- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 133
- 31
Sen de bendensin Bnde bi dünya takviye kullandım 2 tane yumurta da vardı sağ da ama nasip değilmiş olmadı bu ay hepsini bıraktım sadece femara verilse doktorum ona devam edicem aylardır herşeyi denedim kendimi deneme tahtasına çevirdim desem doğru tabir olurGeçen ay yumurtladım olmadı Bu ay yumurtlamak için her şeyi deniyorum bal tarçın çörekotu
Yumurtlama masajı klomen
kocaya keçiboynuzu
Yok eşimin sonucunu benim jinekoloğum istedi,benim işime alet sokup yumurtalarıma falan baktılar,her şey çok iyi çıktı,eşimin sonucina baktıktan sonra ben üroloji uzmanı değilim ama burda kısırlık yazıyor dediNeden habersiz şeyler oluyor ki senle eşin arasında? Sana danışmadan gidiyor hadi gitti bir sürü kafasına göre cvplarla geliyorhadi geldi geldiği cvplar açıklama şekli çok saçma aklın aldığı şekilde değil. Eşin daha önceki anlatmana göre de anımsıyorum biraz ilişki zamanları da sıkıntı yaşadığın olmuştu çoğu kez bir zorlama ile uğraştırırdı seni bu durum iç açıcı gelmedi bana.
Şimdi kafama takılan siz gittiniz eşinin sonucunu öğrenmeye kaynananla ya tekrar eşin sonucunu öğrenmeye mi gitti doktora? Elini tutmuş da bilmem neymiş de bunlar da çok süsleme cvplar.Seni götürseydi sen tutardın elini eşinin destek olurdun ben bu işi pek çözemedim. Kaynananın derdi bundan mıymış sana karşı öyle davrandı ya o da biliyordu eminim eşinde olduğunu problem oğluna bahsetti böyle birşey buldular
Canım tüp bebekle olmuyo mu yaniYok eşimin sonucunu benim jinekoloğum istedi,benim işime alet sokup yumurtalarıma falan baktılar,her şey çok iyi çıktı,eşimin sonucina baktıktan sonra ben üroloji uzmanı değilim ama burda kısırlık yazıyor dedi
Daha doktora gitmedik beraber. Eşim çarşamba yine test verecek,ondan sonra artık gitmeye başlıcaz beraberCanım tüp bebekle olmuyo mu yani
Hakkınızda hayırlısı olsun canım inşallahDaha doktora gitmedik beraber. Eşim çarşamba yine test verecek,ondan sonra artık gitmeye başlıcaz beraber
Sonunda gerçek ortaya çıktı demek kiYok eşimin sonucunu benim jinekoloğum istedi,benim işime alet sokup yumurtalarıma falan baktılar,her şey çok iyi çıktı,eşimin sonucina baktıktan sonra ben üroloji uzmanı değilim ama burda kısırlık yazıyor dedi
Vermez diye tahmin ediyorum benimde 0,84 amha vermemişti, aşılama tedavisini önerdi ordaki ilaçlar daha etkiliymişKızlar bu klomen kullanımı nasıl oluyor.
Yani benim amh 0.1 doktora gitsem hemen verir mi klomen?
Canım çok haklısın ayrılmak mı asla bebek evet önemli ama sevgi apayrı eşini de anlıyorum aslında o da kendine yedirememiştirGünaydın kızlar. Bu sabah Ebru ablaya yazdım (birgebenin günlüğü). Bana ses yazısı yolladı. Şöyle dedi :
-kadında böyle bir rahatsızlık olbiliyor,erkeğin spermine alerji gibi. Ama onu öğrenmeden önce sende kaşıntı,kabarma,mide bulantısı gibi rahatsızlık olduktan sonra gidip testi yaptırıyorsun ve o da senden alınan örnekten yapılıyor,eşinden böyle bir şeyin öğrenilmesi imkansız.eşin muhtemelen yiğitliğe çamur sürdürmüyor ve sana böyle bir yalan söylüyor,erkeğin spermine bakarak senin karının spermine alerjisi var diye tehşis koyulamaz, eşin seni hafife almış ve biraz mantıksız bir yalan söylemiş dedi
Kızlar ben kendim de dün akşam eşime sordum ben nette böyle okudum diye. O da yemin etti doktor ona öyle söylemiş dedi. Ben açıkçası inanmıyorum,çünkü biz o zaman 1 aydır evliydik ve korunuyorduk. Hem o benim içime boşalmalı normalde, ben onun içine bir şey yapmadım,nerden aldılar benden örneği diye. Üstüne gitmeyeceğim tabi ki. Ama yalan söylüyor diye düşünüyorum. Eşim açık sözlüdür aslında ama bu konular hassan konular diye yalan ihtimali var. Zaten ayrılmayı düşünmüyorum,seviyorum sonuçta. Hem kısır bile olsa onun seçimi değil,ben sadece ihanet falan gibi konularda hassasım,çünkü seçimi kendisi yapıyor
Amin İnşallah,hepimizinHakkınızda hayırlısı olsun canım inşallah
Daha söylemiyor.belki de hazır değildir. Ama üstükapalı söyledim,olmazsa olmasın,sen iyi ki varsın diyeSonunda gerçek ortaya çıktı demek kikeşke bunu açık açık söyleseydi eşin sana da
Evet, dün yüzünden anlıyordum çok kötüydü,gözleri kırmızı ve dolmuş gibiydiCanım çok haklısın ayrılmak mı asla bebek evet önemli ama sevgi apayrı eşini de anlıyorum aslında o da kendine yedirememiştir
Ya önemli olan eşlerin birbirine açık olması, çocuk evin neşesi ama şart değil yani. Karı koca birbirini sevdikten sonra annelik babalık 2. 3. Planda geliyor. Ayrıca onun da çaresi varmış. Dün akşam arkadaşın biri söylemişti TESE diye bi yöntemle olgunlaşmamış sperm toplanıp tüp bebek gibi dölleme yapılıyormuş. Yeterki birlikte olmak istensin yani.Daha söylemiyor.belki de hazır değildir. Ama üstükapalı söyledim,olmazsa olmasın,sen iyi ki varsın diye
İnşallah bir yanlışlık olmuştur sonuçları temiz çıkar bu sefer bol bol dua edicemEvet, dün yüzünden anlıyordum çok kötüydü,gözleri kırmızı ve dolmuş gibiydi
Canım benim horman tahlillerim sorunsuz amh 2. Larda o sebeple sanada verirmi bilmiyorum. Görünürde bir sebep olmadığı için klomen verdiKızlar bu klomen kullanımı nasıl oluyor.
Yani benim amh 0.1 doktora gitsem hemen verir mi klomen?
Sendemi yaEvvet sabah sabah kırmızı kartı yediğime göre gelsin yeni umutlar yeni heyecanlı bekleyişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?