DemeeeeeeeeOff dişim hep adet zamanları ağrıyor gibi zaten baskı yapıyor başka onun dışında tık yok. Bende gidecektim pandemi engel oldu zaten kapanma uzayacakmış19 mayısı da içine alıp yasaklar devam edecekmiş
Ben hep çatlamadan sonraki 14 günün sonun da regl oluyorum saat aralığı bile şaşmıyorŞimdi güzellerim, en güzel anneler ve çılgın anne adaylarım size şöyle birşey sorayım. Ben yumurtlamadan sonra mı gün sayacağım yoksa çatlamadan mı? Her ne kadar batı bekleyeceğim desem de bir belirti aramak istiyor vücudum engel olamıyorum ona kavga ediyoruz
Off dişim hep adet zamanları ağrıyor gibi zaten baskı yapıyor başka onun dışında tık yok. Bende gidecektim pandemi engel oldu zaten kapanma uzayacakmış19 mayısı da içine alıp yasaklar devam edecekmiş
Dedim bile o bahane devam edecekmiş öyle diyorlar bu bir duyum ve duyumlarin gerçeklik payı vardırDemeeeeeeee
Amiiiinnnn kuzum aminnn hepimiz için öyle olır inşallahMeraktan çatladık burda niye açıklamazlar ki sanki mikroplarhamile olsam doğumum başlardı öyle okudum akşam mesajları ki senin hamilelik haberinle ilgili birşey var mı diye şaşı olacaktım neredeyse İnşallah yeni gün yeni umutlarla hayırlı haberini vermek nasip olsun
Son adet tarihim 13 mayıs canımNet öğrenmek istiyorsan beta kan testi vermelisiniz. Bu ay iki kez yumurtlama olmuş olabilir. Son adet tarihin ne
Çatlamadan say canım ama kaçsay onu bilemedimŞimdi güzellerim, en güzel anneler ve çılgın anne adaylarım size şöyle birşey sorayım. Ben yumurtlamadan sonra mı gün sayacağım yoksa çatlamadan mı? Her ne kadar batı bekleyeceğim desem de bir belirti aramak istiyor vücudum engel olamıyorum ona kavga ediyoruz
Yusra-61 Diş ağrısı da gebelik belirtisi diye iğrenç bir espri yapmak istiyorum herşeyi yoruyoruz ya ondan Kuzum bu arada çok geçmiş olsun dikkat et kendine iyi bak
Dime gıBen hep çatlamadan sonraki 14 günün sonun da regl oluyorum saat aralığı bile şaşmıyor
Zaten kuzum çatlamadan sonra saydığımda bat tarihim gelmiş oluyor hesapladım hadi hayırlısı bakalım ne olcakÇatlamadan say canım ama kaçsay onu bilemedim
İnşallah kuzum dualarımız seninleAmiiiinnnn kuzum aminnn hepimiz için öyle olır inşallah
Diş gerçekten önemli ablam hamileyken bir diş ağırısı çekti ki sorma ağlıyordu kız artık gerçekten çok kötü ben evlenmeden önce yaptırdım hepsiniAllahım birde başıma diş işi çıktı bende mi gitsem dişim ağrıyor bundan mı olmadı beni iyice şey ederler çocuk yine yok da yokum derayy biizm nasıl kaderimiz varyaaa
Anam bizim ki haber de izlemiyo onu yapsa yine iyi elinde bi telefon fıtı fıtı Allah selamet versin almışın kumamı yine eline diyom heee diyo deliAy bu çirkin dünyaya demek istemiyorum. Anca otursun haber izlesin. Baba aktivitesi oğlum haber izlemek kalk diyorum dinlemiyor
Bir zamanlar benim düzenli adetim vardı 14 sayardım yumurtlama sonrası kesin olurdumÇatlamadan say canım ama kaçsay onu bilemedim
Kuzum niye stok yapmıyorsun bak heyecan yaptım şimdiSenin esprilerini yiyim yiiiyy aaa neden olmasın diyerek bozmuyorum seni testime yazık ettireceksiniz o değilde var yapıcam yarın sabah yazıkk olacak teste
Diş gerçekten önemli ablam hamileyken bir diş ağırısı çekti ki sorma ağlıyordu kız artık gerçekten çok kötü ben evlenmeden önce yaptırdım hepsini
Canım bu arada ablama sordum dediğim gibiymiş progestan kullanmış 3 ay düzenli şekilde. Sonraki ay hamile kalmış.Peki ablanizin regl duzenlimiydi yumurtlama varmiydi acaba ne kullandi
Ne yapmıyorum hocam edebiyatına senin tüküreyimKuzum niye stok yapmıyorsun bak heyecan yaptım şimdi
Bana olduğu gibi oldu o zaman sana da kuzum her sene böyle birşey olabiliyormuş biliyorsun beni 25 gün olmadım 26.gün geldi rekor kırdım hayatımda ilk kez oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?