Yaaa bende senin hormon testi yaptıracaksın diye biliyordum sadce de femara aşkından olduğunu bilmezdimşu femara birde ben kullanmak isterdim de canım artık vazgeçti istemiyor birşey almak haziran ayına odaklıyım aşılamaya
Ben böyle şeyleri akşam yiyorum. Fark etmez bence yaBen severim pek tadı yok boşken ana yapacak birşey yoksabah akşam farkediyormu nasıl tüketiyorsun
Belki doktor verir faydasını görürsün canım bakalım ne diyecek doktorklomenden korktum ya iki ay kist ile uğraştım femaraya taktım bu kadar isteyince olur belki
14 mm olduğunu söyledi , eşim varikosel bikaç ay öyle şansımızı deneyeceğiz eğer olmazsa ciddi tedaviye sonra başlayacağız kuzum . Yani ben öyle istedim çünkü bazı sebeplerden dolayı psikolojik olarak tedaviye hazır değilimAynen yaştan dolayı diyor adam. Bu ay umutluyum kız. İnat ettim olacak diye evrene msj yolluyorum
Aynen canım. Gebeliği kaldırmak ta zor bebişe bakmakta.. Allah sağlık versin çok beklemesin de biran önce yüzümüzü güldürsün Rabbim
Denedim ben olmuyor
Bazen akıntısız olabilir. Kaç mm söylemedi mi? Bide sonra tekrar kontrole çağırmadı mı?
İnşallah canım ya her sabah polen karışıma falan devam ediyorum bakalım Haziran için burada devam ediyoruz değil mi?Belki doktor verir faydasını görürsün canım bakalım ne diyecek doktor
Nur topu gibi 3 cmlik kistim olmuş teyzesi ellerinden öperCanım bugün doktora gidicektin naptın ?MaviliGizem
Bu ilaçlar ile millet hamile kalıyor bizde sadece kist oluyor ya şaka gibiNur topu gibi 3 cmlik kistim olmuş teyzesi ellerinden öperara verdik. 2 ay içinde atar vücudun dedi. Ağustosta görüşelim dedi gönderdi haa bi de önemli ayrıntı normal yolla gebe kalacağıma inanıyormuş paşam tüp bebeğe gerek yokmuş ben 1 aydır boşa niye kuruluyorsam
Evet canım haziran için buradayız ama şuan ekleme almıyorum. Valla haziran için ayrı ekleme istediği var mayıs içinde ayrı oluyor karışıyor o sebeble haziran alımı şimdi yapmıcam.İnşallah canım ya her sabah polen karışıma falan devam ediyorum bakalım Haziran için burada devam ediyoruz değil mi?
Hıı tamam canım biz buradayızEvet canım haziran için buradayız ama şuan ekleme almıyorum. Valla haziran için ayrı ekleme istediği var mayıs içinde ayrı oluyor karışıyor o sebeble haziran alımı şimdi yapmıcam.Mayıs ayım bitsin biraz
Canım sinir oldum nette hala sonuçları yook, hastaneye gitmek gerekiyor sanırım almak için. Bakalım bugün çıkarsak bugün olmazsa yarına kaldıKuzu eşinin sonuçları çıktı mı ? Yazdıysan takip edemedim işyerindeyim anca girebildimSelizay
Ayyy kuzum bitti bugün adetliyim ama çok korkuyormHıı tamam canım biz buradayızSenin adetin bitmiş olmalı hadi bakalım şimdi yumurtlama zamanı
Bir insan neden böyle tuhaf bir şaka yapmak ister ki...Onun için doğurganlık demekki o kadar önemli ki menopoza girmek onda kompleks yaratmış, bu tarz ucuz şakalarla egosunu tatmin ediyor...Evet aynen öyle çıktı tüm amacı o dediğin şeymiş neyse ne demek istedinse ondankadın hamile değil kızkrdşmi keklemiş aklınca Allahın adaleti diye birşey var bu kötüleri birgün çok kötü yakacak cayır cayır hem de kötü kalpli insanlarımız çok var maalesef.
Bugün oruçluyum demek istedim aslındaAyyy kuzum bitti bugün adetliyim ama çok korkuyormbir damla gelip oruç bitecek diye
Alla alla illa uğraştıracaklar yaniCanım sinir oldum nette hala sonuçları yook, hastaneye gitmek gerekiyor sanırım almak için. Bakalım bugün çıkarsak bugün olmazsa yarına kaldı
Aaaa gözün aydın sonundaAyyy kuzum bitti bugün adetliyim ama çok korkuyormbir damla gelip oruç bitecek diye
Olsun canım üzülme sakın, pes etmek yoookAynen kuzum adet oldum gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?