Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar Benim gibi tek tüple hamile kalmaya çalışan var mı? Varsa her ay yımırtlıyormusunuz?

İyi geceler kizlar benim bat 20 Mayıs Dr çatlatma iğnesi den sonra say 13 gün test yap dedi acayip heyecanlıyım erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum pazartesi sabah şuan göğüs hassasiyeti var ama bu benim adet zamanım yaklaştığında da olur kararsız kaldım bu adet ve gebelik belirtileri çok aynı bu ayı baya baya değerlendirdik inşallah bolca hamilelik haberleri alırız

Bat gününse yarın bir test yap canım varsa yanında
İnan hiç yapasım yok umutsuzum bu ay aslında gün aşırı değerlendirdik bat tarihine kadar ama yine de nasip biraz o yüzden çok ta bakıp kendimi germek istemiyorum .. bu gün şiddetli bir baş ağrısı çekiyorum yarında devam edecek bu ağrı büyük ihtimal o yüzden test yapıp daha da beter etmiyim yapar bir kaç gün sonra sonucu söylerim

Yavrum o kan sulandırıcı başka, annem kalp hastası o kullanıyor eli kesse kan durmaz, aspirin öyle bir şey değil evet kan sulandırıcı etkisi var ama çooooook düşük miktarda bahsettiklerin gibi değil.

Bat 19 mayis test negatf ama sabah yapmadım az biriktirip yaptım 4 ay oldu nolcak böyle acaba çok uzuldum=/
Yumurtlamamin 10 veya 11.gunu
Benimde 19mayıs
Erken yapmışız testi beklemek lazımmış kızlar öyle diyor..
Bekleyelim bakalım.. Ama bugün benim memeler şişeye başladı adet olacağım sanırım
Tamam canım bekleyeceğim ama adet belirtileri de başladı şimdiden
Poliçeyi yaptırmakta geç kaldıysan en mantıklısı hamilelik sigortası
Canım.bende çok şükür hamileyim benide pozitif yapabilirsin. Aslan pençesi bitki çayını herkese öneriyorum
Aslan pençesi çayını nasıl kullandın?
Ben aldım ama hangi gün başlamak gerek ve tam olarak ne işe yarıyor bulamadım..

#Yusra30

1-Beklenen Adet Tarihiniz? (BAT) 21 Mayıs
2- Yaşınız? 37
3-Ne zamandır istiyorsunuz? 6 ay
4-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler? yok

Kızlar bir de fark ettiyseniz burada çok konuşanlar hamile kalamiyor. Bizim dilimize vurmuş ama ilk sayfada gebe kalan arkadaslara bakın. Resmen söz yok icraat var.
Yok canım ya olacak olanın çeneyle alakası yok. İcratsa bizde aynı şeyleri yapıyoruz gününü zamanını değerlendiriyoruz bakınca dediğin gibi görünebilir bu tabu çıksın aklından bizde konuşup yapanlardan oluruz kimbilir
Kuraklık mı var
Evet sayfada sessizlik hakim yokluk
Hayır olsun bu durumumuz bakalım

Kızlar herkese günaydın mutlu günlerimiz olsun.. Bugün çatlatma. İğnesinin 12. Günü 8.günden beridir meraktan test yapıyorum 10.gün dahil hep hayalet çizgi çıktı iğne etkisi muhtemelen.. Ama bu sabah yaptım silik çizgi var adet Belirtisi de var biraz da. Göğüslerimde hassasiyet var.. 12.gün ama test markası farklı siz. Ne dersiniz farklı açılardan foto. Çektim

Eklentiler

• IMG_20210515_095701.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_20210515_095548.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 66
Canım bnce 2 gün sonra çıkan sonuca inanmalısın inşallah vardır

10 günden sonra çatlama iğnesi etkisi geçiyor diye biliyorum, MaviliGizem de yapmıştı. Bence 12. Günde çizgi çıkıyorsa vardır sanırım bir şeyler, inşallah vardır yani

10 günden sonra çatlama iğnesi etkisi geçiyor diye biliyorum, MaviliGizem de yapmıştı. Bence 12. Günde çizgi çıkıyorsa vardır sanırım bir şeyler, inşallah vardır yani
İnşallah canım çok sağol 11. Gün. Negatif çıkınca bende heveslendim. Bugün inşallah test yanıltmaz markası farklı çünkü 11. Gün olan testten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…