- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.835
- 723
Valla hiç hap kullanmadım 10 aydır deniyorum ve hiç Bir soru sorun olmamasina rağmen olmuyorÖnceki aylar da negatif görünce yüzleşmek istemedim bir daha :)
Ocak ayından beri istiyoruz. D.kontrol Hapı kullanmıştım o biraz geciktirdi büyük ihtimalle
Neden geç olsun? Meraktan uyuyamayacağım diyorsan bugünden gitTeşekkür ederim canım Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Yarın kan vermeye gitsem geç mi olur?
O hamileyken herkesin düşüncesi sonuçta hiç bir şey eskisi gibi olmayacakİlk kez bebek sahibi olacaklara sorum var. Kızlar peki hepiniz heyecanla bebek bekliyorsunuz ama hiç korkmuyor musunuz hayatınız tümüyle değişecekya yetemezsem, hakkıyla annelik yapamazsam, bunalirsam falan gibi endişeleriniz hiç olmuyor mu?
Allah mutluluğunuzu daim etsin caanım varsın senin sözünü dinlesin huzurun olsun karıcı desinlerBenimki alınca pamuk oldubunu duysa zorluk çıkarmak isterdi zor iş artık geçti. Ama kayınpederim öyle bir adam çok pimpirik soğuk görünümlü kuralcı evde.zaten eşim böyle oldu diye bana kızgınlar eşime daha çok adı çıktı karıcıya oysaki zor mizaçlı olmamanın adını bu koymuşlar. Çok şükür ki iyi adamdır kendisi Allah razı olsun kendim orduyum senin eşin Trabzonlu mu?
Amin canımbenim inşallahBana da öle söylediler kafaya takmamak gerektiğini stresli olursam şansım düşüyormuş .Nasip diyelim Allahım herkesin muradını versin
Hayırlı olsun canım. Sen ne zaman öğrendin ve ilk değerin kaç çıktı?Neden geç olsun? Meraktan uyuyamayacağım diyorsan bugünden gitBeklerim diyorsan yarın da olur. Ben bugün ikinciye kan verdim. Bakalım beta değerlerimiz ne alemde
Bendeniz kendi adıma diyeyim ilk hamiş kaldım hesabımda bebeğim düşeceği yoktu herşeyi ona göre programladığımı fark ettim ilk sonra neyse bebeğim düştüİlk kez bebek sahibi olacaklara sorum var. Kızlar peki hepiniz heyecanla bebek bekliyorsunuz ama hiç korkmuyor musunuz hayatınız tümüyle değişecekya yetemezsem, hakkıyla annelik yapamazsam, bunalirsam falan gibi endişeleriniz hiç olmuyor mu?
Allah mutluluğunuzu daim etsin caanım varsın senin sözünü dinlesin huzurun olsun karıcı desinlerBenim eşim Yalovalı ben okadar cesaret edemedim içlerinde büyüdüğüm için korktum
Ya çok doğru bn artık böyle dua ederim hepYap bakalım canım sende tekrar başka testle merak ettim bende
Ayy canım bunlarda güzel şeyler olarak düşün rüyada görmemek de nasip oluyor bir süre sonra stres istemsiz oluyorsun elinde olan şey değil bu durumda en iyisi birşeyi inkar etmek yerine yüzleşmek sonra daha seninle bu kadar uğraşmıyor. Bende afetlere yakın çift çizgili test görür Allahım bana bunu yapma diye dua ettiğim oldu.Sende böyle edebilirsin gerçekleşecek rüyaları koy rüyalarıma de birgün herşey güzel olacak inşallah inanıyorum bizler için
Pikim pik diye konuşuyor resmen
