Evet canım çok teşekkür ederimAyy sen hamile misinTebrik ederim. Hiç yaşanmamış bir duygu olduğu için sanırım her kadın az çok bu endişeleri yaşayacak. Senin korkun da çok normal bence. Sağlıkla kucağına alıp, mutlulukla büyütmen dileğiyle
Banada ilginç geldi canım hatta Annem sakin öyle birşey yapma olanıda düşürürsün nerden Bilcen sen dokusunu dediTamamdır eklerim artıkın gece sizi de
Doğruluğu % 80 bence amma kim bunu anlayabilir yapabilir o şekilde birde inanırmesela ben yapamam parmak filan kendime bunu burada başka arkadaşlarımız da dedi ama benlik değil test yapmaktan yanayım
Pik olmuş bence ama yarın daha da koyu olma ihtimali var bence bugünü değerlendir derim canım.
Ozaman hic kullanmim zaten test falan yapip ilaç verdi bana dedigiin gibi gereksiz yere sıkıntı yaşamım canim ❤
Sen benden önce hissedeceksin :) sorarım sana nasilmis bakalım diye :) insallah en güzel hislerle olsunAynı ben
İkisindede var çizgi hayırlı olsunMerhaba kizlar 5 gun once kan verdim yumurtlamanin 6.gunuydu sonuc 0,100 cikti ama icimdeki his hic kaybolmadi bugun test yaptim sonuc silikte olsa cift cizgi emin olmak icin 2 farkli test yaptim biri erken gebelik testi biride normal kaset test sukurler olsun rabbim isteyen herkeze su mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine tez vakitte nasip etsinEki Görüntüle 2840254
Canım var bebiş kendini çok yormamaya çalışKızlar başka markayla denedim birde bel dak içinde çıktı nasıl sizce transferin 9. Gün
Bende annen gibi düşünüyorumBanada ilginç geldi canım hatta Annem sakin öyle birşey yapma olanıda düşürürsün nerden Bilcen sen dokusunu dediama bencede en temizi test yapmak ... Rica etsem benide ekler mısın listeye
Tesekkur ederim bat 7 mayis 4 gunum var ozamana kadar dahada netlesir sanirimİkisindede var çizgi hayırlı olsun
Evet yumurtlama olmuş canımKızlar ovülasyon testime bakar mısınız yumurtlama olmuş demek dimi? Bugün regl sonraki 12 günüm
Benim de bugün birebir ayniKızlar ovülasyon testime bakar mısınız yumurtlama olmuş demek dimi? Bugün regl sonraki 12 günüm
Teşekkür ederim canımBende annen gibi düşünüyorum
Eklicem canım akşam ekliyorum herkesi topluaklımdasın. Unutur muyum
annelik tamamen sana bana senin sorumluluğunda bir Bebek olduğu için kendini sana güçlü hissettirir.. ama tabi ki meşakkatli bir durum doğurması ayrı büyütmesi ayrı ,Ben de biraz böyle takıntılıyım işte. Tam çok istiyorum sonra diyorum hazır mıyım acabaa? Gerçi sonsuza dek beklesem de tam olarak hazır hissetmeyeceğim sanırım. Anne olursam eğer neler hissedicem çok merak ediyorum.
Birde o var banada hep öyle olur akşam kanamam oldu sabah azcık benmki yol yapıyor gibiHayırlısı valla kuzuvücuttan hcg atılınca duygusallığım da bitti sanırım. Yumurtlama dönemindeki o çılgınca çocuk isteği de gelecek yumurtlama dönemine kadar rafa kaldırıldı sanırım
Cumartesi akşam veya pazar sabah çatladı yani 9. GünüSenin catlamanin kacinci gunu bugun
İnşallh canım ya inşallah bak bide böyle çektimCanım var bebiş kendini çok yormamaya çalış
Hayırlı uğurlu olsun canım masallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim t masallahi var bat’ın geçince mi yaptın kaçıncı günü kuzumEki Görüntüle 2840043 İşte kızlar :) hemen çizgi çıktı beklemedim bile
Nrw canım aradım yok yapmıyoz dedi kadın doktorunda aldım randevuyu perşembe günü bakalımAllah allah çok ilginç.. tam neresi orası kuzum? biz baden Württember tarafındayız da.
Kuzum varya çizgi geçtimi adetiİnşallh canım ya inşallah bak bide böyle çektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?