Yumrta rezervi onu yaptırdın mı ki bakasın heryer bakmıyor bazen onaAmh ne oluyor la ben de bakam benim kaçmış
Yok kuzu test listesini kontrol ettim hcg tsh ve ferritin e bakıp bakmadıklarından emin oldum. Onlar listede vardı ama hormonlara bakmamışlar daha.Hadi inş, bekliyoruz kendilerini
Bana bir kez sağlık ocağı öyle bir kazık atmıştıgebelik şüphesi dedim kan aldılar her şeye bakıp betaya bakmamışlardı, çılgınlar gibi girip girip bakmıştım sürekli.
İnşallah kuzum benim kendimden hiç umudum yok da İnşallah dediğin gibi olurOlsun ay öbür aya tam teçizatla gşreceğiz. Tüm yıl yöntemler kürler mürler hepsi bi arada inşallah gelecek aya göbüşte bücürük olacaksen hiiiiç dertlenme balım. Sağlıklı olsun da bi ay geç olsun annesi
Ay benim doktor malı da bakmadı buna bana diyor ki yumurta rezeevin bitmesin tüp bebek yapalım afedersiniz de mal doktor bey amh baktın mı nerden biliyorsun benim rezervimi demek istiyorum. Ay sanırım doktorumı değiştireceğim adama durup durup kuruluyorumYumrta rezervi onu yaptırdın mı ki bakasın heryer bakmıyor bazen ona
Ay ben umutluyum senden çok naif bi auran var. Allah seni hiç üzmesin, bu naifliğin hiç kaybolmasın inşallahİnşallah kuzum benim kendimden hiç umudum yok da İnşallah dediğin gibi olur☺
Bana bakmamış ondan, ayıp ama, benim neden yokYumrta rezervi onu yaptırdın mı ki bakasın heryer bakmıyor bazen ona
Kız bana da bakmadı yaş çok ileri değilse bakmıyorlarBana bakmamış ondan, ayıp ama, benim neden yok
Ayyyy sorma bacım deli olcam üstüne düştükçe yeni gelin gibi naza çekiyo kendini doğurmam da doğurmam diye kız ekmek elden su gölden neyin nazi bu bu kadar alt tarafı en kaliteli yumurtayı en sağlıklı spermle dölleyip 9 ay sonra dışarı yolla bu kadar basitBirtanecik de yapılmaz da iştebiizm çatır çatır doğuracak şeylerde kudırukluk var bir türlü ikna edemiyoruz
Banada bakmadılar istesemBana bakmamış ondan, ayıp ama, benim neden yok
Ay iyi o zaman neyse zaten gece oldu, yarına Allah kerim inşallah güzel haber gelirYok kuzu test listesini kontrol ettim hcg tsh ve ferritin e bakıp bakmadıklarından emin oldum. Onlar listede vardı ama hormonlara bakmamışlar daha.
Sinir krizi geçirmeyim durdukmyere
Dur bi amh değerime baktırayım da ona göre ben de kullanayım bişeylerMaviliGizem
Selizay
bgm21
MaviFlorra ve eklee ekleee bitmeyecek arkadaşlar bu bilgi her yerde bulunmaz bak arkadaşın yazdığı msj buydu ekran görüntüsünü aldım. Çok iyi belki lazım olur diye çervelik bilgi saklıcam tlfnumda
Hayır canım regli düzenli değil yumurtlama her ay göremiyordu şimdi bile öyle yani. Doktor progesteron yükselsin diye ilaç vermiş tam hatırlamıyorum ama sorarım sana da söylerim. Ya progestan vermişti ya da başka bir ilaçtı. Kullan dedi 3 ay kullandı o da bıraktığı zaman hamile kaldı.Peki ablanizin regl duzenlimiydi yumurtlama varmiydi acaba ne kullandi
İnşAllah ay, artık kendim için geçtim güzel heberi bekleyen 100 kişi var. Allahım onlar hatrına diyorumAy iyi o zaman neyse zaten gece oldu, yarına Allah kerim inşallah güzel haber gelir
Ay bana da öyle oluyo yemiyorum ben nasıl kilo alıyorum diyorum sonra bi dikkat ediyorum ufak ufak atıyorum ben arada yiyip yiyip yatınca da maşallah popiş ayrı gidiyo göbüş ayrıAyy yok iştah falan istemiyorum bengerçi yemediğim halde kilo alıyorum bu aralar
Ahahahahahahahhahaa allah seni ne yapmaya kahkaha attımAyyyy sorma bacım deli olcam üstüne düştükçe yeni gelin gibi naza çekiyo kendini doğurmam da doğurmam diye kız ekmek elden su gölden neyin nazi bu bu kadar alt tarafı en kaliteli yumurtayı en sağlıklı spermle dölleyip 9 ay sonra dışarı yolla bu kadar basitbaşka bişey istemiyoz ki hele seninki artık iyice naz yaptı adetin de gelmez oldu
Ben sözlerin bittiği yerdeyim kuzum daha ne diyim kiAyyyy sorma bacım deli olcam üstüne düştükçe yeni gelin gibi naza çekiyo kendini doğurmam da doğurmam diye kız ekmek elden su gölden neyin nazi bu bu kadar alt tarafı en kaliteli yumurtayı en sağlıklı spermle dölleyip 9 ay sonra dışarı yolla bu kadar basitbaşka bişey istemiyoz ki hele seninki artık iyice naz yaptı adetin de gelmez oldu
Çok düşükmüş baya yükselmişti yok artık demiştim normalde amh kolay asla yükselmez ki kadında mucize gerçek olmuştuDur bi amh değerime baktırayım da ona göre ben de kullanayım bişeyler
Kız kadında da kolay yükselmemiş 5 ayyy diyor 5 ayBen sözlerin bittiği yerdeyim kuzum daha ne diyim ki
Çok düşükmüş baya yükselmişti yok artık demiştim normalde amh kolay asla yükselmez ki kadında mucize gerçek olmuştu
Avakado herseye yarıyor herhalde yaa bir kere aldım Allah affetsin de iğrenç yaaMaviliGizem
Selizay
bgm21
MaviFlorra ve eklee ekleee bitmeyecek arkadaşlar bu bilgi her yerde bulunmaz bak arkadaşın yazdığı msj buydu ekran görüntüsünü aldım. Çok iyi belki lazım olur diye çervelik bilgi saklıcam tlfnumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?