- 13 Nisan 2021
- 189
- 120
- 18
Yaa cok uzuldum.Kızlar çok kötüyüm, Mar test bizim 97% uygun olmadığımızı gösteriyormuş, bizim beraber asla çocuğumuz olamaz. Sadece ayrı kişilerden olabilir
Bende iyiyim çok şükür canım.Nasılsın canım?Valla konuşmuyorum kayınvalidemle. Eşimi işe uğurladıktan sonra gelip odada biraz yattım, duyuyordum tabakları, fincanları şak-şak yapıyordu, hatta küçün sandalyeyi nasıl sinirle koyduysa galiba devrildi,çok sesi çıktı çünkü. 51 yaşında ama kendini hiç büyük gibi hissettirmiyor. Sanki benim suçim var. Ben sadece anlamadığım şeyi sordum. Düşmanım mı akrabam mı belli değil
Meme ultrasonu istedi gidebilirsem pazartesi gidicem onada baktırcam bu arada beta 2 çıktı 21 yada 22 mayıs bat olsa çıkarmıydı erkenmi acaba daha yükselirmikiE prolaktin çok yüksek değil ki neden süt oluşsun bu prolaktinde. 25e kadar normal değer kabul ediliyor
Hayır, benimle birlikte olduktan sonra yaptırmış,yani kalıntılara uygun olarak yapılıyormuşCanım ikinize birlikte mi test yaptılar ki
Ayrı kişilerden derkenKızlar çok kötüyüm, Mar test bizim 97% uygun olmadığımızı gösteriyormuş, bizim beraber asla çocuğumuz olamaz. Sadece ayrı kişilerden olabilir
Iyice arastir bencede ben 1 ay sonra gecerli olan hic duymadim bi arkadas 6 ay oncesi icin bulmusu . Cok fazla avantaji var ve eseledikce bazen gereksiz de gelebiliyor guzel aklini celiyorlar insanin ama esinden kaynakli boyle bir firsatin varsa degerlemdir bizim sirket bize yapmadigi icin kendi sigortami kendim yaptirdim ama bir muayene 350 tl olunca cat diye bitiveriyorAllianzla da görüştüm ewet o 2022 gebeliklerde geçerli dedi bilmiyorum Anadolu sigorta 15 tl dedi . Haftaiçi iyice araştırıcam anadolu da dediğin gibiyse ne gerek var o zaman yaptırmaya
Ben de onu sordum nerden gördüler beni diye. O da biz ilişkiye girdikten sonra onun vücudunda benim kalıntılarım kalıyormuş dediCanım o işte bi yanlışlık olabilir mi acaba diye düşündüm ben açıkçası. Senin ve eşinin uyumuna mı bakıldı eşinin sperm testine mi? Ya biz doğru anlamadık durumu ya da işte bi terslik var gibi duruyor
Çıkması için çok çok erken ama olabilir. Olduysa eğer şu sıra rahme yeni yerleşiyor ve hcg yeni salgılanmaya başlıyordur. Beklemek lazım yaniMeme ultrasonu istedi gidebilirsem pazartesi gidicem onada baktırcam bu arada beta 2 çıktı 21 yada 22 mayıs bat olsa çıkarmıydı erkenmi acaba daha yükselirmiki
Doktora benimle birlikte olduktan sonra gitmiş,orda da benim kalıntılarım varmış,beni göstermiş yani. Başkasıyla ilişkiden sonra gitseydim diğer birlikte olduğuyla uygunluğu çıkacakmış. Ama ben de şübhelendim, yalan söylüyor olabilir mi?Ayrı kişilerden derkenyani eşinin sperminde antikor mu var bozukluk ? Başkasından nasıl oluyor? Senden olmayan?
