Gizemsu hamile mi şuan canım peki10 günden sonra çatlama iğnesi etkisi geçiyor diye biliyorum,MaviliGizem de yapmıştı. Bence 12. Günde çizgi çıkıyorsa vardır sanırım bir şeyler, inşallah vardır yani
Hayır değil ama 10. Günden sonra iğne pozirifliği geçmiştiGizemsu hamile mi şuan canım peki
Benim dün. Negatifti canım hayırlısı bakalım biraz daha bekleyelimHayır değil ama 10. Günden sonra iğne pozirifliği geçmişti
Yarınlarımız varsa umudumuz hep var canımm rabbim en doğru zamanda vericek hepimize inşallahEvvet sabah sabah kırmızı kartı yediğime göre gelsin yeni umutlar yeni heyecanlı bekleyişler
Amin inşallah hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun da bekleriz napalımYarınlarımız varsa umudumuz hep var canımm rabbim en doğru zamanda vericek hepimize inşallah
Ben adetin birinci günü başladım yumurtlama görene kadar içtimBenimde 19mayıs
Erken yapmışız testi beklemek lazımmış kızlar öyle diyor..
Bekleyelim bakalım.. Ama bugün benim memeler şişeye başladı adet olacağım sanırım
Tamam canım bekleyeceğim ama adet belirtileri de başladı şimdiden
Poliçeyi yaptırmakta geç kaldıysan en mantıklısı hamilelik sigortası
Aslan pençesi çayını nasıl kullandın?
Ben aldım ama hangi gün başlamak gerek ve tam olarak ne işe yarıyor bulamadım..
Hasta mı oldun?Evvet sabah sabah kırmızı kartı yediğime göre gelsin yeni umutlar yeni heyecanlı bekleyişler
Evet canım zaten ağrılarımdan belliydi bekliyodum Pazartesi doktora gidip ilacımı alır yoluma bakarımHasta mı oldun?
Hayıt hapı mı hay canını yiyim mutlu ettin beniBen adetin birinci günü başladım yumurtlama görene kadar içtim
Arkadaşım da Kullandığı Ay hamile kaldı bana gönderdi gerçekten işe yaradığını düşünüyorum. Birde günde 1 tane Hayıt hapı içtim
Bende öyleyim canım bizi şaşırtacak tek şey çift çizgi seni çookk iyi anlıyorumEvet canım zaten ağrılarımdan belliydi bekliyodum Pazartesi doktora gidip ilacımı alır yoluma bakarımüzülmedim nedense alıştım sanırım bu duruma
Bende klomen kullandım bu ay inşallah yumurtlarım. Benimde sol tüpüm alındı dış gebelikten sağda bir sıkıntı yok dedi drBenim de sol tüpüm kapalı canım ama heray farklı tüpten yumurtlamıyomuş diye bn femara kullanıyorum sağ da yumurta olsun diye
Eşime heray regl olcam diyince belki bebek vardır diyo Bnde test yaptım yok diyorum bu ay söz ver yapmcksn eğer regl olmaZsan bn alıp gelcm testi dedi söz verdim inşallah sözümü tutarımBende öyleyim canım bizi şaşırtacak tek şey çift çizgi seni çookk iyi anlıyorumdevam bir gayret
Benim solda da bi sorun yok aslında ama pelte gibi bişeyle kapalı dedi açılır ama gerek yok sağ taraf sağlıklı o yüzden sağdan takipli devam edicez dedi bnce sağ tarafa yumurtlama masajı deneyeblrsn bn denedim çok işe yaradıBende klomen kullandım bu ay inşallah yumurtlarım. Benimde sol tüpüm alındı dış gebelikten sağda bir sıkıntı yok dedi dr
Yoooo değilim.Gizemsu hamile mi şuan canım peki
Tamam Canım olsun inşallah bu denemede olur bende emin değilim zatenYoooo değilim.Biz negatiften eminiz o yüzden
Sağol canım..Ben adetin birinci günü başladım yumurtlama görene kadar içtim
Arkadaşım da Kullandığı Ay hamile kaldı bana gönderdi gerçekten işe yaradığını düşünüyorum. Birde günde 1 tane Hayıt hapı içtim
Geçen ay yumurtladım olmadı Bu ay yumurtlamak için her şeyi deniyorum bal tarçın çörekotuBenim solda da bi sorun yok aslında ama pelte gibi bişeyle kapalı dedi açılır ama gerek yok sağ taraf sağlıklı o yüzden sağdan takipli devam edicez dedi bnce sağ tarafa yumurtlama masajı deneyeblrsn bn denedim çok işe yaradı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?