Çalışmalara devamkeee
Ramazan bitti artık kosa kosa dus alma yok önce amuda mi kalkarız dogy mi yapariz yastık mi koyarız KimbilirBende böyle yapacağımyada sabaha karşı
Kan sulandırıcı içmek iyi değil bence, çünkü kanı sulandırıyor Allah korusun bir kaza falan olsa kanı durdurmak zor oluyor ve hastaneye gitsek bile bir ameliyat durumu olsa soruyorlar kan sulandırıcı kullanıyor musunuz diye
Sağlık olsun regl olmak bile bir şanskan testimde negatif cikti olurum yarin neyse kısmet artik.Yusra-61 beni listeden çikarabilirsin canım
İnan hiç yapasım yok umutsuzum bu ay aslında gün aşırı değerlendirdik bat tarihine kadar ama yine de nasip biraz o yüzden çok ta bakıp kendimi germek istemiyorum .. bu gün şiddetli bir baş ağrısı çekiyorum yarında devam edecek bu ağrı büyük ihtimal o yüzden test yapıp daha da beter etmiyimBat gününse yarın bir test yap canım varsa yanında
Yavrum o kan sulandırıcı başka, annem kalp hastası o kullanıyor eli kesse kan durmaz, aspirin öyle bir şey değil evet kan sulandırıcı etkisi var ama çooooook düşük miktarda bahsettiklerin gibi değil.Kan sulandırıcı içmek iyi değil bence, çünkü kanı sulandırıyor Allah korusun bir kaza falan olsa kanı durdurmak zor oluyor ve hastaneye gitsek bile bir ameliyat durumu olsa soruyorlar kan sulandırıcı kullanıyor musunuz diye
Benimde 19mayısBat 19 mayis test negatf ama sabah yapmadım az biriktirip yaptım 4 ay oldu nolcak böyle acaba çok uzuldum=/
Yumurtlamamin 10 veya 11.gunu
Tamam canım bekleyeceğim ama adet belirtileri de başladı şimdidenKuzum daha erken idrarına çatlamadan 17. Gün geçecek bat ı bekle mesela ben reglime 3 gün var ama çatlamam dan itibaren 13. Gün yAni bizim seninle bat ı beklememiz lazım o erken gebelik vs olanlar erken yumurtlayıp çatlamış olanlar bizim daha 4-5 günümüz var kuzum bekle
Canım özel sigorta mantıklı daha doğrusu tamamlayıcı gebelik sigortaları var 10 muayene tahlil test ayakta ve yatarak tedavi hamilelik sırasında ben eğer hamile kalırsam yaptırıcam +doğumu kapsayan paketleri hastane doğum fiyatlarına göre karşılaştırılıp doğumu kapsayan pakette alınabilir
Aslan pençesi çayını nasıl kullandın?Canım.bende çok şükür hamileyim benide pozitif yapabilirsin. Aslan pençesi bitki çayını herkese öneriyorum
Ama maalesef olmadı adamın baş ağrısı tuttuRamazan bitti artık kosa kosa dus alma yok önce amuda mi kalkarız dogy mi yapariz yastık mi koyarız Kimbilir
Yok canım ya olacak olanın çeneyle alakası yok. İcratsa bizde aynı şeyleri yapıyoruz gününü zamanını değerlendiriyoruz bakınca dediğin gibi görünebilir bu tabu çıksın aklından bizde konuşup yapanlardan oluruz kimbilirKızlar bir de fark ettiyseniz burada çok konuşanlar hamile kalamiyor. Bizim dilimize vurmuş ama ilk sayfada gebe kalan arkadaslara bakın. Resmen söz yok icraat var.
Evet sayfada sessizlik hakim yoklukKuraklık mı var
Olsun sen kırmızı gelirsee deKuzum beni biliyorsun bu ay olmaz benim covit ilacı nedeniyle garip bir şekilde regl belirtim de yok ama umut da yoo
Benim de sol tüpüm kapalı canım ama heray farklı tüpten yumurtlamıyomuş diye bn femara kullanıyorum sağ da yumurta olsun diyeKızlar Benim gibi tek tüple hamile kalmaya çalışan var mı? Varsa her ay yımırtlıyormusunuz?
Canım bnce 2 gün sonra çıkan sonuca inanmalısın inşallah vardırKızlar herkese günaydınmutlu günlerimiz olsun.. Bugün çatlatma. İğnesinin 12. Günü 8.günden beridir meraktan test yapıyorum 10.gün dahil hep hayalet çizgi çıktı iğne etkisi muhtemelen.. Ama bu sabah yaptım silik çizgi var adet Belirtisi de var biraz da. Göğüslerimde hassasiyet var.. 12.gün ama test markası farklı siz. Ne dersiniz farklı açılardan foto. Çektim
Pazartesi bekliycem canım inşallah çok sağolCanım bnce 2 gün sonra çıkan sonuca inanmalısın inşallah vardır
10 günden sonra çatlama iğnesi etkisi geçiyor diye biliyorum,Kızlar herkese günaydınmutlu günlerimiz olsun.. Bugün çatlatma. İğnesinin 12. Günü 8.günden beridir meraktan test yapıyorum 10.gün dahil hep hayalet çizgi çıktı iğne etkisi muhtemelen.. Ama bu sabah yaptım silik çizgi var adet Belirtisi de var biraz da. Göğüslerimde hassasiyet var.. 12.gün ama test markası farklı siz. Ne dersiniz farklı açılardan foto. Çektim
İnşallah canım çok sağol 11. Gün. Negatif çıkınca bende heveslendim. Bugün inşallah test yanıltmaz markası farklı çünkü 11. Gün olan testten10 günden sonra çatlama iğnesi etkisi geçiyor diye biliyorum,MaviliGizem de yapmıştı. Bence 12. Günde çizgi çıkıyorsa vardır sanırım bir şeyler, inşallah vardır yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?