Ben de valla da zaten bn anlamıştım çok önce ağrılarım nettir benim saolsunlar hiç şaşırtmazlarSendemi ya
Canım pik olunca yumurta çatlamaya hazır oluyo zaten çatlayınca da 36 saat şansın var değerlendirip bıraka da bilirsin ya da 1 ertesi günde tekrar deneyeblrsn ama şansın az oluyo genelde zaten regle kadar da boşa çaba sarfetme sonrasında çünkü çatlamadan 2 3 gün sonra artık şansın olmuyoGüzel kalpli tecrübeli kızlar size bir sorum var görenler fikirlerini benimle paylaşabilir mi? Pik görüyoruz takriben onun 3 gün öncesi ve 3 gün sonrası önemli diye biliyorum. Değerlendirdik diyelim sonra beklemeye mi geçiyoruz yoksa yeni regl gününe kadar günaşırı yine değerlendiriyor muyuz? Boşa çaba oluyor mu bilimsel olarak aklım karıştı bu konuda.
Çok teşekkür ederim tahmin ettiğim gibi boşa bir çaba oluyor. Ancak yinede danışmak istedim eğer şans oluyorsa kaçırmayayım diyeCanım pik olunca yumurta çatlamaya hazır oluyo zaten çatlayınca da 36 saat şansın var değerlendirip bıraka da bilirsin ya da 1 ertesi günde tekrar deneyeblrsn ama şansın az oluyo genelde zaten regle kadar da boşa çaba sarfetme sonrasında çünkü çatlamadan 2 3 gün sonra artık şansın olmuyo
Canım iki çeşit olay var bu immünolojik kısırlık deniyor, birincisi kadın vucudu bağışıklık sistemi erkek spermini yabancı algılayıp direk antikor saldırısı yapıyor ve öldürüyor, bunu anca senden alınan bir testle anlayabilirler.Günaydın kızlar. Bu sabah Ebru ablaya yazdım (birgebenin günlüğü). Bana ses yazısı yolladı. Şöyle dedi :
-kadında böyle bir rahatsızlık olbiliyor,erkeğin spermine alerji gibi. Ama onu öğrenmeden önce sende kaşıntı,kabarma,mide bulantısı gibi rahatsızlık olduktan sonra gidip testi yaptırıyorsun ve o da senden alınan örnekten yapılıyor,eşinden böyle bir şeyin öğrenilmesi imkansız.eşin muhtemelen yiğitliğe çamur sürdürmüyor ve sana böyle bir yalan söylüyor,erkeğin spermine bakarak senin karının spermine alerjisi var diye tehşis koyulamaz, eşin seni hafife almış ve biraz mantıksız bir yalan söylemiş dedi
Kızlar ben kendim de dün akşam eşime sordum ben nette böyle okudum diye. O da yemin etti doktor ona öyle söylemiş dedi. Ben açıkçası inanmıyorum,çünkü biz o zaman 1 aydır evliydik ve korunuyorduk. Hem o benim içime boşalmalı normalde, ben onun içine bir şey yapmadım,nerden aldılar benden örneği diye. Üstüne gitmeyeceğim tabi ki. Ama yalan söylüyor diye düşünüyorum. Eşim açık sözlüdür aslında ama bu konular hassan konular diye yalan ihtimali var. Zaten ayrılmayı düşünmüyorum,seviyorum sonuçta. Hem kısır bile olsa onun seçimi değil,ben sadece ihanet falan gibi konularda hassasım,çünkü seçimi kendisi yapıyor
Ne diyim canım hakkınızda hayırlısı olsun.Yok eşimin sonucunu benim jinekoloğum istedi,benim işime alet sokup yumurtalarıma falan baktılar,her şey çok iyi çıktı,eşimin sonucina baktıktan sonra ben üroloji uzmanı değilim ama burda kısırlık yazıyor dedi
Agnucaston bitkisel hapSağol canım..
Adet olursam bende bu ay denerim.. Hayıt hapı markası nedir
Çıkabilir de, ama çıkmaması kesinlikle olmadığı anlamına gelmez. Riske atma bence.Günaydın herkeseBu erken gebelik testleri adete 5 gün kala sonuç veriyor mu sizce? Şimdi eşimi almaya gönderdim. Hamile olduğumu hiç zannetmiyorum. Akşam içki içeceğim. Ne olur ne olmaz bir göreyim istiyorum. Gerçi 5 gün önceden de kesin sonuç çok da mümkün değil belki ama?
İnşallah ise yarar sizdede denemekten zarar gelmezHayıt hapı mı hay canını yiyim mutlu ettin beni
Ben normal kaset test ile 4 gün önceden gördüm bence ise yararGünaydın herkeseBu erken gebelik testleri adete 5 gün kala sonuç veriyor mu sizce? Şimdi eşimi almaya gönderdim. Hamile olduğumu hiç zannetmiyorum. Akşam içki içeceğim. Ne olur ne olmaz bir göreyim istiyorum. Gerçi 5 gün önceden de kesin sonuç çok da mümkün değil belki ama?
Güzel soruGüzel kalpli tecrübeli kızlar size bir sorum var görenler fikirlerini benimle paylaşabilir mi? Pik görüyoruz takriben onun 3 gün öncesi ve 3 gün sonrası önemli diye biliyorum. Değerlendirdik diyelim sonra beklemeye mi geçiyoruz yoksa yeni regl gününe kadar günaşırı yine değerlendiriyor muyuz? Boşa çaba oluyor mu bilimsel olarak aklım karıştı bu konuda.
Tamam canım bekleyip görelim bakalımYusra-61 cnm ne yaotin yumrtlama durumlari nedir. Benm catlamada 12. Gun test yaptm ve tabiki negatif bati bekleyecm artik. Sana yeni tarihi yazarim o zamn.
Değerlendirmen gereken günleri değerlendirdiysen tamam ama sonra istediğin zaman olsun çok önemli değil benceGüzel kalpli tecrübeli kızlar size bir sorum var görenler fikirlerini benimle paylaşabilir mi? Pik görüyoruz takriben onun 3 gün öncesi ve 3 gün sonrası önemli diye biliyorum. Değerlendirdik diyelim sonra beklemeye mi geçiyoruz yoksa yeni regl gününe kadar günaşırı yine değerlendiriyor muyuz? Boşa çaba oluyor mu bilimsel olarak aklım karıştı bu konuda.
Allah yardımcın olsun o sancı iğrenç oluyor canım ya
Bende okurken aklıma sen geldin canımHayıt hapı mı hay canını yiyim mutlu ettin beni
Aslında teknik olarak gerek yok ama klomen vb hap kullanınca birden fazla yumurta oluşur ve bunların çatlama dönemleri değişir. İlk günkü yoğunluk olmasa da haftada 2,3 kez olması iyi olurGüzel soru
Doktorun mu verdi canım bu ilacı
Evet oluyor ben bir kere 17.gün gördümKızlar adetiniz düzenli olup ovülasyon testinde farklı yumurtlama tarihi gördüğünüz oluyor mu?
Yumrtlama yok kuzu dahalık bakalım ne zman olur devamYusra-61 cnm ne yaotin yumrtlama durumlari nedir. Benm catlamada 12. Gun test yaptm ve tabiki negatif bati bekleyecm artik. Sana yeni tarihi yazarim o zamn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?