Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen benimle hamiş kalacaksın bu ay olmazsa seninle birlikte hamiş olacağız kaçışın yok kuzummm
Hayırlısı valla kuzu vücuttan hcg atılınca duygusallığım da bitti sanırım. Yumurtlama dönemindeki o çılgınca çocuk isteği de gelecek yumurtlama dönemine kadar rafa kaldırıldı sanırım

Ozaman hic kullanmim zaten test falan yapip ilaç verdi bana dedigiin gibi gereksiz yere sıkıntı yaşamım canim ❤

kızlar beni de yazın beraber bekleyelim yalnız beklemek istemiyoruuum 27 yaşındayım kasım ayından beri deniyoruz
bir önceki ay klomen ovitrelle denedik olmadı bu ay femara 24.nisanda da ovitrelle vurarak değerlendirdik. iğne gününü saymazsak bugün 9. gün hiç belirti hissemiyorum
bat iğneye göre hesapladığımda 9 mayıs

Yumurtlaman ne zamandı canım? Birde hangi günleri değerlendirdim?
19 nisandı canım o günü ve diğer 4 günü arş arda değerlendirdim silik testi gördüm ama koyulaşmadı bi bide testlerde 10ml yazıyor internetten şipariş etmiştim hayırlı bakalım

Ben de biraz böyle takıntılıyım işte. Tam çok istiyorum sonra diyorum hazır mıyım acabaa? Gerçi sonsuza dek beklesem de tam olarak hazır hissetmeyeceğim sanırım. Anne olursam eğer neler hissedicem çok merak ediyorum.

Kızlar doğruluğu nekadar var inanın bende bilmiyorum ama Bizim burda sağlıkocağından tanıdığım bir hemşire var ben Aynı semtte doğdum büyüdüm evlendim Sağlık ocağımda değişmedi bi hemşire ablamız yaşlı baya emekli oldu ama Yiğeninin eczanesinde çalışıyor ben de sürekli gidip gebelik testi alıyorum kadın birgün bana dediki bu kadar test alıyorsun eskiden test mi vardı kızım biz eskiden parmakla kontrol edipde anlıyorduk gebe mi değil mi diye dedi nasıl yani dedim adete 5 gün kala eldivenle parmağını rahim girişine sok eğer sert bir şey eline gelirse hamile değilsin ama eğer yumuşak bi doku olursa ittirdikçe gidiyorsa hamilesin demektir dedi ee gecikirsem nolcak dedim ozamanda aynısını tekrar et dedi . Bilmiyorum aslında bana saçma geldi ama geçmişte gebelik testi yokmuş eski dönemlerde öyle anlıyorlarmış sizle paylaşmak istedim duyan varmı

Kızlar ovülasyon testime bakar mısınız yumurtlama olmuş demek dimi? Bugün regl sonraki 12 günüm

Eklentiler

• IMG_20210503_131039.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 42
Valla ben baya korkuyorum ne yalan söyleyeyim. Ama şu anda çok yeni olduğu için duygularım çok karışık. Sonuçta daha önce yaşadığım bir duygu değil böyle hissetmemin de çok normal olduğunu düşünüyorum. Önemli olan bu duyguları nasıl karşıladığımız

Gebelik daha yapmadım canim çok erken daha o ovulasyon testi dün kızlar atmış gebelik varsa koyu cikiyormus onlarin bat zaten yakindi benim 1 hafta oldu 1 hafta daha bekliycem gebelik test için
he anladm tamam ovulasyon testi ne zman yapiliyo ben hc yapmadm net cvp vryomu ne die aliyoruz eczaneden bn onumzdeki ay yumurtlamaya yakin alsm ne zmn yparm 17 nde regl oluyrm bn gecn ay ve digr ay ayni tarhte geldi

Dunyanin ennn zor yüku ama en guzel duygusudur. Bebegi kucagina aldigin anda oyle bir hale donusuyorsunki onun en buyuk speri sen oluyorsun. Tabiki bunaliyorsun. Tabiki yoruluyorsun. Ozel hayat neredeyse yariya iniyor. Ama onun buyudugunu gkrunce her sey onemsiz her sey gereksiz kaliyor. Bir gulusu tum yaralarini sariyir. Sarj olutorsun

Merhabalar adet tarihim 16 Mayıs ovulasyon testi yaptım 28 29 yumurtlama 30 catlama adetime 12 gün var. Hastanede çalışıyorum beta verdim negatifdi. Biliyorum erken ama merak işte bide bu ayda çok umutluyum
3 gundur catlamis hele daha onun gidecek yolu var

Ayy sen hamile misin Tebrik ederim. Hiç yaşanmamış bir duygu olduğu için sanırım her kadın az çok bu endişeleri yaşayacak. Senin korkun da çok normal bence. Sağlıkla kucağına alıp, mutlulukla büyütmen dileğiyle

Ozaman hic kullanmim zaten test falan yapip ilaç verdi bana dedigiin gibi gereksiz yere sıkıntı yaşamım canim ❤

Tamamdır eklerim artıkın gece sizi de
Doğruluğu % 80 bence amma kim bunu anlayabilir yapabilir o şekilde birde inanır mesela ben yapamam parmak filan kendime bunu burada başka arkadaşlarımız da dedi ama benlik değil test yapmaktan yanayım
Kızlar ovülasyon testime bakar mısınız yumurtlama olmuş demek dimi? Bugün regl sonraki 12 günüm
Pik olmuş bence ama yarın daha da koyu olma ihtimali var bence bugünü değerlendir derim canım.

Merhaba kizlar 5 gun once kan verdim yumurtlamanin 6.gunuydu sonuc 0,100 cikti ama icimdeki his hic kaybolmadi bugun test yaptim sonuc silikte olsa cift cizgi emin olmak icin 2 farkli test yaptim biri erken gebelik testi biride normal kaset test sukurler olsun rabbim isteyen herkeze su mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine tez vakitte nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…