Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok yumurtalık takibi yapılmadı bugün çok ağrım vardı o yüzden gittim kist çıktı birde hormonlara bakalım dedi. Yaşım 32 buarada
Anladım canım sen bir doktora git bakalım ne diyecek sana bizede haber et olur mu. Ben merak ediyorum sonucun ne olacak
Dur bakalım ya bu kadar gadınız burda psikolojik baskıyla MaviliGizem MaviliGizem yi hamile bırakırsak aynı baskıyla seni de regl yaparız inşallahhhh
Ben sabah olmazsam daha da olmam bu ne biçim işkence oldu bana
Beş ay demeyin yaa tansiyonum düşüyor
Benim düştü herşeyim düştü aldı beni bir darlukkk

Yok yoookkk biz planlarımızı ona göre yapıyoruz ya ne geliyorsa başımıza ondan geliyo bizde çingeneler gibi kafaya hiç bir şeyi takmasak biz de doğurcaz herhalde 5-10 tane çatır çatır

O nasıl kazık hakkaten gittikten sonra arkandan hahaa diye hunharca gulduklerini bile hayal ettim

Kız onu ben yaptırdım zamanında dedim ki gebelikte dişim ağrır sa bişey yapamazlar hepsini bi yaptırayım sonro düşüneyim, 3 yıl oldu ondan beri biri yine sızlıyor yaptırdık da ne oldu

Hayırlısı kuzum yazarım yarın

O nasıl kazık hakkaten gittikten sonra arkandan hahaa diye hunharca gulduklerini bile hayal ettim

üstünden çok geçti hala aklım almıyor o kadar mı belli oluyordu hamile olmadığım yani anlamadım. Yalandan, çocuk kandırır gibi kanımı almışlar. sivrisinek gibi

Yok pardon da gebelkle diş ne alaka anasını satayım yaa ufff

Avakado herseye yarıyor herhalde yaa bir kere aldım Allah affetsin de iğrenç yaa
Kuzum rahim şekline benzediğinden yenilmesi tavsiye diliyor diye biliyorum ama çatalla ez onu hafif yumuşak olması lazım bol limon karabiber tuz dök enfes oluyor

Dün sana yazdım bana cevap vermedin herkese verdin yarın haber ver etiketle dedim hiiiçççç trip atıyorum şu an banane
Anam kız ne yazdın valla görmemişimdir olur mu öyle sen benim örtmen arkidişimsin 38i plaka saydım bi de hemşerim yaptım seni. Olur mu öyle bilerek özüüüüür dilerim balııııımmmmm. Söyle nasıl affettireyim sana kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…