Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Güzel kalpli tecrübeli kızlar size bir sorum var görenler fikirlerini benimle paylaşabilir mi? Pik görüyoruz takriben onun 3 gün öncesi ve 3 gün sonrası önemli diye biliyorum. Değerlendirdik diyelim sonra beklemeye mi geçiyoruz yoksa yeni regl gününe kadar günaşırı yine değerlendiriyor muyuz? Boşa çaba oluyor mu bilimsel olarak aklım karıştı bu konuda.

Canım pik olunca yumurta çatlamaya hazır oluyo zaten çatlayınca da 36 saat şansın var değerlendirip bıraka da bilirsin ya da 1 ertesi günde tekrar deneyeblrsn ama şansın az oluyo genelde zaten regle kadar da boşa çaba sarfetme sonrasında çünkü çatlamadan 2 3 gün sonra artık şansın olmuyo

Çok teşekkür ederim tahmin ettiğim gibi boşa bir çaba oluyor. Ancak yinede danışmak istedim eğer şans oluyorsa kaçırmayayım diye

Canım iki çeşit olay var bu immünolojik kısırlık deniyor, birincisi kadın vucudu bağışıklık sistemi erkek spermini yabancı algılayıp direk antikor saldırısı yapıyor ve öldürüyor, bunu anca senden alınan bir testle anlayabilirler.

İkinci durum erkeğin spermi daha sana gelmeden erkeğin kendi kanındaki bağışıklık sistemi antikorları spermlere saldırıyor ve öldürüyor. Bunun da yine % lik değerleri var yani kurtarılan spermleri kurtarma yolları vs. Bu durumun da seninle bağlantısı yok, tamamen erkek yönünden karşılaşılan bir kısırlık. Ve tahminim mar testi ile öğrenildiyse eşinin sorunu bu.

Yani sen yerine başka bir kadın da olsa eşinin sorunu devam eder, senin bu kadından bebeğin olmaz tarafı doğru değil, bu konuda uzman arkadaş bunun da çözümü ( uzun ve meşakkatli olsa da) olduğunu söylüyor.

Ama diğer arkadaşların da dediği gibi bir sorun varsa bunu çözmenin tek yolu karşılıklı şeffaflıktır. Birbirinizin elinden tutarak, destek olarak atlatılacak şeyler. Bu bir kusur değil, o yüzden durum neyse dürüst olmalı. Rabbim hayırlısını versin canım, inşallah çözülür sorununuz

Ne diyim canım hakkınızda hayırlısı olsun.

Günaydın herkese Bu erken gebelik testleri adete 5 gün kala sonuç veriyor mu sizce? Şimdi eşimi almaya gönderdim. Hamile olduğumu hiç zannetmiyorum. Akşam içki içeceğim. Ne olur ne olmaz bir göreyim istiyorum. Gerçi 5 gün önceden de kesin sonuç çok da mümkün değil belki ama?

Çıkabilir de, ama çıkmaması kesinlikle olmadığı anlamına gelmez. Riske atma bence.

Ben normal kaset test ile 4 gün önceden gördüm bence ise yarar

Güzel soru

Yusra-61 cnm ne yaotin yumrtlama durumlari nedir. Benm catlamada 12. Gun test yaptm ve tabiki negatif bati bekleyecm artik. Sana yeni tarihi yazarim o zamn.
Tamam canım bekleyip görelim bakalım
Değerlendirmen gereken günleri değerlendirdiysen tamam ama sonra istediğin zaman olsun çok önemli değil bence
Yusra-61 canım adet oldum bugün çok ağrıyor haber vereyim dedim 11 gün geçikti
Allah yardımcın olsun o sancı iğrenç oluyor canım ya yeni ayda yeni umutlarımızla devam bakalım

Kızlar bir şeyi çok merak ediyorum. Bata 4 5 gün kala cinsel ilişki sırasında çok ağrı yaşayıp sonra hamile olduğunu öğrenen var mı aranızda acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…