Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar kese kaçıncı hafta görünür bilginiz var mı?
4 hafta 2 günlük son bat tarihime göre

Elimden geldikçe canım napalım insan aynı duygulardan dertli olunca yardımcı olmaktan zevk duyuyor iyi olsun herşey hamiş kalsınlar yeter ki diyor başkaları mutlu olunca bende oluyorum eşim senin derdin yok da başka şeylere bulaştın grup açmışsın diyor bana bende olsun bizlerin sorunları aynı sevaptır kiminin duasıdır insanı iyi eden diyorum o zaman susuyor. Bu hayat bizi buraya attıysa onda bile sebebler gizlidir.
Doktorun yazdığını iç canım. Folbiol 5 mg uygun görseydi onu yazardı bende folbiol kullanıyorum doktorm yazdı. Zararı şöyle olur Folbiol daha ağır gereksiz folik asit yüklersen bebeğin olursa ona zararlı olur sana da olur zaten Folbiol doktor demeden kullanılmamalı bunu doktoruna sor istersen kullan onaylarsa. Belki yarım iç der

Kızlar kese kaçıncı hafta görünür bilginiz var mı?
4 hafta 2 günlük son bat tarihime göre
5 hafta görmüştüm ben herkesin farklı olablr.
Bu arada adına çok sevindim mutlu oldum yeni uyandım gözümü o çizf çizgi yazınla açtım bütün sabahlara böyle uyansam valla mutlu ettin beni

Günaydın kızlar bu sabah bi endişe içinde uyandım bebek mevzusunu aklımdan atmaya çalışıyorum stres olmamak İçin ama rüyamda bile bebek görüyorum stres yüzünden olmaz diye çok korkuyorum
Canım daha 20’li yaşlarındasın neden olmaz diye korkuyorsun? Herkesin bünyesi farklı kimisi 1 ayda hamile kaliyor kimisi 10 ayda ama etrafina bir bak herkesin bir şekilde çocuğu doğuyor :) Kafanda sürekli bebek konusunu kurgulama. Başka şeylerle kafani dağitmaya bak. Ben neredeyse 35 yasındayım, annem 40’ların başında menopoza girmiş. Bu ay ilk denememi yapacağim ama korkmuyorum. 6 ay denerim yoksa doktora giderim. Bir çaresi bulunur elbet. Korkunun da zaten sonuca faydası yok. O yüzden yaşamın keyfine bak, tadını çıkar. Bebek de senin keyifli hayatını mutlulukla katlasın.

Çok teşekkürler ya çok doğru söylüyorsunuz bn çok umutlu başladım bu aya sadece bu sabah böyle bi kasvet bastı ama iyi ki sizler varsınız yoksa tek başıma kalırdım paylaştıkça rahatlıyor insan rabbim hepimize bu müjdeli haberi vermeyi nasip etsin

Yusra-61 canım beni silebilirsin listeden maalesef bu ay da olmadı. Bidahaki ayda aşı düşünüyorum 2 ay daha ertelenecek gibi gibi. Herkesin gönlünce olsun inşallah kendinize iyi bakın
Seniinde gönlünce olsun canım benim sende kendine iyi bakasın
Beni listeye eklerseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
Eklerim ama bat Nisan bilgisi yazmışsın bilgilerini eksiksiz güzelce tekrar alabilir miyim?

Herkese iyi günler.. hamile haberlerini gördükçe hem cok sevinip hemde cok üzülüyorum istemsizce..
Insallah yuce rabbim isteyen herkese versin..
Ben bu ayda olmadigini dusunuyorun bata 8 9 gun var ama gram belirti yok.. batma akinti gibi..

Kızlar Perşembe günü randevu verdiler kadın doğum doktorunda o zamana kadar bekliycemNormalde yarın adet günüm testim bu sabahta silikti inşallah koyulaşır
Yap bakalım canım sende tekrar başka testle merak ettim bende
Günaydın kızlar bu sabah bi endişe içinde uyandım bebek mevzusunu aklımdan atmaya çalışıyorum stres olmamak İçin ama rüyamda bile bebek görüyorum stres yüzünden olmaz diye çok korkuyorum
Ayy canım bunlarda güzel şeyler olarak düşün rüyada görmemek de nasip oluyor bir süre sonra stres istemsiz oluyorsun elinde olan şey değil bu durumda en iyisi birşeyi inkar etmek yerine yüzleşmek sonra daha seninle bu kadar uğraşmıyor. Bende afetlere yakın çift çizgili test görür Allahım bana bunu yapma diye dua ettiğim oldu. Sende böyle edebilirsin gerçekleşecek rüyaları koy rüyalarıma de birgün herşey güzel olacak inşallah inanıyorum bizler için
Hello caağnım kızlar

Pik mi bu
Pikim pik diye konuşuyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…