bata daha var senin ümitsiz olma cnmGünaydın kızlar bugün de koccaman bi tek çizgi ile uyandım
Belkide ama bilemedim ya farklı bir marka ile yapayımHepsinde cizgi var cikmadi dediğin hangisi? Yarın daha da koyu cikacaktir insallah
Pardon sonradan okudum diger yazdiklarini. Testlerin hassasiyetinden kaynaklidir belki de
Ümitsiz değilim kuzubata daha var senin ümitsiz olma cnm
Yapmadım geçmesini bekledimCanım peki daha öncesinde hiç test yaptın mı ?
Bu erken gebelik testi ne güven olmuyor yaa.. yarın da kaset test ile deneyinYok yine erken gebelik testi ama çıkmadı
Sabrın dan dolayı tebrik ediyorumYapmadım geçmesini bekledim
Önceki aylar da negatif görünce yüzleşmek istemedim bir daha :)Sabrın dan dolayı tebrik ediyorumben çok sabirsizim
Bakalım inşallahBu erken gebelik testi ne güven olmuyor yaa.. yarın da kaset test ile deneyin
Elimden geldikçe canım napalım insan aynı duygulardan dertli olunca yardımcı olmaktan zevk duyuyor iyi olsun herşey hamiş kalsınlar yeter ki diyorCanli dersler. İftar hazrligi. Oruc yorgnlugu. Bayram temizligim komsularla da iftar yapiyorz. Gorustgm iki uc komsu var git gel derken oglani da ihmal ediyorm. Ramazan bitince yogunlgm da biterfolik asiti biraktm ben 3 aya yakin kullandm. Bugun yumurtam pik oldu ama degerlendiremedk. Esimin biraz sorunu var. İnsallh sabaha siliklesmez venelde iki gun suruyor piklerim masallh herkese cewp veriyorsn kimsenin sorusunu cevpsiz birakmiyorsun. İnsanlar kimselerle konusmadklarini burda konusyor sen de cok guzel ilgileniyorsn. Supersin valla
Doktorun yazdığını iç canım. Folbiol 5 mg uygun görseydi onu yazardı bende folbiol kullanıyorum doktorm yazdı.Iyi geceler arkadaşlar bise sormak istiyorum 2 aydır gebelik düşündüğüm doktorum ozel olarak folik asit yazdı reçetesiz yani. Markasi regenesis max gayet güzel bi folik asit ama biraz pahalı ilacim bitince folibol 5mg kullansam diyorum şuan elimde mevcut zararı olurmu tavsiye edermisiniz
5 hafta görmüştüm ben herkesin farklı olablr.Kızlar kese kaçıncı hafta görünür bilginiz var mı?
4 hafta 2 günlük son bat tarihime göre
Teşekkür ederim canım :)5 hafta görmüştüm ben herkesin farklı olablr.
Bu arada adına çok sevindim mutlu oldumyeni uyandım gözümü o çizf çizgi yazınla açtım bütün sabahlara böyle uyansam valla mutlu ettin beni
Canım daha 20’li yaşlarındasın neden olmaz diye korkuyorsun? Herkesin bünyesi farklı kimisi 1 ayda hamile kaliyor kimisi 10 ayda ama etrafina bir bak herkesin bir şekilde çocuğu doğuyor :) Kafanda sürekli bebek konusunu kurgulama. Başka şeylerle kafani dağitmaya bak. Ben neredeyse 35 yasındayım, annem 40’ların başında menopoza girmiş. Bu ay ilk denememi yapacağim ama korkmuyorum. 6 ay denerim yoksa doktora giderim. Bir çaresi bulunur elbet. Korkunun da zaten sonuca faydası yok. O yüzden yaşamın keyfine bak, tadını çıkar. Bebek de senin keyifli hayatını mutlulukla katlasın.Günaydın kızlar bu sabah bi endişe içinde uyandım bebek mevzusunu aklımdan atmaya çalışıyorum stres olmamak İçin ama rüyamda bile bebek görüyorum stres yüzünden olmaz diye çok korkuyorum
Çok teşekkürlerCanım daha 20’li yaşlarındasın neden olmaz diye korkuyorsun? Herkesin bünyesi farklı kimisi 1 ayda hamile kaliyor kimisi 10 ayda ama etrafina bir bak herkesin bir şekilde çocuğu doğuyor :) Kafanda sürekli bebek konusunu kurgulama. Başka şeylerle kafani dağitmaya bak. Ben neredeyse 35 yasındayım, annem 40’ların başında menopoza girmiş. Bu ay ilk denememi yapacağim ama korkmuyorum. 6 ay denerim yoksa doktora giderim. Bir çaresi bulunur elbet. Korkunun da zaten sonuca faydası yok. O yüzden yaşamın keyfine bak, tadını çıkar. Bebek de senin keyifli hayatını mutlulukla katlasın.
Yusra-61 geldi kırmızılar canim listeden silebilirsin. Bir sonraki adet tarihim tahmini hazirana geliyor
bende yarın yapacağım inş.çıkar 5 mayıs süpriz olur evlilik yıldönümümüzÜmitsiz değilim kuzuaklımda kalmasın diye yaptım bugün. Israrla 5 mayısı bekliyorum
Seniinde gönlünce olsun canım benimYusra-61 canım beni silebilirsin listeden maalesef bu ay da olmadı. Bidahaki ayda aşı düşünüyorum 2 ay daha ertelenecek gibi gibi. Herkesin gönlünce olsun inşallah kendinize iyi bakın
Eklerim ama bat Nisan bilgisi yazmışsın bilgilerini eksiksiz güzelce tekrar alabilir miyim?Beni listeye eklerseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
İnşAllah hayırlı haber alırsın canım benimbende yarın yapacağım inş.çıkar 5 mayıs süpriz olur evlilik yıldönümümüz
Yap bakalım canım sende tekrar başka testle merak ettim bendeKızlar Perşembe günü randevu verdiler kadın doğum doktorunda o zamana kadar bekliycemNormalde yarın adet günüm testim bu sabahta silikti inşallah koyulaşır
Ayy canım bunlarda güzel şeyler olarak düşün rüyada görmemek de nasip oluyor bir süre sonra stres istemsiz oluyorsun elinde olan şey değil bu durumda en iyisi birşeyi inkar etmek yerine yüzleşmek sonra daha seninle bu kadar uğraşmıyor. Bende afetlere yakın çift çizgili test görür Allahım bana bunu yapma diye dua ettiğim oldu.Günaydın kızlar bu sabah bi endişe içinde uyandım bebek mevzusunu aklımdan atmaya çalışıyorum stres olmamak İçin ama rüyamda bile bebek görüyorum stres yüzünden olmaz diye çok korkuyorum
Pikim pik diye konuşuyor resmenHello caağnım kızlar
Pik mi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?