Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende iyiyim çok şükür canım.
Ya yaşadıklarını banada görümcem çok yapmıştı ne diyeceğimi bilemedim böyle insanlarla uğraşılmaz ya kötü olacaksın ya da sessiz kalacak ezilen oluyorsun ben kötü olmamak için elimden geldikçe ortamına girmiyorum öyle aştım. Sanada rabbim yardım etsin böyle psikoloji de insanla uğraşmak kolay değil

E prolaktin çok yüksek değil ki neden süt oluşsun bu prolaktinde. 25e kadar normal değer kabul ediliyor
Meme ultrasonu istedi gidebilirsem pazartesi gidicem onada baktırcam bu arada beta 2 çıktı 21 yada 22 mayıs bat olsa çıkarmıydı erkenmi acaba daha yükselirmiki

Kızlar çok kötüyüm, Mar test bizim 97% uygun olmadığımızı gösteriyormuş, bizim beraber asla çocuğumuz olamaz. Sadece ayrı kişilerden olabilir
Ayrı kişilerden derken yani eşinin sperminde antikor mu var bozukluk ? Başkasından nasıl oluyor? Senden olmayan?

Allianzla da görüştüm ewet o 2022 gebeliklerde geçerli dedi bilmiyorum Anadolu sigorta 15 tl dedi . Haftaiçi iyice araştırıcam anadolu da dediğin gibiyse ne gerek var o zaman yaptırmaya
Iyice arastir bencede ben 1 ay sonra gecerli olan hic duymadim bi arkadas 6 ay oncesi icin bulmusu . Cok fazla avantaji var ve eseledikce bazen gereksiz de gelebiliyor guzel aklini celiyorlar insanin ama esinden kaynakli boyle bir firsatin varsa degerlemdir bizim sirket bize yapmadigi icin kendi sigortami kendim yaptirdim ama bir muayene 350 tl olunca cat diye bitiveriyor

Ben de onu sordum nerden gördüler beni diye. O da biz ilişkiye girdikten sonra onun vücudunda benim kalıntılarım kalıyormuş dedi

Meme ultrasonu istedi gidebilirsem pazartesi gidicem onada baktırcam bu arada beta 2 çıktı 21 yada 22 mayıs bat olsa çıkarmıydı erkenmi acaba daha yükselirmiki
Çıkması için çok çok erken ama olabilir. Olduysa eğer şu sıra rahme yeni yerleşiyor ve hcg yeni salgılanmaya başlıyordur. Beklemek lazım yani

Ayrı kişilerden derken yani eşinin sperminde antikor mu var bozukluk ? Başkasından nasıl oluyor? Senden olmayan?
Doktora benimle birlikte olduktan sonra gitmiş,orda da benim kalıntılarım varmış,beni göstermiş yani. Başkasıyla ilişkiden sonra gitseydim diğer birlikte olduğuyla uygunluğu çıkacakmış. Ama ben de şübhelendim, yalan söylüyor olabilir mi?

Ben de onu sordum nerden gördüler beni diye. O da biz ilişkiye girdikten sonra onun vücudunda benim kalıntılarım kalıyormuş dedi
Yaa benim kafam almadı senden baksalar spremi öldürüyor deseler anlarım adamdan bakıp bu söylenmesi saçma geldi senin ne kalıntı olacak tövbe ya biz cahiliz bilmiyorz bilemedim bu işten birşey anlamadım

Canım yanlış anlama ama biraz kendini sıyırmak için durumu paylaşmaya meyilli bi açıklama olmuş gibi. Senin vücudunda kalsa tamam da onun vücudunun neresinde kalacak? Bir de sperm testi 3 gün sonra falan veriliyor. Ben biraz art. Niyetli düşünüyorum en iyisi yorum yapmayayım kafan karışacak yoksa iyice

Kızlar
Kızlar çok kötüyüm, Mar test bizim 97% uygun olmadığımızı gösteriyormuş, bizim beraber asla çocuğumuz olamaz. Sadece ayrı kişilerden olabilir
kızlar eşim yalan söylemiş olabilir mi? Onun kısırlığı falan kabul etmemesiye alakalı olabilir mi? Ama dedi ki, doktor elini sıkmış ve güçlü ol,senin o kızdan bebeğin olamaz demiş

Kızlar

kızlar eşim yalan söylemiş olabilir mi? Onun kısırlığı falan kabul etmemesiye alakalı olabilir mi? Ama dedi ki, doktor elini sıkmış ve güçlü ol,senin o kızdan bebeğin olamaz demiş
Ben internetten biraz baktım kadınla hiç alakası olan bir durum değil. Erkeğin kendi vücudu antikor üretiyormuş sperme karşı ve spermlerde sorun oluşuyormuş bu nedenle. Yani başkasıyla da olsa aynı durumlar geçerli. Umarım tedavisi olan bir durumdur canım

Çıkması için çok çok erken ama olabilir. Olduysa eğer şu sıra rahme yeni yerleşiyor ve hcg yeni salgılanmaya başlıyordur. Beklemek lazım yani
Doktor net bi şekilde gebe değilsin dedi ama ilk kızımda bata 2gün kala 42 çıkmıştı o yüzden hala umudum var benimde haftaya cumartesi belli olur artık

Yaa arzum sen bu dediğine inanıyor musun ne diyim yaa böyle saçma şey hayatımda ilk defa duydum neresinde kalıntı kalmış şeyini napıyor içimize girince vakumluyor mu bunlar bizi bu neyin kafası şaşkınım ben.

Kızlar

Ben de kimsenin vebalini almak istemem ama bana da tuhaf geldi muayene olan sen olsan senin sonuçlarına bakıp ona bunu söyleseler belki bi nebze mantıklı gelecek ama yani kızların da dediği gibi erkekte bir kalıntı olmaz ki ilişkiden sonra kadında olur günahını almayalım ama sanki o test uyum için yapılan bir test değil gibi geldi bana da ya :/ çünkü baya spremin varlık yokluğu ile ilgili yapıldığı yazıyordu sanki yanlış anlamadıysak.

Kızlar

Canım açıkçası benim aklıma başka bir durum gelmiyor. Dediğin durumu daha önce yaşadığını duyduğum insanlar var. Ama bunlar kadının vajinal suyuyla alakalı. Kadın vücudu antikor ürettiği için spermlerin hepsi ölüyor. Ama onun da değişik aşılama yöntemleri var acılı ama yine çocuk olabiliyor. Burda bi öğretmen arkadaşın kuzeninin başına gelmiş hatta. Ondan duymuştum.

Yaa cok uzuldum.
D didamangisa boyle bir duruma ne diyorsunuz?
A arzu777 canım dur bakalım yaa normal yollardan olmuyor diye başka türlü olmasına engel değil bildiğim kadarıyla. Yani ICSI yöntemiyle tese spermi kullanılarak embriyo transferi yapılabilir bildiğim kadarıyla. Yine de bi araştırıp detay bilgi vereceğim. Hemen karalar bağlama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…