- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 35
Ay senin tribinin tatlılığını yerimAramıza kara kedi değil kedilerin efendisi gelse giremez tontikim trip atıyorum sana sadece
Kız yoksaAnladım canım sen bir doktora git bakalım ne diyecek sana bizede haber et olur mu.Ben merak ediyorum sonucun ne olacak
Ben sabah olmazsam daha da olmam bu ne biçim işkence oldu bana
Benim düştü herşeyim düştüaldı beni bir darlukkk
Kız valla benim de canım çekiypr ama burası kendini ilçe sansa da o kadar ilçe olmadığından yok. Benim yerime de ye.
Tamma alıp yiyeceğimHepimize güzel geldi şu an önce sen yap beğenirsen bende yaparım
Herkes böyle yapıyormuşKuzum rahim şekline benzediğinden yenilmesi tavsiye diliyor diye biliyorum ama çatalla ez onu hafif yumuşak olması lazım bol limon karabiber tuz dök enfes oluyor
Kız harbiden onlar da gani gani maşallah her sene birer tane yapıyorlar bana bir tanesi şey demişti biz çocukları direkt soğuk suya batırıp çıkarıyoruz ilerde hastalık çekmesin diye harbiden de öyle amaYa ne kalitelisi ne beslenmesi, sokaktaki çingenelerin 5 10 tane çocuğu peşinde, ablamın ağzında dişi kalmamış çatır çatır çatır doğurıyorlar yaaa, diş doktorum bana gebelikten önce dolguları yapalım hamile kalmak zorlaşır diyordu, poh zorlaşır. Al ne oldu şimdi
Kız ne bilim Bi dişe dolgu için gittim, bebek düşünüyorsan iyice yapalım onu yapalım bunu yapalım kanal yapalım birini çekip implant bile yaptı ahha dolgular düşecek bebek gelesiye kadarYok pardon da gebelkle diş ne alaka anasını satayım yaaufff
Ay bu çirkin dünyaya demek istemiyorum. Anca otursun haber izlesin. Baba aktivitesi oğlum haber izlemek kalk diyorum dinlemiyorAynen öyle bizim burda bir birimize çabaladığımız kadar onlar da çabalasaydı ohoooo koloni kurmuştuk şimdiye
Doğru okuyorsun canımTamma alıp yiyeceğimsana da derim begüm sanırsam isminin açılımı begüm ben her gördüğümde öyle okuyorm da
Doğru tahmin varya bizden korkulur kim ne dedi örgüt gibiyizKız yoksaSelizay in dediği gibi hamilesin de haberin mi yok acaba emin değilim Selizay mı dedi de sanki bu gün biri sana bidaha kam testi ver istersen dedi gibi hatırlıyorum
Yok bitanem takılıyorum sana valla belirtilerin hakkında yazmıştım bir de yarın haber ver güzel haberlerle gel gibisinden ama yoğunlukta insan kaçırabiliyorAnam kız ne yazdın valla görmemişimdir olur mu öylesen benim örtmen arkidişimsin 38i plaka saydım bi de hemşerim yaptım seni. Olur mu öyle bilerek özüüüüür dilerim balııııımmmmm. Söyle nasıl affettireyim sana kendimi
Heyecan yapıp gittiysen heyecanini anlamışlardirüstünden çok geçti hala aklım almıyoro kadar mı belli oluyordu hamile olmadığım yani anlamadım. Yalandan, çocuk kandırır gibi kanımı almışlar. sivrisinek gibi
Ben bu kadar atabiliyorum canısıAy senin tribinin tatlılığını yerimböyle güzel trip mi atılır aaayyy
Ayyy valla onun stresine hep bir girdik pislikler açıklamadı benim sonucumu. Testimi güzel verememişim heraldeYok bitanem takılıyorum sana valla belirtilerin hakkında yazmıştım bir de yarın haber ver güzel haberlerle gel gibisinden ama yoğunlukta insan kaçırabiliyoraffettirme konusuna gelecek olursak eğer hamiş ol yeter bir tane yiğen istiyorum
Allahım birde başıma diş işi çıktı bende mi gitsem dişim ağrıyor bundan mı olmadı beni iyice şey ederler çocuk yine yok da yokum derKız ne bilim Bi dişe dolgu için gittim, bebek düşünüyorsan iyice yapalım onu yapalım bunu yapalım kanal yapalım birini çekip implant bile yaptı ahha dolgular düşecek bebek gelesiye kadar
Ay kocan olsam habire sinir ederşm ki seniBen bu kadar atabiliyorum canısı
Meraktan çatladık burda niye açıklamazlar ki sanki mikroplarAyyy valla onun stresine hep bir girdik pislikler açıklamadı benim sonucumu. Testimi güzel verememişim heraldeyarıb bakcez görcez hep birlikte
Kuzum inan ki o da öyle yapıyor biliyor darılsam da hemen barışacağımı trip atamadığımı yapmadığı kalmıyorAy kocan olsam habire sinir ederşm ki seniböyle şirin olunur mu
Kız ağrıyorsa mutlaka git çünkü ilk 4 ayda dişe hiç müdehale yapılamıyor veee genelde sıkıntı çıkarıyormuş kalsiyum miktarı düştüğü içinAllahım birde başıma diş işi çıktı bende mi gitsem dişim ağrıyor bundan mı olmadı beni iyice şey ederler çocuk yine yok da yokum derayy biizm nasıl kaderimiz varyaaa
Off dişim hep adet zamanları ağrıyor gibi zaten baskı yapıyor başka onun dışında tık yok. Bende gidecektim pandemi engel oldu zaten kapanma uzayacakmışKız ağrıyorsa mutlaka git çünkü ilk 4 ayda dişe hiç müdehale yapılamıyor veee genelde sıkıntı çıkarıyormuş kalsiyum miktarı düştüğü için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?