Ya ne kalitelisi ne beslenmesi, sokaktaki çingenelerin 5 10 tane çocuğu peşinde, ablamın ağzında dişi kalmamış çatır çatır çatır doğurıyorlar yaaa, diş doktorum bana gebelikten önce dolguları yapalım hamile kalmak zorlaşır diyordu, poh zorlaşır. Al ne oldu şimdiAyyyy sorma bacım deli olcam üstüne düştükçe yeni gelin gibi naza çekiyo kendini doğurmam da doğurmam diye kız ekmek elden su gölden neyin nazi bu bu kadar alt tarafı en kaliteli yumurtayı en sağlıklı spermle dölleyip 9 ay sonra dışarı yolla bu kadar basitbaşka bişey istemiyoz ki hele seninki artık iyice naz yaptı adetin de gelmez oldu
Gız benim nerem naifAy ben umutluyum senden çok naif bi auran var. Allah seni hiç üzmesin, bu naifliğin hiç kaybolmasın inşallah
Meyve gibi yemeyeceksin onu salataya doğra limonlu vsAvakado herseye yarıyor herhalde yaa bir kere aldım Allah affetsin de iğrenç yaa
Kış aylarını seviyorum yaaAy bana da öyle oluyo yemiyorum ben nasıl kilo alıyorum diyorum sonra bi dikkat ediyorum ufak ufak atıyorum ben arada yiyip yiyip yatınca da maşallah popiş ayrı gidiyo göbüş ayrı
Onu direk yemicen kıııız yağ sarımsak bol limonla ezcen. Bunları bana yapsan ben de lezzetlenirim o ayrı da böylr yapınca güzel oluyor. Böyle de yiyemezsennnnn salataya doğra. Ez toztun içine koy. Bi ton şekilde güzel olur. Meyve gibi davranırsan aşırı yağlı bişey sadece lezzetli değilAvakado herseye yarıyor herhalde yaa bir kere aldım Allah affetsin de iğrenç yaa
Ama yükselmiş olması mucize zatenKız kadında da kolay yükselmemiş 5 ayyy diyor 5 ay
Yaa bendeee ama çok iyiymiş Avakado araştır bizler için özellikleAvakado herseye yarıyor herhalde yaa bir kere aldım Allah affetsin de iğrenç yaa
Niye kız hayırdırMaviliGizem kız ben sana küstüm ha. Çok alındım valla
Yaa bende araştırmada yaptırcam bir ikametgah al gel dedi başka birşey demedi iyi doktorm ama doktor ne çare bize koyulan şey tutsa başkası o kadar önemli değil aslında. Ben yapmadım dememek için yapmak istyrm eşimde olmayacak birkaç ay değerlendirmek istyrm bunu da bakalım ne oluyor sonum.
Komşum yapmış birşeyler çok sağolsun baktı
Sen böyle dedin ya bakmış kadar oldun
Canım git gelli değilde yumrtan gelişmemiş bu ya olblr diye düşünüyor. Tekrar olmaya çalışıyor devam et geç
Yaa bende araştırmada yaptırcam bir ikametgah al gel dedi başka birşey demedi iyi doktorm ama doktor ne çare bize koyulan şey tutsa başkası o kadar önemli değil aslında. Ben yapmadım dememek için yapmak istyrm eşimde olmayacak birkaç ay değerlendirmek istyrm bunu da bakalım ne oluyor sonum.
Komşum yapmış birşeyler çok sağolsun baktı
Sen böyle dedin ya bakmış kadar oldun
Canım git gelli değilde yumrtan gelişmemiş bu ya olblr diye düşünüyor. Tekrar olmaya çalışıyor devam et geç döllenme olblr durumun bir ihtimal.
2.asilamadan sonra ben tüp bebek yaptıracaz
Aynen biliyorum Y yusra 30 hepiniz çok ıyisiniz ama❤
Yok yumurtalık takibi yapılmadı bugün çok ağrım vardı o yüzden gittim kist çıktı birde hormonlara bakalım dedi. Yaşım 32 buaradaEvet görmüştüm senin msjlarını orada okumuştum denk gelip birkaç tane bende oraya gidiyorum arada haziranda aşılama yaptırmayı düşünüyorum birşey olmazsa Allahtan. Nerde yaptırıyorsun aşılamanı canım özel mi devlet mi?
