Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eşten kaynaklıysa zaten kendi vücuduna eziyet etme bu hormon hapları bn de ne uyku bıraktı ne piskoloji hiç bu kadar etki edeceği aklıma gelmezdi
3 kardeşimde çatır çatır hamile kalıyor yani 1 ben kaldım en güzeli araştırma yapılır benim bildiğim kadarıyla bende sorun yok

3 kardeşimde çatır çatır hamile kalıyor yani 1 ben kaldım en güzeli araştırma yapılır benim bildiğim kadarıyla bende sorun yok
Çok mantıklı canım sonuçta sadece kadınla alakalı da olmuyo bazen eşinle alakalıysa bile bi an önce çözümlenir de bari dileğine kavuşursun üstüne düşmekte fayda var

Çok mantıklı canım sonuçta sadece kadınla alakalı da olmuyo bazen eşinle alakalıysa bile bi an önce çözümlenir de bari dileğine kavuşursun üstüne düşmekte fayda var
Amin canim hadi sıra sende elenirsen biz yine buralarda olacağız belli inşallah senden güzel haberler gelir gerçi bende regl olmadım var güne ama işte ümit fakirin ekmegidir hesabi

İnsan az çok kendini biliyor mesela ben hiç kendimi o sebeble kandırmam asla. Birgün kalırsam az çok anlarım
Yaaa yumurtlama dönemi hassasiyet ı vardı her ay oluyor artık kendimi tanıdım regl zamanı o hassasiyet gidiyor beni yanıltan bel agrisi oldu oda heralde baska sebepten belki hamile kaldım psikolojisi pof regl olsamda yeni ay yeni umutlar desem gunume 4 gun var

Benimki de açık açık karışmazdı ama rahatsızdı bu konuda, kistim patladı özel hastanede kadın doktor anlamadı bişey yok psikolojik dedi 3 gündür hastanede yatıyorum bulamadı eşim sinirlendi hastaneden çıkardı.Aynı gece aynı hastanenin başka şubesine gittik erkek doktor bakar bakmaz teli aldı ameliyathaneyi hazırlayın dedi o gün bugündür kadın doktorlara bakış açımız değişti.Mart ayında eşimin ataması nedenli hopaya taşındık ağrıdan dolayı randevu aldım eşim neden kadın doktora randevu aldın kadın doktorlar önemsemiyor erkek doktor bu süreci kendisi yaşamadığı için daha fazla araştırma yapıyor dedi ben şok

Yusra-61 canım haziranı ekliyorsan beni unutma diye yazayım dedim bat 2 haziran yaş 31 kullandığım ilaç Folidoce 4 aydır deniyoruz inşallah bu son olur

Artık nerem ağrısa nerem ağrımasa takılmam. Tek takılacağım şey uyku o uyku olursa birde ateşim baya yüksek ise onlar benim belirtilerim ilk hamişlikten. Digerleri hep pskolojik belirti erken olmuyor pek

Artık nerem ağrısa nerem ağrımasa takılmam. Tek takılacağım şey uyku o uyku olursa birde ateşim baya yüksek ise onlar benim belirtilerim ilk hamişlikten. Digerleri hep pskolojik belirti erken olmuyor pek
Ben çok uyurum ya onu nasıl ayırt edicez esim le tek kavgamız uyku zaten

Yusra-61 canım haziranı ekliyorsan beni unutma diye yazayım dedim bat 2 haziran yaş 31 kullandığım ilaç Folidoce 4 aydır deniyoruz inşallah bu son olur
Ekleme yapmıyorum ama kayıtlı dursun bilgilerin yaparsam eklerim. Mayıs poncikklerim çook kişi var onları bir atlatayım hamişlik sürelerini

Oyle diyeceğine dua et de anlayim deseydin ya düşüncesiz canim bosver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…