Haha deme kız, bendeki tohum değil ya ilaç, tohumu da dengeli tüketmek lazım sanırım abartmadan. Benim zaten meme kistleri için vermişti doktor sonra nedense kullanmadım duruyordu. 24 saatte 1 tane hap yazıyor içiyorum bakalımHayıt suyu burada bir kadın kullandı hemşerindiçok pişman oldu sonra kimse içmesin yapmasın didiii diyim dedim de
Canım bende göremedim ya niye olmuyosun acaba hiç bu kadar geçti mi günün olmadı tekrar git mutlaka doktoraKızlar geç döllenmemi acaba testim böyle çıktı?
Çok pahallı ama çook iyi araştırdım. Yemiyorum içmiyorum bunlara gidiyor tek adam maaşı ile ayy ben çalışsam hep batarım ya. Bu ay ailem bayram harcılığı diye para yolladılar onu buna vercem galibaYaa bide pahalı şu prowomen iflas ettim artık ya
Anladım canım doktor dediyse iyi sıkıntı olmazdaHaha deme kız, bendeki tohum değil ya ilaç, tohumu da dengeli tüketmek lazım sanırım abartmadan. Benim zaten meme kistleri için vermişti doktor sonra nedense kullanmadım duruyordu. 24 saatte 1 tane hap yazıyor içiyorum bakalımMaviliGizem kuzu tohum halinin ne kadar tüketilmesi gerektiğini iyi araştır. Emin değilsen al eczaneden agnucaston diye
Valla bu ay söz verdim kendime son çırpınışım olmazsa soran herkese de olmuyo diye söylerim napayım artıkYinede dikkat et ponciğim başına bir iş gelmesin sürekli olarak yapıyorum derken sen prowomen kullan diğer ne varsa uzaklaş. Prowomen da iş çözmezse sen hepsini rafa kaldır. Çok araştırdım prowomen yumrta kalitesini filan çok iyiymişneler neler tam istediğim cinsten
Kızlar çıldırıcam şimdikendi doktorum izinde başka bir özel hastanede bir doktor vardı ondan randevu alıyım dedim tüm randevuları dolu ortada kaldım yaa
Ağrı oluyor mu canım meme de
Oluyor canım dönemsel, geceleri özellikle ama farklı bir ağrı kist tarafında böyle iğne gibi, regl öncesi ağrıları gibi değilAğrı oluyor mu canım meme deben doktor verirse içmenin taraftarıyım canım içsene.
Oldum canim cok güzel hersey yolunda hic bi sorunun yok esimde şükür öyle 1ay önce kontolden geçtim herşey çok güzel dedi bilmiyorum artık.Allah en iyisini bilirÜzgünüm esram benimde yok artık senin adınaüzülmeni istemem ama hamile değilsin belki sende bu ay geçikmeye denk geldin kist filan yoktur inşllah sen bir doktora git muayene ol
Kız çay yapılıyor ondan da günde 1 bardak içiliyorHaha deme kız, bendeki tohum değil ya ilaç, tohumu da dengeli tüketmek lazım sanırım abartmadan. Benim zaten meme kistleri için vermişti doktor sonra nedense kullanmadım duruyordu. 24 saatte 1 tane hap yazıyor içiyorum bakalımMaviliGizem kuzu tohum halinin ne kadar tüketilmesi gerektiğini iyi araştır. Emin değilsen al eczaneden agnucaston diye
Cuma’ya kadar dayanayım diyorum.Canım bende göremedim ya niye olmuyosun acaba hiç bu kadar geçti mi günün olmadı tekrar git mutlaka doktora
Allah seni ne yapmasın ya ne yazıyor ki diyorum sonra düştü jeton
Valla bu ay söz verdim kendime son çırpınışım olmazsa soran herkese de olmuyo diye söylerim napayım artık
Allah seni ne yapmasın ya ne yazıyor ki diyorum sonra düştü jeton
Yok genel muayne açısından demedim şuan bu ay için bir görün neden olmadın adına demek istedim canım acaba yumrtan mı çatlamadı kist mi oldu vesaire öğrenmek adına git de için rahat olsun. Biliyorsun ben çok çektim bu işten bu ay nefret ettim olmamak çocuk yoksa kötüOldum canim cok güzel hersey yolunda hic bi sorunun yok esimde şükür öyle 1ay önce kontolden geçtim herşey çok güzel dedi bilmiyorum artık.Allah en iyisini bilir
Yok kız yarın 4. Gün horman testi yaptırmasam bile femara kullanmak istiyorum bu ay o yüzden mecbur alıcam ama buldum doktorBegüm canım ya zaten bugün 4.günündü bence hiç takılma bunda da sebeb var. Zaten bugünkü yapılan hormon testini doktorda kabul etmeyebilirsana adet ol gel diyecekti belki. Hiç parana kıyma özellere bulaşıp.
Birde doktorun yok ya sekreteri yok mu? O yapıyor testleri adetliyim diyerek yaptır ya da acile gir birde sor yaparlar belki ?
Oluyor canım dönemsel, geceleri özellikle ama farklı bir ağrı kist tarafında böyle iğne gibi, regl öncesi ağrıları gibi değil
Yaaa bende senin hormon testi yaptıracaksın diye biliyordum sadce de femara aşkından olduğunu bilmezdimYok kız yarın 4. Gün horman testi yaptırmasam bile femara kullanmak istiyorum bu ay o yüzden mecbur alıcam ama buldum doktoraldım yarın için randevumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?