Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlısı olsun canım üzülmek yok kol kola yola devam, bk hep beraber haziran başını bekleriz, sizle hamişlik beklemenin tadı çok güzel

Kizlaar günaydın beta takibi icin dün kan vermiştim
Cuma günü 28.37
Pazar günü 36.47
Dün verdiğim kan 37.01 çıktı kanamam yok çok ağrım var kimyasal olduğuna kendimi artik ikna ettim düne kana umudum vardı hala yarın kadın dogum Hastanesi'ne gideceğim beta düşmüyor milim milim artmaya devam ediyor

Bunu en iyi kadın doğumcu bilir kuzum, aynen git de bi için rahatlasın ne olduğunu tam öğren bari

Günaydın canım yeni ay yeni başlangıçlar rabbim tez zamanda nasip eylesin hepimize

Arkadaşlar belki ayıp olacak ama hamile kalmak için Eşiniz boşaldıktan sonra ayaklarınızı havaya Kaldırsın ki sperm içine doğru gitsin. Yaşım 39 ilk ayda tuttu şimdi 6 aylık hamileyim ve bu 3.çocuğum. Bir de hergün değil 2-3 günde bir ilişkiye girseniz faydalı olur. Tüm hamileliklerimde aynı yöntemi uygularız ilk ayda ya da 2.ayda kesin tutar.Hepinize hayırlı gebelikler, inşallah hepiniz isteğinize kavuşursunuz

Evet bende ayaklarımı yarım saat dikiyorum ama hep hergun ilişki yapıyorduk.. ama bu ay gün aşırı yapacağım birde öyle olsun..

Yaa ben çocuk için iyiymiş ondan yemek için dedim de tatlı olmasının yolu var mı diye sadistlik derken de en çok sizler hasta olduğunuz da oluyor bazen ama ben çok görüyorum öyle
Valla bence avocado lezzetli ve. Zeytinyağlı tuzlu seviyorum ama olgun olmalı sert olunca yiyemezsib zaten üstüne zeytinyağı gelipte çirkin olan herhangi bişi yoktur herşeyi zeytinyaglamaliyiz

Hayirlisi kuzum umutlanmistik ama bidahaki aya demek ki

Arkadaşlar merhaba, yumurtlama dönemim üzerinden 7 gün geçti, dün akşam saatlerinde inanılmaz bir ağrı girdi kasıklarımda anuse kadar ,bir gebelik yaşamıştım gece buna benzer bir ağrı ile uyanmıştım,ama o zaman reglime bir gün vardı . şimdi daha çok var,iyiye mi kötüye mi yorayim bilemedim.rahat yarım saat sürdü geçmese acile gidecekdim o derece şiddetli idi

Yusra-61 kuuzm az önce regl oldum, darısı senin başına 31 mayıs gösteriyor bat. Ayyy yine yetiştim mayısaaaaaa
Ben de dün 3.94 çıkan sonucumun sonucu olarak bugün hasta oldum. Soğan kürü uygulamıştım bu ay belki bu sebepten ters gitmiştir. Beni de listemize eklerseniz sevinirim. 2 çocuğu var ilk aydan ne işi var demeyin emi, olursa tecrübe paylaşırız bizde . Sayfa çok eğlenceli takip ediyorum inşallah aklımıza gelen olursa paylaşırız. Olmadığına insan üzülüyor ama umarım cabuk atlaticaksiniz sebeplere çok takılmadan, sonuçta sadece Allahın istediği olur diyerek bu ay herkesin nasibi açık olsun insallah. Cogunlukla ben kendi yazdigimi anlayamam umarim siz anlamissinizdir.
Sat 5 mayıs
Bat 29 mayıs
2.deneme
Ilaç kan hapı kullanıyorum gebelik için henüz başlamadım
Yaş 36

Olabilir de, olmayabilir de burada ne belirtiler oldu sonu boş çıktı, hiç belirti olmadı hamiş çıktı, her şey olabilir bekle bakalım 7 gün sonra belli olur

Benim de sat bugün bat 31 mayıs hadi bakalım

Canım inşallah bebek yerleşmesidir bu bile bi umut biz de hiç belirti yok

Merhabalar Yusra-61 canım benim sonucum bu ayda negatif hayırlısı artık
bu ay hamile kalanları şimdiden tebrik ediyorum ve sağlıkla bebeklerini kucaklarına almaları dileğiyle
Bu ay Hamiş kalamayanlar Haziran topigin de görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…