Çok güzel yazmışsın canım kesinlikle katılıyorum aslında çocuk sahibi olunca insan daha çok korkuyor hem doğumun meşakati hem bebekte çektiğin sıkıntılar bende çocuk sahibi olmadan hem istedim ne doğumdan korktum ne nasıl büyütebilirim diye .. Ama sonradan bidaha doğuramam diye düşündüm tecrübe ettikten sonra 5 yıl da yendim bu korkumu hatta şubatta düşük yaptım yapmadan önce plansız olduğu için üzülmüştüm iş hayatım vardı . Şimdi diyorum varsın herşey üst üste gelsin yeter ki bi evlâdım daha olsun üstesinden gelirimBendeniz kendi adıma diyeyim ilk hamiş kaldım hesabımda bebeğim düşeceği yoktu herşeyi ona göre programladığımı fark ettim ilk sonra neyse bebeğim düştübir yerden sonra korku filan kalmıyor insan hasret kalınca böyle şeye artık aşıyor bunları. İlk veya son kaç çocuk gelirse gelsin her anne korkar endişeleri olur ama bunu aşacak öyle bir duygu veriyor ki Allah evlad duygusu işte bizim için fedakar annelerden alıp kendimize alışıyoruz bunu ben artık korkmuyorum 3 yıldır bekliyorm sadce Rabbimden eli ayağı düzgün hayırlı akıllı evlad istiyorum inşallah bu evladda en yakın zamanda olur dilerim.. Hiç kimse yaşamadığı şeyin korkusunu bilemez ama ben yaşadığım duygusunu bilen birisi olarak değer bence
Aynen canım zorluk her insanın kendisinde var Haklısın Alnımıza ne yazıldıysa o huzur çok önemli Allah herkesin ağzının tadını bozmasın inşallahAmin canım çok şükürHerkes aynı yerde olacak diye birşey yok ki bende eşim gibi birisine kendi olduğum yerde denk gelseydim tercihimi uzak bir yere atmazdım çok uzak sayılmaz ama uzak yani., bence mutluu olmak hepsinin üstünde seninde kaderin de yolaova varmış. Demek ki ikna edecek kimse çıkmamış buralardan sonuç önemli mutluysak sıkıntı yok.
Allah halden anlayanlarla sınasın bizleri anlamayanları da uzak etsin zor insan her yerde zor.
Et canımYa çok doğru bn artık böyle dua ederim hep
Aynen hayatta herşey de böyle neyi gözümüzde korkulur hale getirsek o daha da zaten korkutucu geliyor üstümüze. Ayy ne kadınlar var çocuk yetiştiriyor çevremde bu yaparsa ben alasını yaparım diyorumÇok güzel yazmışsın canım kesinlikle katılıyorum aslında çocuk sahibi olunca insan daha çok korkuyor hem doğumun meşakati hem bebekte çektiğin sıkıntılar bende çocuk sahibi olmadan hem istedim ne doğumdan korktum ne nasıl büyütebilirim diye .. Ama sonradan bidaha doğuramam diye düşündüm tecrübe ettikten sonra 5 yıl da yendim bu korkumu hatta şubatta düşük yaptım yapmadan önce plansız olduğu için üzülmüştüm iş hayatım vardı . Şimdi diyorum varsın herşey üst üste gelsin yeter ki bi evlâdım daha olsun üstesinden gelirim
Yumurtlaman ne zamandı canım? Birde hangi günleri değerlendirdim?Yok canım ya kadın doktorunu aradım randevu verdi Perşembeye kan vermek istediğimi söyledim ev doktorunada sadece kadın doktoru yapabilir bizim branşımız değil dedi cadı kadın
Sen benimle hamiş kalacaksın bu ay olmazsa seninle birlikte hamiş olacağızGünaydın kızlar bugün de koccaman bi tek çizgi ile uyandım
Çıkmaz canım en fazla 5 gün kala bende yaptım çıkmadı kandaBenim yumurtlma donemin 28i di adet 17 mys simdi yapsm cikrmi ki sonuc
Gebelik daha yapmadım canim çok erken daha o ovulasyon testi dün kızlar atmış gebelik varsa koyu cikiyormus onlarin bat zaten yakindiBenim yumurtlma donemin 28i di adet 17 mys simdi yapsm cikrmi ki sonuc
Yok artık Kübra kendine bunu niye yapıyorsun ooo daha kaç gün olmuş kiMerhabalar adet tarihim 16 Mayıs ovulasyon testi yaptım 28 29 yumurtlama 30 catlama adetime 12 gün var. Hastanede çalışıyorum beta verdim negatifdi. Biliyorum erken ama merak işte bide bu ayda çok umutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?