- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 35
Hayırlısı valla kuzuSen benimle hamiş kalacaksın bu ay olmazsa seninle birlikte hamiş olacağızkaçışın yok kuzummm
Ben cumartesi öğrendim canım. 115.2 çıkmıştı değerim.Hayırlı olsun canım. Sen ne zaman öğrendin ve ilk değerin kaç çıktı?
Ozaman hic kullanmim zaten test falan yapip ilaç verdi bana dedigiin gibi gereksiz yere sıkıntı yaşamım canim ❤Elimden geldikçe canım napalım insan aynı duygulardan dertli olunca yardımcı olmaktan zevk duyuyor iyi olsun herşey hamiş kalsınlar yeter ki diyorbaşkaları mutlu olunca bende oluyorum eşim senin derdin yok da başka şeylere bulaştın grup açmışsın diyor bana bende olsun bizlerin sorunları aynı sevaptır kiminin duasıdır insanı iyi eden diyorum o zaman susuyor. Bu hayat bizi buraya attıysa onda bile sebebler gizlidir.
Doktorun yazdığını iç canım. Folbiol 5 mg uygun görseydi onu yazardı bende folbiol kullanıyorum doktorm yazdı.Zararı şöyle olur Folbiol daha ağır gereksiz folik asit yüklersen bebeğin olursa ona zararlı olur sana da olur zaten Folbiol doktor demeden kullanılmamalı bunu doktoruna sor istersen kullan onaylarsa. Belki yarım iç der
19 nisandı canım o günü ve diğer 4 günü arş arda değerlendirdim silik testi gördüm ama koyulaşmadı bi bide testlerde 10ml yazıyor internetten şipariş etmiştim hayırlı bakalımYumurtlaman ne zamandı canım? Birde hangi günleri değerlendirdim?
Ben de biraz böyle takıntılıyım işte. Tam çok istiyorum sonra diyorum hazır mıyım acabaa? Gerçi sonsuza dek beklesem de tam olarak hazır hissetmeyeceğim sanırım. Anne olursam eğer neler hissedicem çok merak ediyorum.O hamileyken herkesin düşüncesi sonuçta hiç bir şey eskisi gibi olmayacakAma eve de yeni bir ses nefes gelecek.. kimse kendini anne olana kadar anne gibi hissetmez ama onu kucağına aldığında 10 çocuk büyütmüş gibi tecrübeli hissedersin güçlü hissedersin kendini inşallah Rabbim isteyen herkese nasıp etsin
Valla ben baya korkuyorum ne yalan söyleyeyim. Ama şu anda çok yeni olduğu için duygularım çok karışık. Sonuçta daha önce yaşadığım bir duygu değil böyle hissetmemin de çok normal olduğunu düşünüyorum. Önemli olan bu duyguları nasıl karşıladığımızİlk kez bebek sahibi olacaklara sorum var. Kızlar peki hepiniz heyecanla bebek bekliyorsunuz ama hiç korkmuyor musunuz hayatınız tümüyle değişecekya yetemezsem, hakkıyla annelik yapamazsam, bunalirsam falan gibi endişeleriniz hiç olmuyor mu?
Allah saglkla kavustursunYusra-61 çift çizgii:)))
Senin catlamanin kacinci gunu bugunGünaydınlarrrrrrrrrrinşallah mutlu, hayırlı , güzel haberler aldığımız bir hafta olsun
Gebelik daha yapmadım canim çok erken daha o ovulasyon testi dün kızlar atmış gebelik varsa koyu cikiyormus onlarin bat zaten yakindibenim 1 hafta oldu 1 hafta daha bekliycem gebelik test için
Dunyanin ennn zor yüku ama en guzel duygusudur. Bebegi kucagina aldigin anda oyle bir hale donusuyorsunki onun en buyuk speri sen oluyorsun. Tabiki bunaliyorsun. Tabiki yoruluyorsun. Ozel hayat neredeyse yariya iniyor. Ama onun buyudugunu gkrunce her sey onemsiz her sey gereksiz kaliyor. Bir gulusu tum yaralarini sariyir. Sarj olutorsunİlk kez bebek sahibi olacaklara sorum var. Kızlar peki hepiniz heyecanla bebek bekliyorsunuz ama hiç korkmuyor musunuz hayatınız tümüyle değişecekya yetemezsem, hakkıyla annelik yapamazsam, bunalirsam falan gibi endişeleriniz hiç olmuyor mu?
