Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
klomenden korktum ya iki ay kist ile uğraştım femaraya taktım bu kadar isteyince olur belki

14 mm olduğunu söyledi , eşim varikosel bikaç ay öyle şansımızı deneyeceğiz eğer olmazsa ciddi tedaviye sonra başlayacağız kuzum . Yani ben öyle istedim çünkü bazı sebeplerden dolayı psikolojik olarak tedaviye hazır değilim

Canım bugün doktora gidicektin naptın ? MaviliGizem
Nur topu gibi 3 cmlik kistim olmuş teyzesi ellerinden öper ara verdik. 2 ay içinde atar vücudun dedi. Ağustosta görüşelim dedi gönderdi haa bi de önemli ayrıntı normal yolla gebe kalacağıma inanıyormuş paşam tüp bebeğe gerek yokmuş ben 1 aydır boşa niye kuruluyorsam

Bu ilaçlar ile millet hamile kalıyor bizde sadece kist oluyor ya şaka gibi bende femara kullanıcam ama inşallah bu sefer kist yapmaz ya ilaç verdimi canım duphaston falan

İnşallah canım ya her sabah polen karışıma falan devam ediyorum bakalım Haziran için burada devam ediyoruz değil mi?
Evet canım haziran için buradayız ama şuan ekleme almıyorum. Valla haziran için ayrı ekleme istediği var mayıs içinde ayrı oluyor karışıyor o sebeble haziran alımı şimdi yapmıcam. Mayıs ayım bitsin biraz

Kizlar aradım doktoru durum böyle dedim lütfen stress yapma ve verdiğim ilacı düzenli şekilde kullan verdiği bitkisel hap adeti biraz uzatıp yada biraz yakınlaştırıyormuş.
Stresse girersen daha zor olur dedi
Salcem çayıra artık kızlar

Günaydın kızlar ilk erken gebelik testi yaptım oda bozuk çıktı şerefsiz marka diğeri kaset tip oda negatif reglim 14 mayıs gözüküyor yine ümitler yok

Eklentiler

• 20210510_124059.webp
    6 KB · Görüntüleme: 60
Hıı tamam canım biz buradayız Senin adetin bitmiş olmalı hadi bakalım şimdi yumurtlama zamanı

Bir insan neden böyle tuhaf bir şaka yapmak ister ki...Onun için doğurganlık demekki o kadar önemli ki menopoza girmek onda kompleks yaratmış, bu tarz ucuz şakalarla egosunu tatmin ediyor... kız kardeşine neden böyle bir şaka yapma gereği duymuş ki , çocuk mu istiyor o da evli mi ondan mı ?

Canım sinir oldum nette hala sonuçları yook, hastaneye gitmek gerekiyor sanırım almak için. Bakalım bugün çıkarsak bugün olmazsa yarına kaldı
Alla alla illa uğraştıracaklar yani inşallah güzel sonuçlar gelir canım ya bende benimkini önümüzdeki ay göndericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…