Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım çok teşekkür ederim

Kızlar başka markayla denedim birde bel dak içinde çıktı nasıl sizce transferin 9. Gün

Eklentiler

• 7AD69A90-0B7A-4579-9FB5-E4415E065C3B.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 57
  • 7587E394-FB5E-48BD-B903-60C702D6EE0C.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 56
  • CE60334D-6A13-4DDD-BAEE-71A182A18C2B.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 55
Banada ilginç geldi canım hatta Annem sakin öyle birşey yapma olanıda düşürürsün nerden Bilcen sen dokusunu dedi ama bencede en temizi test yapmak ... Rica etsem benide ekler mısın listeye

Ozaman hic kullanmim zaten test falan yapip ilaç verdi bana dedigiin gibi gereksiz yere sıkıntı yaşamım canim ❤

İyi olur canım. Folbiol ağır bende kansızlık da var doktor ona da takviye olarak verdi. Zaten ne olsa birşeye sebeb oluyor başına başka iş açma.
Birşey soracağım esra benim şimdi hafif kanamam olmaya başladı ilacı hep bitireyim mi yoksam bırakayım adetim sökülür mü? Buradan başka arkadaşım kanaman olunca bırak demişti ama anlayamadım burasını.?

İkisindede var çizgi hayırlı olsun

Banada ilginç geldi canım hatta Annem sakin öyle birşey yapma olanıda düşürürsün nerden Bilcen sen dokusunu dedi ama bencede en temizi test yapmak ... Rica etsem benide ekler mısın listeye
Bende annen gibi düşünüyorum
Eklicem canım akşam ekliyorum herkesi toplu aklımdasın. Unutur muyum

annelik tamamen sana bana senin sorumluluğunda bir Bebek olduğu için kendini sana güçlü hissettirir.. ama tabi ki meşakkatli bir durum doğurması ayrı büyütmesi ayrı , sabır işi Rabbim bebeğin sevgisini sana verdiği için sabrediyorsun.baxen de cildiriyorsun tabi iç içe duygular ama yine de dediğin gibi kendini hazir hissetmek çok önemli

Birde o var banada hep öyle olur akşam kanamam oldu sabah azcık benmki yol yapıyor gibi testlerimde hazır beni bekliyor kendinin ciğere baktığı gibi bakıyorum testlerime

Allah allah çok ilginç.. tam neresi orası kuzum? biz baden Württember tarafındayız da.
Nrw canım aradım yok yapmıyoz dedi kadın doktorunda aldım randevuyu perşembe günü bakalım testlerde bi koyulaşmadı birazdan dmden alıp geleyim 4 gün önce yapılabilenlerden bakalım bu çubukları Amazondan almıştım öylesine bi koyu göstermedi hep silik gölge

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…