Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum kadın doğuma Perşembe gününe randevu alabildim kendi doktoruma su an gidemiyorum maddi durumlar kaynaklı perşembeye kadar da çatlarim en azından sağlık ocağına gideyim diyorum olmaz mı
Allah hayırlısını versin beterin beteri var öyle düşünn. Yine bir şekilde hamile kalabiliyorsun bunların peşi sağlıklı olacak inşallah belki bu da olur biz bilemeyiz Allah bilir

evet yerleşme kanaması yarın mutlaka test yap cnm inş.vardır

Merhaba adetime 13 gün var yumurtlama günü ve catlma günü degerlendirdik. Sol kasıkta ara sıra ağrı hissediyorum. Ne zman test versem
Benimde reglime 12 gun kaldi yumurtlama dan geri sayim yapıyorum bugun 7. Günüm test icin erken oldugunu düşünüyorum gebelil icin genelde 14. Gün sonuç çıkıyor

Selam kizlar sonunda regli oldum . Yeni ay yeni calismalar ve yeni umutlar. Gerci icimdeki ses birak bu yaz kisa devam et diyor ama bilemedim pof. Onumuzdeki ay yuksek ihtimal bir asilama denicem. Oyuzden mayisi kafaya takmadan atlatmam lazim .

İçimde değişik bir his var sanki yükselecek gibi hissediyorum acilde gittiğim doktor beta takibi yapalım bile demedi salladi beni resmen
Ah o doktorlar onlara o kadar kolay ki her şeyi basitçe söylemek ama karşılarındaki insanı asla düşünmüyorlar

Güzel yusram modumuzu ne güzel yükseltip içimizi sevinçle dolduruyorsun rabbim sana da hayırlı bebeler verisinde şu grupta bi kurtlarımızı dökelim uzaktan da olsa

Aminnn inşallahhhh... Ne güzel dualar ettin ya Ayyy ne güzel olur canım uzaklık filan önemli değil mutluluğumuzu paylaşacağız bunu hissetmek zor olmaz. Ben acıyı da duyuyorm kendim gibi üzülüyorm nasip yinede güzel şeyler olsun Allah sağlıklı sıhhatli evladlar versin yinede öteki türlü sınamasın

Selam kizlar sonunda regli oldum . Yeni ay yeni calismalar ve yeni umutlar. Gerci icimdeki ses birak bu yaz kisa devam et diyor ama bilemedim pof. Onumuzdeki ay yuksek ihtimal bir asilama denicem. Oyuzden mayisi kafaya takmadan atlatmam lazim .
Tebrikler bende inşallah olurum yazarım buraya bende haziran aşılama olacam birşey olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…