Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya ne kalitelisi ne beslenmesi, sokaktaki çingenelerin 5 10 tane çocuğu peşinde, ablamın ağzında dişi kalmamış çatır çatır çatır doğurıyorlar yaaa, diş doktorum bana gebelikten önce dolguları yapalım hamile kalmak zorlaşır diyordu, poh zorlaşır. Al ne oldu şimdi

Ay ben umutluyum senden çok naif bi auran var. Allah seni hiç üzmesin, bu naifliğin hiç kaybolmasın inşallah
Gız benim nerem naif bula bula Allahın deli cadolozunu mu buldun naif diye sen Beni bo görsen offf sıyırmış bu dersin annem de karışama geçip bana senden çıkan neye benzicek ben çok merak ediyorum diyo Allah vere de senin gibi değil de babası gibi olsa diyo bence benim gibi olsun hayatı daha eğlenceli olabilir

Ay bana da öyle oluyo yemiyorum ben nasıl kilo alıyorum diyorum sonra bi dikkat ediyorum ufak ufak atıyorum ben arada yiyip yiyip yatınca da maşallah popiş ayrı gidiyo göbüş ayrı
Kış aylarını seviyorum yaa çok hareketsiz kalıyoruz maalesef az yesek bile göbek olarak geri dönüyor

Avakado herseye yarıyor herhalde yaa bir kere aldım Allah affetsin de iğrenç yaa
Onu direk yemicen kıııız yağ sarımsak bol limonla ezcen. Bunları bana yapsan ben de lezzetlenirim o ayrı da böylr yapınca güzel oluyor. Böyle de yiyemezsennnnn salataya doğra. Ez toztun içine koy. Bi ton şekilde güzel olur. Meyve gibi davranırsan aşırı yağlı bişey sadece lezzetli değil

Kız kadında da kolay yükselmemiş 5 ayyy diyor 5 ay
Ama yükselmiş olması mucize zaten hemde olmazları olurmuş kaç ay olurda olsun zor birşey herkesin yapabileceği birşey değil
Avakado herseye yarıyor herhalde yaa bir kere aldım Allah affetsin de iğrenç yaa
Yaa bendeee ama çok iyiymiş Avakado araştır bizler için özellikle

Ama cidden çok tatlı kadın o da ben sevdim L Leyla1993 bilr onu aşılamadan kadın adı kelebek nick :)))) ben okurken heyecandan öyle mutlu oldum sankim benim amh yükseldi
Aynen biliyorum Y yusra 30 hepiniz çok ıyisiniz ama❤

Yok yumurtalık takibi yapılmadı bugün çok ağrım vardı o yüzden gittim kist çıktı birde hormonlara bakalım dedi. Yaşım 32 buarada

Ahahahahahahahhahaa allah seni ne yapmaya kahkaha attım
Gül bacım gül gülmek ömrü uzatırmış gül gitsin
Ben sözlerin bittiği yerdeyim kuzum daha ne diyim ki

Çok düşükmüş baya yükselmişti yok artık demiştim normalde amh kolay asla yükselmez ki kadında mucize gerçek olmuştu
Dur bakalım ya bu kadar gadınız burda psikolojik baskıyla MaviliGizem yi hamile bırakırsak aynı baskıyla seni de regl yaparız inşallahhhh

Bak salata da iyiymiş arkadaşım da bana öyle demişti
Aynen biliyorum Y yusra 30 hepiniz çok ıyisiniz ama❤
Hep başka yusra etiket yaptı buraya gelen kadın diyecek ne yusraymış ya diyerek şikayet edecek biizi

Ama yükselmiş olması mucize zaten hemde olmazları olurmuş kaç ay olurda olsun zor birşey herkesin yapabileceği birşey değil

Beş ay demeyin yaa tansiyonum düşüyor

Ben ilk aldığımda bildiğin meyve gibi yedim ilk ve sondu zaten bide böyle denicem bakalım

Evet canım çok okudum bir şekilde tatlandırıp yicez artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…