- 10 Mart 2021
- 237
- 264
- 23
- 48
Allah hayırlısını versin beterin beteri var öyle düşünn. Yine bir şekilde hamile kalabiliyorsun bunların peşi sağlıklı olacak inşallah belki bu da olur biz bilemeyiz Allah bilirKuzum kadın doğuma Perşembe gününe randevu alabildim kendi doktoruma su an gidemiyorum maddi durumlar kaynaklı perşembeye kadar da çatlarim en azından sağlık ocağına gideyim diyorum olmaz mı
evet yerleşme kanaması yarın mutlaka test yap cnm inş.vardırBenim de hala kahverengi akıntım geliyor dün adet olmam gerekiyordu. Test de yapamadım adet dısında belirti de yok.adetten iki gün önce de kırmızı leke gelmişti anlamadım vücudum oyun mu oynuyor. Yarın da olmazsam doktora gideceğim. Acaba kahverengi akıntısı olup hamile olan var mı
Canım sağlıkla al kucağına bebisini inşallahAhh canım benim iyi ki varsın Rabbin en kısa zamanda sanada yaşatsıniyi ki bu topiği yapmışsın uğurundan hamile kaldım kesin
Ama böyle ara ara akıntı şeklinde bir kahverengi akıntı yani leke gibi değil kırmızıya dönmedi olur muevet yerleşme kanaması yarın mutlaka test yap cnm inş.vardır
Benimde reglime 12 gun kaldi yumurtlama dan geri sayim yapıyorum bugun 7. Günüm test icin erken oldugunu düşünüyorum gebelil icin genelde 14. Gün sonuç çıkıyorMerhaba adetime 13 gün var yumurtlama günü ve catlma günü degerlendirdik. Sol kasıkta ara sıra ağrı hissediyorum. Ne zman test versem
Ayyyy hemserim cok sevindimKızlar çıktı kan sonucum 53,56 inanamıyorum Allahım şükürler olsun Rabbim herkesin gönlüne göre versin Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın
Güzel yusram modumuzu ne güzel yükseltip içimizi sevinçle dolduruyorsun rabbim sana da hayırlı bebeler verisinde şu grupta bi kurtlarımızı dökelim uzaktan da olsaAyy inşallah hayırlısı olur senin için canımmm
Ah o doktorlar onlara o kadar kolay ki her şeyi basitçe söylemek ama karşılarındaki insanı asla düşünmüyorlarİçimde değişik bir his var sanki yükselecek gibi hissediyorum acilde gittiğim doktor beta takibi yapalım bile demedi salladi beni resmen
Tebrikler hayırlı olsun, sağlıkla gelsin bebişiniz :)))Kızlar çıktı kan sonucum 53,56 inanamıyorum Allahım şükürler olsun Rabbim herkesin gönlüne göre versin Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın
Yumurtlamadan 6 gün benimde ovulasyon testi yaptın mıBenimde reglime 12 gun kaldi yumurtlama dan geri sayim yapıyorum bugun 7. Günüm test icin erken oldugunu düşünüyorum gebelil icin genelde 14. Gün sonuç çıkıyor
Güzel yusram modumuzu ne güzel yükseltip içimizi sevinçle dolduruyorsun rabbim sana da hayırlı bebeler verisinde şu grupta bi kurtlarımızı dökelim uzaktan da olsa
Umarım ciddi bişeyin yokturKızlar benim ağrım bastırdı felaket bir ağrım var sabahtan acile gideceğim
TebriklerSelam kizlar sonunda regli oldum . Yeni ay yeni calismalar ve yeni umutlar. Gerci icimdeki ses birak bu yaz kisa devam et diyor ama bilemedim pof. Onumuzdeki ay yuksek ihtimal bir asilama denicem. Oyuzden mayisi kafaya takmadan atlatmam lazim .
Canım çok teşekkür ederimCanım sağlıkla al kucağına bebisini inşallah
Henüz hiç kimseye yarın başlıcam söylemeye
Yaa canım hemserim teşekkür ederimAyyyy hemserim cok sevindimne guzel bir haber bu. Darisi basimiza artik diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?