Yaa benim kafam almadı senden baksalar spremi öldürüyor deseler anlarım adamdan bakıp bu söylenmesi saçma geldi senin ne kalıntı olacak tövbe ya biz cahiliz bilmiyorz bilemedim bu işten birşey anlamadımBen de onu sordum nerden gördüler beni diye. O da biz ilişkiye girdikten sonra onun vücudunda benim kalıntılarım kalıyormuş dedi
Canım yanlış anlama ama biraz kendini sıyırmak için durumu paylaşmaya meyilli bi açıklama olmuş gibi. Senin vücudunda kalsa tamam da onun vücudunun neresinde kalacak? Bir de sperm testi 3 gün sonra falan veriliyor. Ben biraz art. Niyetli düşünüyorum en iyisi yorum yapmayayım kafan karışacak yoksa iyiceBen de onu sordum nerden gördüler beni diye. O da biz ilişkiye girdikten sonra onun vücudunda benim kalıntılarım kalıyormuş dedi
kızlar eşim yalan söylemiş olabilir mi? Onun kısırlığı falan kabul etmemesiye alakalı olabilir mi? Ama dedi ki, doktor elini sıkmış ve güçlü ol,senin o kızdan bebeğin olamaz demişKızlar çok kötüyüm, Mar test bizim 97% uygun olmadığımızı gösteriyormuş, bizim beraber asla çocuğumuz olamaz. Sadece ayrı kişilerden olabilir
Ben internetten biraz baktım kadınla hiç alakası olan bir durum değil. Erkeğin kendi vücudu antikor üretiyormuş sperme karşı ve spermlerde sorun oluşuyormuş bu nedenle. Yani başkasıyla da olsa aynı durumlar geçerli. Umarım tedavisi olan bir durumdur canımKızlar
kızlar eşim yalan söylemiş olabilir mi? Onun kısırlığı falan kabul etmemesiye alakalı olabilir mi? Ama dedi ki, doktor elini sıkmış ve güçlü ol,senin o kızdan bebeğin olamaz demiş
Doktor net bi şekilde gebe değilsin dediÇıkması için çok çok erken ama olabilir. Olduysa eğer şu sıra rahme yeni yerleşiyor ve hcg yeni salgılanmaya başlıyordur. Beklemek lazım yani
Yaa arzum sen bu dediğine inanıyor musun ne diyim yaa böyle saçma şey hayatımda ilk defa duydum neresinde kalıntı kalmış şeyini napıyor içimize girince vakumluyor mu bunlar bizi bu neyin kafasıDoktora benimle birlikte olduktan sonra gitmiş,orda da benim kalıntılarım varmış,beni göstermiş yani. Başkasıyla ilişkiden sonra gitseydim diğer birlikte olduğuyla uygunluğu çıkacakmış. Ama ben de şübhelendim, yalan söylüyor olabilir mi?
Ben de kimsenin vebalini almak istemem ama bana da tuhaf geldi muayene olan sen olsan senin sonuçlarına bakıp ona bunu söyleseler belki bi nebze mantıklı gelecek ama yani kızların da dediği gibi erkekte bir kalıntı olmaz ki ilişkiden sonra kadında olurKızlar
kızlar eşim yalan söylemiş olabilir mi? Onun kısırlığı falan kabul etmemesiye alakalı olabilir mi? Ama dedi ki, doktor elini sıkmış ve güçlü ol,senin o kızdan bebeğin olamaz demiş
Canım açıkçası benim aklıma başka bir durum gelmiyor. Dediğin durumu daha önce yaşadığını duyduğum insanlar var. Ama bunlar kadının vajinal suyuyla alakalı. Kadın vücudu antikor ürettiği için spermlerin hepsi ölüyor. Ama onun da değişik aşılama yöntemleri var acılı ama yine çocuk olabiliyor. Burda bi öğretmen arkadaşın kuzeninin başına gelmiş hatta. Ondan duymuştum.Kızlar
Hayır canım o kendi spermlerini yabancı madde sanıp öldürüyor. Senle alakası yok.Benim vücudum onun spermlerini yabancı madde sanıp öldürüyormuş. Doktoe tedavisi yok dedi,sadece dua etmekten başka çareniz yok demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?