Yok ovulasyon başlangıcı perşembeydi, benşm döngü 25 gün olunca öyle oluyor kuzu, ekledim bak takvimiAnacım senin ovuluasyon başlangıcı mı gösteriyor yumurtlama gününü mü gösteriyor. Erken değil mi daha aramızda 3 4 gün var ya
İyi bi fırsat bence pandemide de aradan çıksın. Yapacak çok bişey yok zaten. Güzel bölümKolaylıklar. Ben de hep bi sosyoloji falan istiyorum 2. Üni olarak ama yıllardır içindeyim yıldım üniversitelerden artık çocuk olursa onla sıfırdan başlarım inşallah
Sanemin doktoruna göre hergün ilişki ama bilemedim kuzu ben deYok ovulasyon başlangıcı perşembeydi, benşm döngü 25 gün olunca öyle oluyor kuzu, ekledim bak takvimi
Kolay gelsin bebis bende pandemiden kaynakli 3. Uni yapayim dedim aslinda calissam bazi seylerde de fikir sahibi olsam iyi olur ama kopya cekmek daha kolayima geliyoSorma birde üstten aldım ders normalde az aslında hepsinin hakkından geleceğim inşallahtest yapıyorm çocuk işi değerlendirmem bitince sınavlarım başlayacak
Günaşırı devam edecem o zaman yaaaa neye niyet ettiysek o olsunSanemin doktoruna göre hergün ilişki ama bilemedim kuzu ben debiliyorsun benim de kafam karışık bu konuda ben tamemen kocama bıraktım bu ay. 2 günü aşmadığı sürece onun vurdumduymazlığı ile belki daha kolay olur
Bilmeden ben bitirsem bu işi yapamam biraz bilgi şartKolay gelsin bebis bende pandemiden kaynakli 3. Uni yapayim dedim aslinda calissam bazi seylerde de fikir sahibi olsam iyi olur ama kopya cekmek daha kolayima geliyoama vakit buldukca da bakiyorum
Hayırlısı balım. İnşallah bu ay kolay hamile kalacağımıza inanıyoruzGünaşırı devam edecem o zaman yaaaa neye niyet ettiysek o olsun
Tabi tabi 10 gün devam böyleHayırlısı balım. İnşallah bu ay kolay hamile kalacağımıza inanıyoruzsonrasında gün aşırı devam et bikaç gün daha ama. Ne olur ne olmaz. Belki geç yumurtlama olur
Bende de böyle gösteriyor ilaç içerken hasta olduğum günü hesap edersem ama ilacı bıraktığım zamandan sonra hesap edersem salı günü diyor ovulasyon ne der bakalımYok ovulasyon başlangıcı perşembeydi, benşm döngü 25 gün olunca öyle oluyor kuzu, ekledim bak takvimi
nerede oturuyorsun tüp bebek bende düşünmeye basladım bu ay 2.kez asılama istiyorum o da olmazsa artık tüp deniycem beni yumurta toplama ve narkozla uyutma cok korkutuyorBenim yaş 38çoğunluğun yaşadığı süreci biliyorum. Sağlık alanında doktoralıyım. Okul-iş hastalık derken benim öyküm aslında oldukça değişik, uzun hikaye.. çocuk hiç olmadı. tüp diyorlar bana ama görünürde ciddi bir sorun yok. Yaşa ve geçmişe bağlı yumurta kalitesinde azalma muhtemelen. ben kendi araştırmalarıma göre iki üç ay deneme kararı aldım. 7 aydır evliyim. Son bir yıldır vücudumu hazırlamaya çalışıyorum. Bu ay ilk ciddi denemem ama uzun süredir korunmuyoruz. Bu ay ovu kiti, vücut ısısı, takviye, mukus, serviks her yöntemi takip ediyorum. Bat 19 mayıs bakalım bu aydan çok da umutlu değilim.PMS hat safhada Haziranı da bi dener olmazsa artık belki tüp bebeğe razı olurum. Herkesin gönlünce olsun inşallah
Valla hiç sanmıyorum ki tatlım bnce alakasız çoğu kişi takmamayı susmayı savunsa daSustukça sıranın bize geleceği bir olay varsa ben de susayım ay
Valla hiç sanmıyorum ki tatlım bnce alakasız çoğu kişi takmamayı susmayı savunsa da
Canım telegram grupları var onlara katılsana bende geç keşfettim ama acayip kolaylık olduBenim bilgisayarım yoktelefonla yapıyorm bu işleri
Tabi ki de ya bn pazartesi doktora gitcm de klomen mi denesem bu ayda bi fark olur belki kesin kızarda doktorum aman isteyenin 1 yüzü vermeyenin 2 yüzü ne diyeyimHayırlısı diyoruz biz de ne diyelim
Vala kafam karıştıCümleten iyi akşamlar canlarım, nasılsınız? Günaşırı çalışma yapıyorum, telefondaki ovuluasyon programı yarını ovulasyon gösteriyor. En son perşembe gecesi çalışma olmuştu. Şimdi size soru, bugünü atlayıp yarın mı yapayım (2 gün olmuş olacak) yoksa bugün yarın üst üste mi yapayım? Yoksa bugün yapıp yarın atlayıp günaşırı devam mı
Bende yeni indirdim canım ama bir grup buldum.Canım telegram grupları var onlara katılsana bende geç keşfettim ama acayip kolaylık oldu
Hemen hemen aynı günler, merhaba ayyyyy hadi bakalımBende de böyle gösteriyor ilaç içerken hasta olduğum günü hesap edersem ama ilacı bıraktığım zamandan sonra hesap edersem salı günü diyor ovulasyon ne der bakalımama çalışmalar devam
Klomen daha kötü canım. Bu gittiğimde doktorum özellikle söyledi onu. Klomen rahim inceltiyor bu öyle değil. Normalde kist yapma olasılığı da düşüktü ama sende oldu diye.Tabi ki de ya bn pazartesi doktora gitcm de klomen mi denesem bu ayda bi fark olur belki kesin kızarda doktorum aman isteyenin 1 yüzü vermeyenin 2 yüzü ne diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?