Canım yumurtlama var gözüküyor ben çok fazla kullanmadım amaKızlar ovülasyon testime bakar mısınız yumurtlama olmuş demek dimi? Bugün regl sonraki 12 günüm
3 gundur catlamis hele daha onun gidecek yolu varMerhabalar adet tarihim 16 Mayıs ovulasyon testi yaptım 28 29 yumurtlama 30 catlama adetime 12 gün var. Hastanede çalışıyorum beta verdim negatifdi. Biliyorum erken ama merak işte bide bu ayda çok umutluyum
Allah allah çok ilginç.. tam neresi orası kuzum? biz baden Württember tarafındayız da.Nm88326 canım ev doktorunu aradım gebelikten şüpheleniyorum kan vermek istiyorum dedim sadece kadın doktoru yapıyor bunu kötü bi durum varsa aramadan oraya git yada hastaneye dedi
Ayy sen hamile misinValla ben baya korkuyorum ne yalan söyleyeyim. Ama şu anda çok yeni olduğu için duygularım çok karışık. Sonuçta daha önce yaşadığım bir duygu değil böyle hissetmemin de çok normal olduğunu düşünüyorum. Önemli olan bu duyguları nasıl karşıladığımız
Ozaman hic kullanmim zaten test falan yapip ilaç verdi bana dedigiin gibi gereksiz yere sıkıntı yaşamım canim ❤
Tamamdır eklerim artıkın gece sizi dekızlar beni de yazın beraber bekleyelim yalnız beklemek istemiyoruuum27 yaşındayım kasım ayından beri deniyoruz
bir önceki ay klomen ovitrelle denedik olmadı bu ay femara 24.nisanda da ovitrelle vurarak değerlendirdik. iğne gününü saymazsak bugün 9. gün hiç belirti hissemiyorum
bat iğneye göre hesapladığımda 9 mayıs
Doğruluğu % 80 bence amma kim bunu anlayabilir yapabilir o şekilde birde inanırKızlar doğruluğu nekadar var inanın bende bilmiyorum ama Bizim burda sağlıkocağından tanıdığım bir hemşire var ben Aynı semtte doğdum büyüdüm evlendim Sağlık ocağımda değişmedi bi hemşire ablamız yaşlı baya emekli oldu ama Yiğeninin eczanesinde çalışıyor ben de sürekli gidip gebelik testi alıyorum kadın birgün bana dediki bu kadar test alıyorsun eskiden test mi vardı kızım biz eskiden parmakla kontrol edipde anlıyorduk gebe mi değil mi diye dedi nasıl yani dedim adete 5 gün kala eldivenle parmağını rahim girişine sok eğer sert bir şey eline gelirse hamile değilsin ama eğer yumuşak bi doku olursa ittirdikçe gidiyorsa hamilesin demektir dedi ee gecikirsem nolcak dedim ozamanda aynısını tekrar et dedi . Bilmiyorum aslında bana saçma geldi ama geçmişte gebelik testi yokmuş eski dönemlerde öyle anlıyorlarmış sizle paylaşmak istedim duyan varmı
Pik olmuş bence ama yarın daha da koyu olma ihtimali var bence bugünü değerlendir derim canım.Kızlar ovülasyon testime bakar mısınız yumurtlama olmuş demek dimi? Bugün regl sonraki 12 günüm
Aynı benBen de biraz böyle takıntılıyım işte. Tam çok istiyorum sonra diyorum hazır mıyım acabaa? Gerçi sonsuza dek beklesem de tam olarak hazır hissetmeyeceğim sanırım. Anne olursam eğer neler hissedicem çok merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?