Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doğru tahmin varya bizden korkulur kim ne dedi örgüt gibiyiz herkes dediğine dikkat et sayfada kuş uçurmayanlar varrrr yok hamile değilimdir ben de o göz yok adet olamayan kadın gözü var
Vallaha yeri geliyo dost bildiklerimizle kuramadığımız bağı kuruyoruz bir birimizle dimekki önemsiyorez bir birimizi yoksa kimse kimseyi kale almaz olsun balım olsun bu gün adet olamayan Yüsra gözü varsa bidahaki ay bakmışsın gebe gadın yüsra gözü var sonra davalar zurnalarla horon deperik burda ama horon davul zurnayla tepilmez ki tamam kemençe tulum tutar öyle oynaruk

Son düzenleme:
Benim bugün olmamanın yani adet günüm geçeli 21.günüm oyyy oyy Allahım inşllah ponciğim ya son olsun bitsin gitsin bebiş gelsin
Hepsi bir kenara sen kelepçeyle çek ben kemençeyle çekerim o t9 yazdı diye ohh bas at buraya ama ne dadlu şeyler diyorsun varya beni mutlu ediyor hamile gadın olmakkkk istiyorum

Test stoğu testime yazık olacak dedin ya bende elinde bir tane var sandım da öyle dedim heyecanlanınca ben ben değilim bende insanım üstüme gelmesen nolur ki
Aaa şeker test çok hatta birtane bekar komşum yaramazlık yapmış birini ona verdim test yaptı kendim stok ettim 15+5 ovulasyon ve gebelik testini de icrata geçemedim üstüne gelirsem ne oluyor ki

Vallaha sen gebe gadın ol da ben horonu kelepçeyle de çekmeye razıyım klavye mağduruyum aplammm sen kemençe ile horon falan depemen gebe gadınsın sen otur oturduğun yerde ne zorluklarla koyduk biz o bebe yi oraya haberin var mı biz senin yerine de çekeriz horonu tez vakitte gebe gadın oluve gari hadi bakam

Merhaba astalife faydasını gördünüz mü yumurta kalitesi için mi kullanıyorsunuz
Astalife'i doktorum onermisti. Icimdeki astaksantin tabletini eşim iciyor dha tabletini ben doktorum bu sekilde tuketmemizi soyledi. Prowomenle birlikte kullanmaya basladigim icin hangisi etkili oldu bilemiyorum ama iki gun erken yumurtladim. Gebelik olusmadi maalesef. Belki size fayda saglar

Şuan şoook olacağım birşey oldu devlet hesabıma para yatırmış ben şoook 1.100 pandemi yardımı adet sancım gitti sankim

Verdim deeeeee 5 mayıs diye çok dua etmişiz sonuç çıkmadı. 20den fazla test sonucunu girmiş pislikler hcg yok. Eksik dua etmeyiniz derken bunu demek istiyormuşum demek ki
ah be canım inş.güzel haberini alırız iyi geceler

bunu düşünen tek ben değilmişim şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…