Vallaha yeri geliyo dost bildiklerimizle kuramadığımız bağı kuruyoruz bir birimizle dimekki önemsiyorez bir birimiziDoğru tahmin varya bizden korkulur kim ne dedi örgüt gibiyizherkes dediğine dikkat et sayfada kuş uçurmayanlar varrrr yok hamile değilimdir ben de o göz yok adet olamayan kadın gözü var
Test stoğuNe yapmıyorum hocam edebiyatına senin tüküreyim
Benim bugün olmamanın yani adet günüm geçeli 21.günüm oyyy oyy Allahım inşllah ponciğim ya son olsun bitsin gitsin bebiş gelsinBana olduğu gibi oldu o zaman sana da kuzum her sene böyle birşey olabiliyormuş biliyorsun beni 25 gün olmadım 26.gün geldi rekor kırdım hayatımda ilk kez olduama sonraki ay düzenli geldi yine. Bu son adetimiz olsun 9 ay olmayalım inşallah
Hepsi bir kenara sen kelepçeyle çek ben kemençeyle çekerim o t9 yazdı diye ohh bas at burayaVallaha yeri geliyo dost bildiklerimizle kuramadığımız bağı kuruyoruz bir birimizle dimekki önemsiyorez bir birimiziyoksa kimse kimseyi kale almaz olsun balım olsun bu gün adet olamayan Yüsra gözü varsa bidahaki ay bakmışsın gebe gadın yüsra gözü var sonra davalar zurnalarla horon deperik burda ama horon davul zurnayla tepilmez ki tamam kelepçe tulum tutar öyle oynaruk
Aaa şeker test çok hatta birtane bekar komşum yaramazlık yapmış birini ona verdim test yaptıTest stoğutestime yazık olacak dedin ya bende elinde bir tane var sandım da öyle dedim heyecanlanınca ben ben değilim bende insanım üstüme gelmesen nolur ki
Vallaha sen gebe gadın ol da ben horonu kelepçeyle de çekmeye razıyımBenim bugün olmamanın yani adet günüm geçeli 21.günüm oyyy oyy Allahım inşllah ponciğim ya son olsun bitsin gitsin bebiş gelsin
Hepsi bir kenara sen kelepçeyle çek ben kemençeyle çekerim o t9 yazdı diye ohh bas at burayaama ne dadlu şeyler diyorsun varya beni mutlu ediyor hamile gadın olmakkkk istiyorum
Astalife'i doktorum onermisti. Icimdeki astaksantin tabletini eşim iciyor dha tabletini ben doktorum bu sekilde tuketmemizi soyledi. Prowomenle birlikte kullanmaya basladigim icin hangisi etkili oldu bilemiyorum ama iki gun erken yumurtladim. Gebelik olusmadi maalesef. Belki size fayda saglarMerhaba astalife faydasını gördünüz mü yumurta kalitesi için mi kullanıyorsunuz
ah be canım inş.güzel haberini alırız iyi gecelerVerdim deeeeee 5 mayıs diye çok dua etmişiz sonuç çıkmadı. 20den fazla test sonucunu girmiş pislikler hcg yok. Eksik dua etmeyiniz derken bunu demek istiyormuşum demek ki
aminnn cnm inş.Çok teşekkür ederim inşallah Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin
Ohaa o nası oldu, başvuru yapmış mıydın ben de bakim hemenŞuan şoook olacağım birşey oldu devlet hesabıma para yatırmışben şoook 1.100 pandemi yardımı adet sancım gitti sankim
Dha önce yapmış almıştımOhaa o nası oldu, başvuru yapmış mıydın ben de bakim hemen
Ama okuyorm ya az az daha rahmet mi kaldı bendeYusra-61 bence ramazanda oruca fire vermeden devam et diye rabbim rahmetini yolluyor sana ondan olmuyorsun sen
Koş bayramlık alDha önce yapmış almıştımşimdi çoğu kişiye atmışlar bende girdim e devletten baktım atmışlar para
Heee Allah cezanı vermiş o zaman şekerim ahahahAma okuyorm ya az az daha rahmet mi kaldı bende
Onunla aşılama yaptıracamKoş bayramlık al
bunu düşünen tek ben değilmişim şükürHer zaman her yerde yer şekil ve heer ortamda mikemmel olcazzzzz.... Yaaa her yer her ortam demişken, birkaç arkadaşım var afedersin bebesinin sıçmasına kadsr herşeyi sabah akşam paylaşıyor dünyanın son doğuran rahmi kendisi gibi.. İbret alıyorum resmen ilerde bebişim olursa asla kimsenin gözüne gözüne sokmayacamm yaaa arada bir gezersin gidersin eğlenceli bir an olur anlarım ama gerçekten akıl alır gibi değil bunlar, dünyada başarabildiği tek şey o gibi.. Tabi bir de kocası..
Nolur doğru olmasın ya civdivicamDedim bile o bahane devam edecekmiş öyle diyorlar bu bir duyum ve duyumlarin gerçeklik payı vardırben inanmak istemiyorum buna
Vaooov gule gule harca gercekten yapılıyormuş o zaman yardımŞuan şoook olacağım birşey oldu devlet hesabıma para yatırmışben şoook 1.100 pandemi yardımı adet sancım gitti sankim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?