Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayıt suyu burada bir kadın kullandı hemşerindi çok pişman oldu sonra kimse içmesin yapmasın didiii diyim dedim de
Haha deme kız, bendeki tohum değil ya ilaç, tohumu da dengeli tüketmek lazım sanırım abartmadan. Benim zaten meme kistleri için vermişti doktor sonra nedense kullanmadım duruyordu. 24 saatte 1 tane hap yazıyor içiyorum bakalım MaviliGizem kuzu tohum halinin ne kadar tüketilmesi gerektiğini iyi araştır. Emin değilsen al eczaneden agnucaston diye

Yaa bide pahalı şu prowomen iflas ettim artık ya
Çok pahallı ama çook iyi araştırdım. Yemiyorum içmiyorum bunlara gidiyor tek adam maaşı ile ayy ben çalışsam hep batarım ya. Bu ay ailem bayram harcılığı diye para yolladılar onu buna vercem galiba çık aklımdan alma duygusu diyorm ama yoook

Kızlar çıldırıcam şimdi kendi doktorum izinde başka bir özel hastanede bir doktor vardı ondan randevu alıyım dedim tüm randevuları dolu ortada kaldım yaa

Anladım canım doktor dediyse iyi sıkıntı olmazda bazıları kendilerini bilerek kullanmalı ben ne kullansam bana yaramıyor

Valla bu ay söz verdim kendime son çırpınışım olmazsa soran herkese de olmuyo diye söylerim napayım artık

Kızlar çıldırıcam şimdi kendi doktorum izinde başka bir özel hastanede bir doktor vardı ondan randevu alıyım dedim tüm randevuları dolu ortada kaldım yaa

Begüm canım ya zaten bugün 4.günündü bence hiç takılma bunda da sebeb var. Zaten bugünkü yapılan hormon testini doktorda kabul etmeyebilir sana adet ol gel diyecekti belki. Hiç parana kıyma özellere bulaşıp.
Birde doktorun yok ya sekreteri yok mu? O yapıyor testleri adetliyim diyerek yaptır ya da acile gir birde sor yaparlar belki ?

Üzgünüm esram benimde yok artık senin adına üzülmeni istemem ama hamile değilsin belki sende bu ay geçikmeye denk geldin kist filan yoktur inşllah sen bir doktora git muayene ol
Oldum canim cok güzel hersey yolunda hic bi sorunun yok esimde şükür öyle 1ay önce kontolden geçtim herşey çok güzel dedi bilmiyorum artık.Allah en iyisini bilir

Kız çay yapılıyor ondan da günde 1 bardak içiliyor

Valla bu ay söz verdim kendime son çırpınışım olmazsa soran herkese de olmuyo diye söylerim napayım artık

Neden söylemek zorundasın olmuyor diye ya ben şu herkese takılmanızı sevmiyorum sorana sanane diyeceksin SANANE bitti. Birine şeyimin derdini anlatmak zorunda değilim zaten olmuyor ayrı dert. Ben soranları pat pat çarparım lafı hiç affetmem valla beni kıranı. Millete mi yapıyoruz çocuğu ya

Oldum canim cok güzel hersey yolunda hic bi sorunun yok esimde şükür öyle 1ay önce kontolden geçtim herşey çok güzel dedi bilmiyorum artık.Allah en iyisini bilir
Yok genel muayne açısından demedim şuan bu ay için bir görün neden olmadın adına demek istedim canım acaba yumrtan mı çatlamadı kist mi oldu vesaire öğrenmek adına git de için rahat olsun. Biliyorsun ben çok çektim bu işten bu ay nefret ettim olmamak çocuk yoksa kötü

Yok kız yarın 4. Gün horman testi yaptırmasam bile femara kullanmak istiyorum bu ay o yüzden mecbur alıcam ama buldum doktor aldım yarın için randevumu

Yok kız yarın 4. Gün horman testi yaptırmasam bile femara kullanmak istiyorum bu ay o yüzden mecbur alıcam ama buldum doktor aldım yarın için randevumu
Yaaa bende senin hormon testi yaptıracaksın diye biliyordum sadce de femara aşkından olduğunu bilmezdim şu femara birde ben kullanmak isterdim de canım artık vazgeçti istemiyor birşey almak haziran ayına odaklıyım aşılamaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…