Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Demeeeeeeee

Ben hep çatlamadan sonraki 14 günün sonun da regl oluyorum saat aralığı bile şaşmıyor

Yusra-61 Diş ağrısı da gebelik belirtisi diye iğrenç bir espri yapmak istiyorum herşeyi yoruyoruz ya ondan Kuzum bu arada çok geçmiş olsun dikkat et kendine iyi bak

Amiiiinnnn kuzum aminnn hepimiz için öyle olır inşallah

Çatlamadan say canım ama kaçsay onu bilemedim

Yusra-61 Diş ağrısı da gebelik belirtisi diye iğrenç bir espri yapmak istiyorum herşeyi yoruyoruz ya ondan Kuzum bu arada çok geçmiş olsun dikkat et kendine iyi bak

Senin esprilerini yiyim yiiiyy aaa neden olmasın diyerek bozmuyorum seni testime yazık ettireceksiniz o değilde var yapıcam yarın sabah yazıkk olacak teste

Allahım birde başıma diş işi çıktı bende mi gitsem dişim ağrıyor bundan mı olmadı beni iyice şey ederler çocuk yine yok da yokum der ayy biizm nasıl kaderimiz varyaaa
Diş gerçekten önemli ablam hamileyken bir diş ağırısı çekti ki sorma ağlıyordu kız artık gerçekten çok kötü ben evlenmeden önce yaptırdım hepsini

Ay bu çirkin dünyaya demek istemiyorum. Anca otursun haber izlesin. Baba aktivitesi oğlum haber izlemek kalk diyorum dinlemiyor
Anam bizim ki haber de izlemiyo onu yapsa yine iyi elinde bi telefon fıtı fıtı Allah selamet versin almışın kumamı yine eline diyom heee diyo deli

Diş gerçekten önemli ablam hamileyken bir diş ağırısı çekti ki sorma ağlıyordu kız artık gerçekten çok kötü ben evlenmeden önce yaptırdım hepsini

Haklısın bunu hal etmem lazım hamileyken ilaç da alamıcam o sebeble en iyisi yaptırmak bir bakayım randevu var mı dişçiler aleminde

Bir zamanlar benim düzenli adetim vardı 14 sayardım yumurtlama sonrası kesin olurdum Ankalinka
Bana olduğu gibi oldu o zaman sana da kuzum her sene böyle birşey olabiliyormuş biliyorsun beni 25 gün olmadım 26.gün geldi rekor kırdım hayatımda ilk kez olduama sonraki ay düzenli geldi yine. Bu son adetimiz olsun 9 ay olmayalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…