Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anacım senin ovuluasyon başlangıcı mı gösteriyor yumurtlama gününü mü gösteriyor. Erken değil mi daha aramızda 3 4 gün var ya
Yok ovulasyon başlangıcı perşembeydi, benşm döngü 25 gün olunca öyle oluyor kuzu, ekledim bak takvimi

Eklentiler

• SAVE_20210515_205644.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 40

Çocuk gelmedi bende bunu fırsat bildim kendime çok eğlenceli araştırıyorum filan bazen sıkılıyorum. Zor çocukla bu işler bebiş olsunda tekrar düşünürüz okumayı bir elde bebiş salla bir elde ders dinle no nooo aşırı zor

Yok ovulasyon başlangıcı perşembeydi, benşm döngü 25 gün olunca öyle oluyor kuzu, ekledim bak takvimi
Sanemin doktoruna göre hergün ilişki ama bilemedim kuzu ben de biliyorsun benim de kafam karışık bu konuda ben tamemen kocama bıraktım bu ay. 2 günü aşmadığı sürece onun vurdumduymazlığı ile belki daha kolay olur

Sorma birde üstten aldım ders normalde az aslında hepsinin hakkından geleceğim inşallah test yapıyorm çocuk işi değerlendirmem bitince sınavlarım başlayacak
Kolay gelsin bebis bende pandemiden kaynakli 3. Uni yapayim dedim aslinda calissam bazi seylerde de fikir sahibi olsam iyi olur ama kopya cekmek daha kolayima geliyo ama vakit buldukca da bakiyorum

Günaşırı devam edecem o zaman yaaaa neye niyet ettiysek o olsun

Kolay gelsin bebis bende pandemiden kaynakli 3. Uni yapayim dedim aslinda calissam bazi seylerde de fikir sahibi olsam iyi olur ama kopya cekmek daha kolayima geliyo ama vakit buldukca da bakiyorum
Bilmeden ben bitirsem bu işi yapamam biraz bilgi şart birde asla geri kalmak istemem ortama girince azcık da olsa fikir sahibi olayım dedim çalışıyorm o sebeple sen ne okuyorsun leylam

Bende de böyle gösteriyor ilaç içerken hasta olduğum günü hesap edersem ama ilacı bıraktığım zamandan sonra hesap edersem salı günü diyor ovulasyon ne der bakalım ama çalışmalar devam

Eklentiler

• Screenshot_20210515-210522.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 38
nerede oturuyorsun tüp bebek bende düşünmeye basladım bu ay 2.kez asılama istiyorum o da olmazsa artık tüp deniycem beni yumurta toplama ve narkozla uyutma cok korkutuyor

Merhaba Yusra-61 sanırım regl oluyorum lekelenmem başladı.bir de üstüne dün ve bugün iki yakın arkadaşımın 2. Çocuk hamilelik haberini aldım ve ikisi de sürpriz olmuş 3. Ayım o kadar dikkat ediyorum yediğime içtiğime ama bu ayda boş geçti etrafımda herkes çatır çatır neyse henüz başlamadığı için Haziran ayının bat ını bilmiyorum netleşince yazarım .haziran için hepimize bol şans

Vala kafam karıştı yumurtlama belirtisi varmi bebegim

Canım telegram grupları var onlara katılsana bende geç keşfettim ama acayip kolaylık oldu
Bende yeni indirdim canım ama bir grup buldum. Ne yapıyorlar bilmiyorm ama orada indirim telgramı o sebeble incelemedim içeriğini ne oluyor orada tam olarak?

Bende de böyle gösteriyor ilaç içerken hasta olduğum günü hesap edersem ama ilacı bıraktığım zamandan sonra hesap edersem salı günü diyor ovulasyon ne der bakalım ama çalışmalar devam
Hemen hemen aynı günler, merhaba ayyyyy hadi bakalım

Tabi ki de ya bn pazartesi doktora gitcm de klomen mi denesem bu ayda bi fark olur belki kesin kızarda doktorum aman isteyenin 1 yüzü vermeyenin 2 yüzü ne diyeyim
Klomen daha kötü canım. Bu gittiğimde doktorum özellikle söyledi onu. Klomen rahim inceltiyor bu öyle değil. Normalde kist yapma olasılığı da düşüktü ama sende oldu diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…