Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evvet sabah sabah kırmızı kartı yediğime göre gelsin yeni umutlar yeni heyecanlı bekleyişler
Yarınlarımız varsa umudumuz hep var canımm rabbim en doğru zamanda vericek hepimize inşallah

Ben adetin birinci günü başladım yumurtlama görene kadar içtim
Arkadaşım da Kullandığı Ay hamile kaldı bana gönderdi gerçekten işe yaradığını düşünüyorum. Birde günde 1 tane Hayıt hapı içtim

Hayıt hapı mı hay canını yiyim mutlu ettin beni

Evet canım zaten ağrılarımdan belliydi bekliyodum Pazartesi doktora gidip ilacımı alır yoluma bakarım üzülmedim nedense alıştım sanırım bu duruma
Bende öyleyim canım bizi şaşırtacak tek şey çift çizgi seni çookk iyi anlıyorum devam bir gayret

Benim de sol tüpüm kapalı canım ama heray farklı tüpten yumurtlamıyomuş diye bn femara kullanıyorum sağ da yumurta olsun diye
Bende klomen kullandım bu ay inşallah yumurtlarım. Benimde sol tüpüm alındı dış gebelikten sağda bir sıkıntı yok dedi dr

Bende öyleyim canım bizi şaşırtacak tek şey çift çizgi seni çookk iyi anlıyorum devam bir gayret
Eşime heray regl olcam diyince belki bebek vardır diyo Bnde test yaptım yok diyorum bu ay söz ver yapmcksn eğer regl olmaZsan bn alıp gelcm testi dedi söz verdim inşallah sözümü tutarım

Bende klomen kullandım bu ay inşallah yumurtlarım. Benimde sol tüpüm alındı dış gebelikten sağda bir sıkıntı yok dedi dr
Benim solda da bi sorun yok aslında ama pelte gibi bişeyle kapalı dedi açılır ama gerek yok sağ taraf sağlıklı o yüzden sağdan takipli devam edicez dedi bnce sağ tarafa yumurtlama masajı deneyeblrsn bn denedim çok işe yaradı

Sağol canım..
Adet olursam bende bu ay denerim.. Hayıt hapı markası nedir

Geçen ay yumurtladım olmadı Bu ay yumurtlamak için her şeyi deniyorum bal tarçın çörekotu
Yumurtlama masajı klomen
kocaya keçiboynuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…