Bu kadar yükseklik aniden olması da çok saçma bu değeri yükselten ne oldu acaba? Yaşın kaçtı ki? Normal değer aralığı 30-400 olmalı. Ben çözemedim bu yükseliş neden. Birde lh fshdan hafif yüksek bu da yumurtanın çatlamasını engeller. Sen daha önce doktorla yumrta takibi yaptırdın mı.?
İnanki hiç halim yok dayadım kendimi peteğeolmadı olmadı beni ne hale koyuyor reva mı diyorm şuan böyle olacağını biliyordum
Tariflere bakmak lazım diyet içinde iyiymiş denemek lazımMeyve gibi yemeyeceksin onu salataya doğra limonlu vs
Kıııııız niyeeeeMaviliGizem kız ben sana küstüm ha. Çok alındım valla
Gül bacım gül gülmek ömrü uzatırmış gül gitsinAhahahahahahahhahaa allah seni ne yapmaya kahkaha attım
Dur bakalım ya bu kadar gadınız burda psikolojik baskıylaBen sözlerin bittiği yerdeyim kuzum daha ne diyim ki
Çok düşükmüş baya yükselmişti yok artık demiştim normalde amh kolay asla yükselmez ki kadında mucize gerçek olmuştu
Bak salata da iyiymiş arkadaşım da bana öyle demiştiOnu direk yemicen kıııız yağ sarımsak bol limonla ezcen. Bunları bana yapsan ben de lezzetlenirim o ayrı da böylr yapınca güzel oluyor. Böyle de yiyemezsennnnn salataya doğra. Ez toztun içine koy. Bi ton şekilde güzel olur. Meyve gibi davranırsan aşırı yağlı bişey sadece lezzetli değil
Hep başka yusra etiket yaptı buraya gelen kadın diyecek ne yusraymış ya diyerek şikayet edecek biizi
Beş ay demeyin yaa tansiyonum düşüyorAma yükselmiş olması mucize zatenhemde olmazları olurmuş kaç ay olurda olsun zor birşey herkesin yapabileceği birşey değil
Yaa bendeee ama çok iyiymiş Avakado araştır bizler için özellikle
Ben ilk aldığımda bildiğin meyve gibi yedimOnu direk yemicen kıııız yağ sarımsak bol limonla ezcen. Bunları bana yapsan ben de lezzetlenirim o ayrı da böylr yapınca güzel oluyor. Böyle de yiyemezsennnnn salataya doğra. Ez toztun içine koy. Bi ton şekilde güzel olur. Meyve gibi davranırsan aşırı yağlı bişey sadece lezzetli değil
Sağol kuzum ya inşallah düzelir herşey, ağrıdan duramıyorum şuanAnladım canım hiç üzülme burda 1 altında AMH ile hamile kalanlar oldu, miyom ile kist ile çocuğunu kucaguna alanlar oldu yeterki Rabbim ol desin
Valla kocama diyecem ki beceriksiz senin ne katkın oldu da biz hep kızlarla yaptık bunuGül bacım gül gülmek ömrü uzatırmış gül gitsin
Dur bakalım ya bu kadar gadınız burda psikolojik baskıylaMaviliGizem yi hamile bırakırsak aynı baskıyla seni de regl yaparız inşallahhhh
Sen dediğimi yap aşırı iyi olur. Başka tariflerde var müko sos.Ben ilk aldığımda bildiğin meyve gibi yedimilk ve sondu zaten bide böyle denicem bakalım
Evet canım çok okudum bir şekilde tatlandırıp yicez artıkAma yükselmiş olması mucize zatenhemde olmazları olurmuş kaç ay olurda olsun zor birşey herkesin yapabileceği birşey değil
Yaa bendeee ama çok iyiymiş Avakado araştır bizler için özellikle
Bildiğin güzel varsa yaz bana kız deniyim bendeSen dediğimi yap aşırı iyi olur. Başka tariflerde var müko sos.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?