3 kardeşimde çatır çatır hamile kalıyor yani 1 ben kaldım en güzeli araştırma yapılır benim bildiğim kadarıyla bende sorun yokEşten kaynaklıysa zaten kendi vücuduna eziyet etme bu hormon hapları bn de ne uyku bıraktı ne piskoloji hiç bu kadar etki edeceği aklıma gelmezdi
Ahahahahhaa ya doktorlarımız da tuhafHaha şu doktorlar. Benimki de bu ay Allaha bırakalım demişti, sanki diğer zamanlar başkasındaydıtövbe ya
Adet masajını adetten yap diğerlerini adet bittikten sonra yumurtlama ya kadar canimAy akşam bi video buldum, sonra Esra bi video attı ama ikisindr de ısrarla kadın adetken yapmayın demiş.bilemedim
Regli olmama ayı mı bu ay anlayamadım ki yok testler pozitif olsa karnım ağrımayacak. İnşllah neyse hayırlısı olsun hakkında yaHala regl olmadım canım. İdrar testi yaptım tekrar negatif
Çok mantıklı canım sonuçta sadece kadınla alakalı da olmuyo bazen eşinle alakalıysa bile bi an önce çözümlenir de bari dileğine kavuşursun üstüne düşmekte fayda var3 kardeşimde çatır çatır hamile kalıyor yani 1 ben kaldım en güzeli araştırma yapılır benim bildiğim kadarıyla bende sorun yok
İnsan az çok kendini biliyor mesela ben hiç kendimi o sebeble kandırmam asla. Birgün kalırsam az çok anlarımKesinlikle bende zaten içinde olumsuzluk vardı ve cıktı oda
Amin canim hadi sıra sende elenirsen biz yine buralarda olacağız belliÇok mantıklı canım sonuçta sadece kadınla alakalı da olmuyo bazen eşinle alakalıysa bile bi an önce çözümlenir de bari dileğine kavuşursun üstüne düşmekte fayda var
Yaaa yumurtlama dönemi hassasiyet ı vardı her ay oluyor artık kendimi tanıdım regl zamanı o hassasiyet gidiyor beni yanıltan bel agrisi oldu oda heralde baska sebepten belki hamile kaldım psikolojisi pof regl olsamda yeni ay yeni umutlar desemİnsan az çok kendini biliyor mesela ben hiç kendimi o sebeble kandırmam asla. Birgün kalırsam az çok anlarım
Benimki de açık açık karışmazdı ama rahatsızdı bu konuda, kistim patladı özel hastanede kadın doktor anlamadı bişey yok psikolojik dedi 3 gündür hastanede yatıyorum bulamadı eşim sinirlendi hastaneden çıkardı.Aynı gece aynı hastanenin başka şubesine gittik erkek doktor bakar bakmaz teli aldı ameliyathaneyi hazırlayın dedi o gün bugündür kadın doktorlara bakış açımız değişti.Mart ayında eşimin ataması nedenli hopaya taşındık ağrıdan dolayı randevu aldım eşim neden kadın doktora randevu aldın kadın doktorlar önemsemiyor erkek doktor bu süreci kendisi yaşamadığı için daha fazla araştırma yapıyor dedi ben şokAynı durumdayız kuzum, erkekler biraz da realistik bakıyor olaylara. Zamanı var ki olmuyor, nasip olur elbet diyorlar. Benimki de öyle, bırakmıyor2ki erkek doktor gideyim. Kadın doktor varken erkeğe gitmek caiz değil diyor. Neyse bu akşam biraz üzülmüş gibi davranıp kanına girdim, çok iyi bir erkek doktor vEmış yumurta takibi yaptırsak3mı dedim. 2-3 ay daha olmazsa belki ozaman düşünürüm dedi
Artık nerem ağrısa nerem ağrımasa takılmam. Tek takılacağım şey uyku o uyku olursa birde ateşim baya yüksek ise onlar benim belirtilerim ilk hamişlikten. Digerleri hep pskolojik belirti erken olmuyor pekYaaa yumurtlama dönemi hassasiyet ı vardı her ay oluyor artık kendimi tanıdım regl zamanı o hassasiyet gidiyor beni yanıltan bel agrisi oldu oda heralde baska sebepten belki hamile kaldım psikolojisi pof regl olsamda yeni ay yeni umutlar desemgunume 4 gun var
Ben çok uyurum ya onu nasıl ayırt edicez esim le tek kavgamız uyku zatenArtık nerem ağrısa nerem ağrımasa takılmam. Tek takılacağım şey uyku o uyku olursa birde ateşim baya yüksek ise onlar benim belirtilerim ilk hamişlikten. Digerleri hep pskolojik belirti erken olmuyor pek
Ekleme yapmıyorum ama kayıtlı dursun bilgilerin yaparsam eklerim.Yusra-61 canım haziranı ekliyorsan beni unutma diye yazayım dedim bat 2 haziran yaş 31 kullandığım ilaç Folidoce 4 aydır deniyoruz inşallah bu son olur
Bende uyurum ama uyku çok uyumak uykusu değil onun tadı bambaşka birşeyBen çok uyurum ya onu nasıl ayırt edicez esim le tek kavgamız uyku zaten
Ah ah tadariz inşallah ❤Bende uyurum ama uyku çok uyumak uykusu değil onun tadı bambaşka birşey
Bende karşıyakadaydım şimdi eşimin ataması nedenli karadenizdeyizAliağa canim yakınız biraz
Yok canım belimde kaldı agri ayağa kalktıkca aciyor bakalımKistin yok değil mi? O ağrı yapabiliyor
Oyle diyeceğine dua et de anlayim deseydin ya düşüncesiz canim bosverKızlar moralim bugün o kadar bozuldu ki sizi içime dökmek istedim.
Eşimin kuzeni hamile bende onun anneler gününü kutlayım dedim sancıları başlamış falan serum veriyorlarmış işte geçmiş olsun noldu falan dedim o da ban sancım başladı analık ne zormuş ama “sen anlamazsın “ dedi o söz beni yıktı sanki üstünden kaynar su döküldü bütün gün ağladım insanları kırmak üzmek ne kadar kolaymış
Aah herkes göç etmiş ☹Bende karşıyakadaydım şimdi eşimin ataması nedenli karadenizdeyiz
Arkadaşlar günaydın, anneler gününe adet olarak girdim :)
Bu aydan da geçti, kalan aylar benimdir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?