Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah bakalım ne olacak bu ayda böyle oldu

Teşekkür ederim cevabınız için inşallah fayda sağlar benim doktorum eşime şimdilik vitamin önermedi aşılama düşünüyoruz hazirana önden içmeye başladım rabbim hayırlısıyla nasip eylesin inşallah isteyen herkese

Hayırlı Sahurlar kızlar Nasılsınız? Ben ovulasyona devam ediyorum, henüz pili göremedim. Sizlerde son durum ne?
Yusra-61 Ankalinka 38 38

30
Sanada hayırlı sahurlar canım inşallah görürsün Benim diş ağrım geçmedi herkes uyuyordur kesin ben nöbetteyim ne zamana giderse uyucam yarın ben kayıp olurum bu acıyla uyumadım ya ne zaman uyur kalkarım bilinmez

O kadar sinirliyimki bu saat oldu uyuyamadım bugun piki gördüm benim adamda tık yok sabah yaparız dedi 3 te kızım uyandı onunda hiç uyumaya niyeti yok delircem ya delircem kaç gündür bugünü bekliyorum gitti bir ay çöpe

Aaa şeker test çok hatta birtane bekar komşum yaramazlık yapmış birini ona verdim test yaptı kendim stok ettim 15+5 ovulasyon ve gebelik testini de icrata geçemedim üstüne gelirsem ne oluyor ki
İyi o zaman bari varsa sıkıntı yok yaramazlık mı yapmış Allah ım ya sonucu dedi mi sana olsun sen hele bir sökül de sonra icraate geç belki hiç adet olmadan hamile kalırsın keşke olsa aman gel bir darbede sen vur vurun ulen

Hayırlı Sahurlar kızlar Nasılsınız? Ben ovulasyona devam ediyorum, henüz pili göremedim. Sizlerde son durum ne?
Yusra-61 Ankalinka 38 38

30
Canım teşekkür ederim seni sormalı sen nasılsın? Bugün kaçıncı günün canım? Her zaman aynı tarihte olmayabilir. Ben Perşembe çatlama gördüm benim de ovülasyon testim sürekli koyu gösteriyordu doktora gittim gittiğim gün çatlamış dedi hayırlısı bakalım bekliyorum bat günümü. Yumurtlama masajı yaptın mı canım sen?

Stres yapma kuzum ondan da gelmiyor rahat bırak kafanı ilaç be kadar kaldı? İnşallah kuzum Burda gebelik haberlerimizi vermek de gebeliğimizle ilgili konuşmak da nasip olsun bir an önce

Arkadaşlar herkese merhaba dün yeni birşey duydum ben deneyeceğim,
sizlerlede paylaşmak istedim inşallah benimle birlikte deneyenler olursa tüm kalbimle hepimize deva olmasını diliyorum.
evet paylaşmak istediğim ZEYTİN YAĞLI İNCİR KÜRÜ her derde deva
Hamile kalmak için zeytinyağlı incir kürünü en az 3 ay düzenli kullanmak gerekli. Kadın ve erkeğin birlikte kullanmalarında fayda olduğu söylenmektedir.
Kadınların doğurganlığını arttıran kür erkeklerin de sperm sayısının çoğalmasını sağladığı için gebelik şansının artmasını sağlamaktadır.
Zeytinyağlı İncir Kürü Faydaları
Erkeklerde sperm sayısının çoğalmasını sağlayan kür aynı zamanda da cinsel gücü arttırmaktadır.
Kadınlarda doğurganlığı arttıran kür aynı zamanda cinsel isteği de arttırır. Kadın ve erkek eşlerin birlikte kullanması önerilir.
Akciğerleri temizleyen zeytinyağlı incir kürü astım, bronşit, nefes darlığı, öksürük, zatürre, alerji gibi rahatsızlıkları tedavi etmektedir.
Kabızlığa birer bir olan incir kürü aynı zamanda bağırsakları temizler ve basur başta olmak üzere bağırsak hastalıklarını yok eder.
Mide mikrobu başta olmak üzere midedeki yaraları yok eder. Mideye çok faydalıdır. Kanseri yenmekte etkili bir ilaç olduğu hekimler tarafından söylenmektedir.
Kanı temizleyen zeytinyağlı incir kürü damar hastalıklarına da şifadır. Kalbi rahatlatır, damarları onarır.
Karaciğerin temizlenmesine fayda sağlayan kür böbreklerin daha iyi çalışmasını sağlamaktadır.
Hafızayı kuvvetlendirir, beyin fonksiyonlarının daha iyi çalışmasını sağlar.
Bol kalsiyum içerdiği için kemikleri ve dişleri kuvvetlendirir.
Cildin güzelleşmesini sağlar.
Hücre yenileyici etki sağlar.
Toksinlerin vücuttan atılmasına faydalıdır.
Saçlar için çok faydalıdır.
Hamile kalmak için zeytinyağlı incir kürü yapılabileceği gibi diğer faydalarından şifa bulabilmek için de yapılabilir. Aç karna yenen bu kürün sayılamayacak kadar faydası vardır.

kürün yapılışını internetten de araştırabilirsiniz ama bana söylenen,
kavanozun içine kuru incirleri yıkayıp kavanoza doldurmak,
sonrasında üzerine zeytin yağını koyuyoruz.
yaz aylarında 1 hafta, normalde 1 ay karanlıkta beklemesi gerekiyormuş.

Eklentiler

• IMG_20180831_155723_HDR-474x800.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 26
Bi sorun olmaz ki bugün olsa da olur çatladığın andan sonra 36 saat daha şansınız var ne de olsa

Bu ay yaptım bunu yumurtlamayı bayağı iyi hissettim ama bebis Var mı bilmiyorum inşallah bu ayda devam edeceğim

Günaydın ballarım peteklerim duaların bazen karşılık bulmadığı zamanlar oluyor...
Eveeeeetttt hamile olmadığım haberini aldığım vu 5 mayıstan hepinize selam olsunnnn.
Selizay Yusra-61 Ftmfgn Ankalinka başkaaa diğerlerinin nicklerini hatırlayamadım. Özür dilerim kuzularım

Eklentiler

• Screenshot_20210505_100858.webp
    16 KB · Görüntüleme: 103
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…