Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız yoksa Selizay in dediği gibi hamilesin de haberin mi yok acaba emin değilim Selizay mı dedi de sanki bu gün biri sana bidaha kam testi ver istersen dedi gibi hatırlıyorum

Kız valla benim de canım çekiypr ama burası kendini ilçe sansa da o kadar ilçe olmadığından yok. Benim yerime de ye.

Hepimize güzel geldi şu an önce sen yap beğenirsen bende yaparım
Tamma alıp yiyeceğim sana da derim begüm sanırsam isminin açılımı begüm ben her gördüğümde öyle okuyorm da

Kuzum rahim şekline benzediğinden yenilmesi tavsiye diliyor diye biliyorum ama çatalla ez onu hafif yumuşak olması lazım bol limon karabiber tuz dök enfes oluyor
Herkes böyle yapıyormuş ben cahil cahil yedim valla bide iğrenç diyorum

Kız harbiden onlar da gani gani maşallah her sene birer tane yapıyorlar bana bir tanesi şey demişti biz çocukları direkt soğuk suya batırıp çıkarıyoruz ilerde hastalık çekmesin diye harbiden de öyle ama kış günü bile ayakları çıplak dolaşsalar maşallah bana mısın demiyorlar bize gelince sağlıklı beslenmek önemli oluyor

Aynen öyle bizim burda bir birimize çabaladığımız kadar onlar da çabalasaydı ohoooo koloni kurmuştuk şimdiye
Ay bu çirkin dünyaya demek istemiyorum. Anca otursun haber izlesin. Baba aktivitesi oğlum haber izlemek kalk diyorum dinlemiyor

Kız yoksa Selizay in dediği gibi hamilesin de haberin mi yok acaba emin değilim Selizay mı dedi de sanki bu gün biri sana bidaha kam testi ver istersen dedi gibi hatırlıyorum
Doğru tahmin varya bizden korkulur kim ne dedi örgüt gibiyiz herkes dediğine dikkat et sayfada kuş uçurmayanlar varrrr yok hamile değilimdir ben de o göz yok adet olamayan kadın gözü var

Yok bitanem takılıyorum sana valla belirtilerin hakkında yazmıştım bir de yarın haber ver güzel haberlerle gel gibisinden ama yoğunlukta insan kaçırabiliyor affettirme konusuna gelecek olursak eğer hamiş ol yeter bir tane yiğen istiyorum

üstünden çok geçti hala aklım almıyor o kadar mı belli oluyordu hamile olmadığım yani anlamadım. Yalandan, çocuk kandırır gibi kanımı almışlar. sivrisinek gibi
Heyecan yapıp gittiysen heyecanini anlamışlardirbende sabahın köründe cocugu birakmadan kan vermeye gitmiştim kadın sizin gebelik mi vardı diyor sabahın köründe tepesine dikilmeme anlam yükleyemedi başka yazik

Ayyy valla onun stresine hep bir girdik pislikler açıklamadı benim sonucumu. Testimi güzel verememişim heralde yarıb bakcez görcez hep birlikte

Kız ne bilim Bi dişe dolgu için gittim, bebek düşünüyorsan iyice yapalım onu yapalım bunu yapalım kanal yapalım birini çekip implant bile yaptı ahha dolgular düşecek bebek gelesiye kadar
Allahım birde başıma diş işi çıktı bende mi gitsem dişim ağrıyor bundan mı olmadı beni iyice şey ederler çocuk yine yok da yokum der ayy biizm nasıl kaderimiz varyaaa

Ayyy valla onun stresine hep bir girdik pislikler açıklamadı benim sonucumu. Testimi güzel verememişim heralde yarıb bakcez görcez hep birlikte
Meraktan çatladık burda niye açıklamazlar ki sanki mikroplar hamile olsam doğumum başlardı öyle okudum akşam mesajları ki senin hamilelik haberinle ilgili birşey var mı diye şaşı olacaktım neredeyseİnşallah yeni gün yeni umutlarla hayırlı haberini vermek nasip olsun

Allahım birde başıma diş işi çıktı bende mi gitsem dişim ağrıyor bundan mı olmadı beni iyice şey ederler çocuk yine yok da yokum der ayy biizm nasıl kaderimiz varyaaa
Kız ağrıyorsa mutlaka git çünkü ilk 4 ayda dişe hiç müdehale yapılamıyor veee genelde sıkıntı çıkarıyormuş kalsiyum miktarı düştüğü için

Şimdi güzellerim, en güzel anneler ve çılgın anne adaylarım size şöyle birşey sorayım. Ben yumurtlamadan sonra mı gün sayacağım yoksa çatlamadan mı? Her ne kadar batı bekleyeceğim desem de bir belirti aramak istiyor vücudum engel olamıyorum ona kavga ediyoruz

Kız ağrıyorsa mutlaka git çünkü ilk 4 ayda dişe hiç müdehale yapılamıyor veee genelde sıkıntı çıkarıyormuş kalsiyum miktarı düştüğü için
Off dişim hep adet zamanları ağrıyor gibi zaten baskı yapıyor başka onun dışında tık yok. Bende gidecektim pandemi engel oldu zaten kapanma uzayacakmış 19 mayısı da içine alıp yasaklar devam edecekmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…