- 24 Nisan 2021
- 2.225
- 2.276
- 83
- 39
Sen ne korkuyorsun? Alt tarafı yatican sonra ayakları dikeceksin. Kocana söyle bakalim bu ay hergün beraberiz koçum diyekız aklım çıktı bi an korktum
,Çok sık yapma soğuma olur. 2 ay önce bööööğğğ oldum ben. Kocam yanıma otursa öpmek istese git o tarafa diyordum
Bi bilse 5 10 manyak bi araya gelip deliriyoruzAdam bebe çok istiyor yane yaptığımı anlamaz bir şekilde ayaklarından tuttu amuda kalkayım diye, vardır bir bildiği diyor zahar öyle bakıyor
Sen okeysin de peki ya kocan,yaaa ben o konuda biraz cıvığım asla sıkılmıyorum ilişki ve kocama sırnaşma konusu benim için ayrı sırnaşmadan yaşayamam
,Sen okeysin de peki ya kocan
Teşekkür ederim cnmPepap canim
Sen ne korkuyorsun? Alt tarafı yatican sonra ayakları dikeceksin. Kocana söyle bakalim bu ay hergün beraberiz koçum diyeAsıl korkuyu onun gözlerimde gör
Bu kızla biz çok benziyoruz yaaa. Açılın ikizim diyip öğeceğümm,yaaa ben o konuda biraz cıvığım asla sıkılmıyorum ilişki ve kocama sırnaşma konusu benim için ayrı sırnaşmadan yaşayamam
HahahhahaSen ne korkuyorsun? Alt tarafı yatican sonra ayakları dikeceksin. Kocana söyle bakalim bu ay hergün beraberiz koçum diyeAsıl korkuyu onun gözlerimde gör
,orasını da o düşünsün, bugün beni sevmedin diye trip atarım
Ay niye korksun kiiiiSen ne korkuyorsun? Alt tarafı yatican sonra ayakları dikeceksin. Kocana söyle bakalim bu ay hergün beraberiz koçum diyeAsıl korkuyu onun gözlerimde gör
ah o konuda biraz cesaretim olsa keşke. 4 senelik evliyim hala bi utanma sıkılma hey Allahım,yaaa ben o konuda biraz cıvığım asla sıkılmıyorum ilişki ve kocama sırnaşma konusu benim için ayrı sırnaşmadan yaşayamam
Öp beğniBu kızla biz çok benziyoruz yaaa. Açılın ikizim diyip öğeceğümm
Meğer en başından beri yanlış yapıyormuşuzKız sonra senden çocuğum olursa
valla anıyı benim ki de öyle diyor :)Valla biz çarşamba akşamı değerlendirme yaptık, dedim perşembe sabahı da var. Baktım diyor sen beni makinalı tüfek falan zannettin sanırım
valla anıyı benim ki de öyle diyor :)
Bilmem var mi aranızda 30 gün dur duraksız performans sergileyecek bir kocaa? Benim eşimin testosteron seviyesi düşmüş libido yerlerde. Bana o tarz adamlar masal kahramanı gibi geliyor şu anAy niye korksun kiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?