Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Önceki aylar da negatif görünce yüzleşmek istemedim bir daha :)
Ocak ayından beri istiyoruz. D.kontrol Hapı kullanmıştım o biraz geciktirdi büyük ihtimalle
Valla hiç hap kullanmadım 10 aydır deniyorum ve hiç Bir soru sorun olmamasina rağmen olmuyor nasip herşey

İlk kez bebek sahibi olacaklara sorum var. Kızlar peki hepiniz heyecanla bebek bekliyorsunuz ama hiç korkmuyor musunuz hayatınız tümüyle değişecek ya yetemezsem, hakkıyla annelik yapamazsam, bunalirsam falan gibi endişeleriniz hiç olmuyor mu?

O hamileyken herkesin düşüncesi sonuçta hiç bir şey eskisi gibi olmayacak Ama eve de yeni bir ses nefes gelecek.. kimse kendini anne olana kadar anne gibi hissetmez ama onu kucağına aldığında 10 çocuk büyütmüş gibi tecrübeli hissedersin güçlü hissedersin kendini inşallah Rabbim isteyen herkese nasıp etsin

Allah mutluluğunuzu daim etsin caanım varsın senin sözünü dinlesin huzurun olsun karıcı desinler Benim eşim Yalovalı ben okadar cesaret edemedim içlerinde büyüdüğüm için korktum

Bendeniz kendi adıma diyeyim ilk hamiş kaldım hesabımda bebeğim düşeceği yoktu herşeyi ona göre programladığımı fark ettim ilk sonra neyse bebeğim düştü bir yerden sonra korku filan kalmıyor insan hasret kalınca böyle şeye artık aşıyor bunları. İlk veya son kaç çocuk gelirse gelsin her anne korkar endişeleri olur ama bunu aşacak öyle bir duygu veriyor ki Allah evlad duygusu işte bizim için fedakar annelerden alıp kendimize alışıyoruz bunu ben artık korkmuyorum 3 yıldır bekliyorm sadce Rabbimden eli ayağı düzgün hayırlı akıllı evlad istiyorum inşallah bu evladda en yakın zamanda olur dilerim.. Hiç kimse yaşamadığı şeyin korkusunu bilemez ama ben yaşadığım duygusunu bilen birisi olarak değer bence

Allah mutluluğunuzu daim etsin caanım varsın senin sözünü dinlesin huzurun olsun karıcı desinler Benim eşim Yalovalı ben okadar cesaret edemedim içlerinde büyüdüğüm için korktum

Amin canım çok şükür Herkes aynı yerde olacak diye birşey yok ki bende eşim gibi birisine kendi olduğum yerde denk gelseydim tercihimi uzak bir yere atmazdım çok uzak sayılmaz ama uzak yani., bence mutluu olmak hepsinin üstünde seninde kaderin de yolaova varmış. Demek ki ikna edecek kimse çıkmamış buralardan sonuç önemli mutluysak sıkıntı yok.
Allah halden anlayanlarla sınasın bizleri anlamayanları da uzak etsin zor insan her yerde zor.

Ya çok doğru bn artık böyle dua ederim hep

Çok güzel yazmışsın canım kesinlikle katılıyorum aslında çocuk sahibi olunca insan daha çok korkuyor hem doğumun meşakati hem bebekte çektiğin sıkıntılar bende çocuk sahibi olmadan hem istedim ne doğumdan korktum ne nasıl büyütebilirim diye .. Ama sonradan bidaha doğuramam diye düşündüm tecrübe ettikten sonra 5 yıl da yendim bu korkumu hatta şubatta düşük yaptım yapmadan önce plansız olduğu için üzülmüştüm iş hayatım vardı . Şimdi diyorum varsın herşey üst üste gelsin yeter ki bi evlâdım daha olsun üstesinden gelirim

Aynen canım zorluk her insanın kendisinde var Haklısın Alnımıza ne yazıldıysa o huzur çok önemli Allah herkesin ağzının tadını bozmasın inşallah

Ya çok doğru bn artık böyle dua ederim hep
Et canım inşallah güzel günler bizi bekliyor
Aynen hayatta herşey de böyle neyi gözümüzde korkulur hale getirsek o daha da zaten korkutucu geliyor üstümüze. Ayy ne kadınlar var çocuk yetiştiriyor çevremde bu yaparsa ben alasını yaparım diyorum kadınının daha dünyadan haberi yok düşün o derece. Büyükler ner doğan büyür diye zorluksuz hiçbir şey yok.
Hiç olmaması duygusunu yaşamakta kötü.
Duamız belli duyan belli sanada nasip etsin en güzel zamanda inşllh

Yok canım ya kadın doktorunu aradım randevu verdi Perşembeye kan vermek istediğimi söyledim ev doktorunada sadece kadın doktoru yapabilir bizim branşımız değil dedi cadı kadın
Yumurtlaman ne zamandı canım? Birde hangi günleri değerlendirdim?

Merhabalar adet tarihim 16 Mayıs ovulasyon testi yaptım 28 29 yumurtlama 30 catlama adetime 12 gün var. Hastanede çalışıyorum beta verdim negatifdi. Biliyorum erken ama merak işte bide bu ayda çok umutluyum

Benim yumurtlma donemin 28i di adet 17 mys simdi yapsm cikrmi ki sonuc
Gebelik daha yapmadım canim çok erken daha o ovulasyon testi dün kızlar atmış gebelik varsa koyu cikiyormus onlarin bat zaten yakindi benim 1 hafta oldu 1 hafta daha bekliycem gebelik test için

Merhabalar adet tarihim 16 Mayıs ovulasyon testi yaptım 28 29 yumurtlama 30 catlama adetime 12 gün var. Hastanede çalışıyorum beta verdim negatifdi. Biliyorum erken ama merak işte bide bu ayda çok umutluyum
Yok artık Kübra kendine bunu niye yapıyorsun ooo daha kaç gün olmuş ki şaşırdım o kadar erken kan vereni bu sayfada ilk denk geldim.
İnşallah umudun olur bu kadar istediğin belli ki rabbim versin beta yüksek hamiş olduğunu göresin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…