Anladım canım sen bir doktora git bakalım ne diyecek sana bizede haber et olur mu.Yok yumurtalık takibi yapılmadı bugün çok ağrım vardı o yüzden gittim kist çıktı birde hormonlara bakalım dedi. Yaşım 32 buarada
Ben sabah olmazsam daha da olmam bu ne biçim işkence oldu banaDur bakalım ya bu kadar gadınız burda psikolojik baskıylaMaviliGizem MaviliGizem yi hamile bırakırsak aynı baskıyla seni de regl yaparız inşallahhhh
Benim düştü herşeyim düştüBeş ay demeyin yaa tansiyonum düşüyor
İlk tarif ettiğim şekilde kahvaltıda tüketiyoruz biz. Ekmek banıp banıp ooooh mis yiyoruzBildiğin güzel varsa yaz bana kız deniyim bende
Ya ne kalitelisi ne beslenmesi, sokaktaki çingenelerin 5 10 tane çocuğu peşinde, ablamın ağzında dişi kalmamış çatır çatır çatır doğurıyorlar yaaa, diş doktorum bana gebelikten önce dolguları yapalım hamile kalmak zorlaşır diyordu, poh zorlaşır. Al ne oldu şimdi
O nasıl kazık hakkaten gittikten sonra arkandan hahaa diye hunharca gulduklerini bile hayal ettimHadi inş, bekliyoruz kendilerini
Bana bir kez sağlık ocağı öyle bir kazık atmıştıgebelik şüphesi dedim kan aldılar her şeye bakıp betaya bakmamışlardı, çılgınlar gibi girip girip bakmıştım sürekli.
Aynen öyle canım kışın içtiği su bile yarıyo insanaKış aylarını seviyorum yaaçok hareketsiz kalıyoruz maalesef az yesek bile göbek olarak geri dönüyor
Kız onu ben yaptırdım zamanında dedim ki gebelikte dişim ağrır sa bişey yapamazlar hepsini bi yaptırayım sonro düşüneyim, 3 yıl oldu ondan beri biri yine sızlıyorYa ne kalitelisi ne beslenmesi, sokaktaki çingenelerin 5 10 tane çocuğu peşinde, ablamın ağzında dişi kalmamış çatır çatır çatır doğurıyorlar yaaa, diş doktorum bana gebelikten önce dolguları yapalım hamile kalmak zorlaşır diyordu, poh zorlaşır. Al ne oldu şimdi
Evet canım çok okudum bir şekilde tatlandırıp yicez artık
Bak öyle bir dedi ki yarın gidip aaavokadoo alacam yicemm kahvaltıdaİlk tarif ettiğim şekilde kahvaltıda tüketiyoruz biz. Ekmek banıp banıp ooooh mis yiyoruz
Bende öyle yaparım canım teşekkür ederimİlk tarif ettiğim şekilde kahvaltıda tüketiyoruz biz. Ekmek banıp banıp ooooh mis yiyoruz
Hayırlısı kuzum yazarım yarınAnladım canım sen bir doktora git bakalım ne diyecek sana bizede haber et olur mu.Ben merak ediyorum sonucun ne olacak
Ben sabah olmazsam daha da olmam bu ne biçim işkence oldu bana
Benim düştü herşeyim düştüaldı beni bir darlukkk
Dün sana yazdım bana cevap vermedin herkese verdinKıııııız niyeeee
Kız valla benim de canım çekiypr ama burası kendini ilçe sansa da o kadar ilçe olmadığından yok. Benim yerime de ye.Bak öyle bir dedi ki yarın gidip aaavokadoo alacam yicemm kahvaltıda
Hepimize güzel geldi şu an önce sen yap beğenirsen bende yaparımBak öyle bir dedi ki yarın gidip aaavokadoo alacam yicemm kahvaltıda
O nasıl kazık hakkaten gittikten sonra arkandan hahaa diye hunharca gulduklerini bile hayal ettim
Aynen öyle bizim burda bir birimize çabaladığımız kadar onlar da çabalasaydı ohoooo koloni kurmuştuk şimdiyeValla kocama diyecem ki beceriksiz senin ne katkın oldu da biz hep kızlarla yaptık bunu
Yok pardon da gebelkle diş ne alaka anasını satayım yaaYa ne kalitelisi ne beslenmesi, sokaktaki çingenelerin 5 10 tane çocuğu peşinde, ablamın ağzında dişi kalmamış çatır çatır çatır doğurıyorlar yaaa, diş doktorum bana gebelikten önce dolguları yapalım hamile kalmak zorlaşır diyordu, poh zorlaşır. Al ne oldu şimdi
Aramıza kara kedi değil kedilerin efendisi gelse giremez tontikim trip atıyorum sana sadeceKızAnkalinka geldin küstüm dedin kaçtın nerdesin niye küstün anlat pampik ne oldu aramıza hangi kara kedi girdi saçını başını yolam onun
Kuzum rahim şekline benzediğinden yenilmesi tavsiye diliyor diye biliyorum ama çatalla ez onu hafif yumuşak olması lazım bol limon karabiber tuz dök enfes oluyorAvakado herseye yarıyor herhalde yaa bir kere aldım Allah affetsin de iğrenç yaa
Anam kız ne yazdın valla görmemişimdir olur mu öyleDün sana yazdım bana cevap vermedin herkese verdinyarın haber ver etiketle dedim hiiiçççç trip atıyorum şu an banane
Aa ne guzel birseymis bu hangi uygulamaBöyle kuzum gitgelli benim yımırtalarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?