Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Benim kızkardeşim çok saf kalbli onun derdi zannedip dinliyor onun adına çok üzülüyorm çok aşırı hassas birisi kimseyi üzmek istemez. Evli kızkardeşim 4 yılı bitiyor bebeği olamadı birde hasta ankilozon spondilit tedavi görüyor çocuk için ilk borçları vardı ilgilenemedi şimdi bu hastalık var başında. Birde anksiyete bozukluğu var işte böyle aptallar yüzünden bizlerin ruhları kırılıyor inciniyor. Kardeşime neden seni aramasına izin veriyorsun o senin derdinle alay ediyor dedim. Yoksam kimsenin menopoz olmuş çocuğu olmuş banane kardeşimi incitmek bütün derdi valla o iş yerinde olsam o kadının saçını başını yolarım kardeşimi çekemiyor kız kardeşim işte çok başarılı birisi kıskanıyorlar onu.

Ben anneler gününde sosyal medyadan hiç paylaşım yapmadım foto falan koyup, bir girdim herkes pahlaşmış çocuğunu annesini vs. Böyle günlerde sessiz kutlamak taraftarıyım kızlar, 4 yaşında kızım var Allah bağışlasın acısını göstermesin ama böyle hassas bir günde ne annemle ne çocuğumla foto paylaşmayı doğru buluyorum... Yıllarca anne olmak isteyen var, annesi vefat etmiş olan var,,insanların yaralarını deşmenin ne manası var...bilmiyorum, bana doğru gelmiyor...

Çok şaşkın ve üzgünüm...Bazı insanlar nedense diğer insanların acılarından, üzüntülerinden zevk alıyorlar, Allah ıslah etsin...

Valla bu ay söz verdim kendime son çırpınışım olmazsa soran herkese de olmuyo diye söylerim napayım artık
Canım ben gizlemiyorum olmadığını, öyle olunca sormuyorlar da. Deniyoruz henüz sonuç yok hayırlısı diyorum. Hem belki iyi yürekli birinin duasını alırız fena mı psikolojik olarak da yük etme kendine olmuyor de gerçekten daha rahat oluyor.

Tabiki bunu yakın akrabalarıma ve arkadaşlarıma söylüyorum, konu komşu sorsa haddini bildirim tabiki onlara ne! M mavili_yeshll

Kızımın doğum doktoru bugün kısa bir ultrason videosu koymuş. Bir hastası 10 yıldır çocuk sahibi olamıyormuş ve ilk tüp bebek denemesinde başarılı olmuşlar, ilk kalp atışının videosu vardı, çok hoşuma gitti... O aile için ne güzel bir gün bugün

Doktor mu 4 gün dedi canım gerçi bende 3 yada 4 gün diye okumuştum bir de sana şeyi sorucam doktor randevusu alıp mı test veriliyor yoksa direk test verse olur mu?
Canım benim kadın doğum doktorum en az 2 gün perhizle gitsin dedi, daha sonra üroloji androloji servisine gittik onlardan randevu aldık 2 hafta sonraya falan verdiler onlar da en az 3 en çok 7 gün demişler biz 4 yapalım dedik. Eşim çok stresliydi gitmeden önce, ama çok kolay olmuş hastanede sistem teşkilat iyimiş hatta kapıda sıra varmış 4,5 kişi dertleşmişler falan adam 5. Ye geliyormuş bizimki de kendini hazırladı 5 kere gitmeye öyle diyeyim

Annem ablam sürekli soruyo canım kalplerini kıramam zaten çevreden sorana yaparız diyorum ama aile söz konusu olunca öyle olmuyo maalesef

Bence takviye almalısın zaten senin bat kaç oldu şimdi
Doktorm iğneyi ayda bir kerede olsa vurulmam gerektiğini dedi. Değerlerim yükseldi test yaptıracam randevu aldım dahiliyeye benim bat yumurtlamaya göre değişecek şuan 4-5 haziran diye hesap ettim. Yumurtama takibi yapayım ne zaman olursa o zaman bat belirlicem

Bitti hemşo bitti dün bugün 5.günüm oruçluyum bazen 5.gün damla atıyor onu atmasın diye korkum var inşalalh olmam.
Benim de aslında 5 gün sürüyor ama o tam bittiğini sandığın anda damla geliyor ya hele duştan sonra falan haydaaaa diyorsun Ondan ben 7.güne kadar bekliyorum hemşooocuğum kimi kadınların 3 gün sürüyormuş ne güzel

Bu ilaçlar ile millet hamile kalıyor bizde sadece kist oluyor ya şaka gibi bende femara kullanıcam ama inşallah bu sefer kist yapmaz ya ilaç verdimi canım duphaston falan
Yok kuzum adet oldum zaten ben ona şaşırdım zaten. Kist var ve adetim 1 gün bile gecikmedi. Israrla olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…