rabbim sizlere de en kısa zamanda yaşatsın
Yani öncesinde de sonrada tabiki yaptık ama özellikle o 3 günde olduğunu tahmin ediyorum doktor yumurtalıklarım tembel diye vermişti ben 1,5 yıl doğum kontorl kullandım pkoya yatkın yumurtalıkların demişti onun üzerine prowomeni tavsiye etti daha bitmeden hamile kaldımCanım sadece 3 gün mü değerlendirdin ay boyunca, hayırlı olsunbirde prowomen ne işe yarıyor, bi sorunun mu vardı
Ne demek canım herzaman. Pco tanısı olanların testleri koyu çıkar yada hep pozitif canım. Ben yumurtanın gelişmediğini düşünüyorum o pik bulmak da zorluk oluyor. Şimdi ezber çok yapmayayım sen güzelce git gel bakalım neler olacakdüzensizlik yumurtlamanla alakalı da olblr düzensiz olur adetini ona göre düzenleyebilir sen pik görene kadar testi devam etmen en iyisi aslında. Emin olmak adına denemek herzaman iyidir benceverdiğin bilgiler için çok teşekkürler canım benim :)
Üzme kendini Rabbim zamanını biliyordur en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir şekilde nasip etsinamin inş.cnm bolca adet belirtisi var daha üç gün var
salı günü test yapıcam bakalım kısmetÜzme kendini Rabbim zamanını biliyordur en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir şekilde nasip etsin
Umudunu kesme belirtiler nerdeyse aynı adetle pes etme senden ve burdaki arkadaşların hepsinden güzel haberler gelecek Allahım içten dua ediyorum inşallah en kısa zamanda göbüşün dolaramin inş.cnm bolca adet belirtisi var daha üç gün var
Ay kucagina sağ sağlim almak nasip olsun inşallah canim çok sevindim yaaaŞimdi belirtilere geldimöncelikle ben geçen ay doktora gitmiştim o bana prowomen diye bir ilaç verdi onu kullandım belki de onun sayesinde kaldım bilemiyorum ben yumurtlama öncesi yumurtlama ve sonrası günü değerlendirdim son 4-5 gündür sağ ve sol kasıklarımda batmalar oluyodu hala var gögüslerim şişti ve çok acıyo 4-5 gündür beyaz renkli akıntım var ve midem sürekli yanıyo 2 gündür bende bunlar oldu Rabbim inşAllah sağlıkla ilerletir hepinize nasip eder
canlarım inş.bolca dua edelim birbirimize yarın bekleyim salı test yapıyım diyorum kısmette varsa çıkarUmudunu kesme belirtiler nerdeyse aynı adetle pes etme senden ve burdaki arkadaşların hepsinden güzel haberler gelecek Allahım içten dua ediyorum inşallah en kısa zamanda göbüşün dolar
Benim kirpiklerim zaten uzun o yüzden karışıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?