Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçen ay yumurtladım olmadı Bu ay yumurtlamak için her şeyi deniyorum bal tarçın çörekotu
Yumurtlama masajı klomen
kocaya keçiboynuzu
Sen de bendensin Bnde bi dünya takviye kullandım 2 tane yumurta da vardı sağ da ama nasip değilmiş olmadı bu ay hepsini bıraktım sadece femara verilse doktorum ona devam edicem aylardır herşeyi denedim kendimi deneme tahtasına çevirdim desem doğru tabir olur

Yok eşimin sonucunu benim jinekoloğum istedi,benim işime alet sokup yumurtalarıma falan baktılar,her şey çok iyi çıktı,eşimin sonucina baktıktan sonra ben üroloji uzmanı değilim ama burda kısırlık yazıyor dedi

Kızlar bu klomen kullanımı nasıl oluyor.
Yani benim amh 0.1 doktora gitsem hemen verir mi klomen?

Günaydın kızlar. Bu sabah Ebru ablaya yazdım (birgebenin günlüğü). Bana ses yazısı yolladı. Şöyle dedi :
-kadında böyle bir rahatsızlık olbiliyor,erkeğin spermine alerji gibi. Ama onu öğrenmeden önce sende kaşıntı,kabarma,mide bulantısı gibi rahatsızlık olduktan sonra gidip testi yaptırıyorsun ve o da senden alınan örnekten yapılıyor,eşinden böyle bir şeyin öğrenilmesi imkansız.eşin muhtemelen yiğitliğe çamur sürdürmüyor ve sana böyle bir yalan söylüyor,erkeğin spermine bakarak senin karının spermine alerjisi var diye tehşis koyulamaz, eşin seni hafife almış ve biraz mantıksız bir yalan söylemiş dedi

Kızlar ben kendim de dün akşam eşime sordum ben nette böyle okudum diye. O da yemin etti doktor ona öyle söylemiş dedi. Ben açıkçası inanmıyorum,çünkü biz o zaman 1 aydır evliydik ve korunuyorduk. Hem o benim içime boşalmalı normalde, ben onun içine bir şey yapmadım,nerden aldılar benden örneği diye. Üstüne gitmeyeceğim tabi ki. Ama yalan söylüyor diye düşünüyorum. Eşim açık sözlüdür aslında ama bu konular hassan konular diye yalan ihtimali var. Zaten ayrılmayı düşünmüyorum,seviyorum sonuçta. Hem kısır bile olsa onun seçimi değil,ben sadece ihanet falan gibi konularda hassasım,çünkü seçimi kendisi yapıyor

Sonunda gerçek ortaya çıktı demek ki keşke bunu açık açık söyleseydi eşin sana da

Canım çok haklısın ayrılmak mı asla bebek evet önemli ama sevgi apayrı eşini de anlıyorum aslında o da kendine yedirememiştir

Kızlar adetiniz düzenli olup ovülasyon testinde farklı yumurtlama tarihi gördüğünüz oluyor mu?

Daha söylemiyor.belki de hazır değildir. Ama üstükapalı söyledim,olmazsa olmasın,sen iyi ki varsın diye
Ya önemli olan eşlerin birbirine açık olması, çocuk evin neşesi ama şart değil yani. Karı koca birbirini sevdikten sonra annelik babalık 2. 3. Planda geliyor. Ayrıca onun da çaresi varmış. Dün akşam arkadaşın biri söylemişti TESE diye bi yöntemle olgunlaşmamış sperm toplanıp tüp bebek gibi dölleme yapılıyormuş. Yeterki birlikte olmak istensin yani.

Yusra-61 cnm ne yaotin yumrtlama durumlari nedir. Benm catlamada 12. Gun test yaptm ve tabiki negatif bati bekleyecm artik. Sana yeni tarihi yazarim o zamn.

Ben adetim oldukça düzenlidir 30 31 gün de olurum mutlaka ama adet haftası 2. Yumurtlama görüyorum ovu testlerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…