Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiççç sinirlenme şekerim sizinle yatacak değiller ya sen devam et hepsine test de almışsın ya o çok iyi olmuş korkma ki herşey daha güzel olsun
Hep münasebetsiz zamanları bulur kendisi
bir de zaten 1 hafta sonra biz geleceğimizi söylemiştik bilerek o tarihleri boş bırakmıştım kadın tuttu buldu ya şaka gibi hırsımdan daha aktif olmayı tembihledim kendime

Ben de anlamadım adet olacağım ondandır diyeceğim ama beni adet öncesi hiç ateş bastığını hatırlamam ilk defa yaşıyorum o yüzden danışmak istedim :/

Bence pozitif canım gayet

Ne diyim sen daha iyi bilirsin ne olduğunu da ama asla vazgeçme bir gayretle devam et canım kadın ayarlıyor dmeek ki kendini

Tek seninki değil bence gıcık ovulasyon yapıyorm şuan testleri görmüş yine çıktı bunlar ya diyor

Siz de onların uyumasını beklersiniz artık kuzum hem daha iyi bak gece değerlendirip sabaha kadar yatarsın

28 yaşındayım bu ay yumurtlama takip ederek ilk kez deniyorum.
Tiroid ilacı kullanıyorum Euthyrox 25mg 2 aydır tsh ım düzene girsin diye bekledim.
Normalde hep düzenli olup 31 günde bir adet olurdum 2 aydır ilaç kullandığım için değişti biraz..
Ya 22 Mayıs ya 30 Mayıs regl olacağım bakalım
Bu arada reglimin başlangıcından bu yana her gün ovulasyon testimi yaptım nerdeyse hepsinde C koyu t ondan biraz az koyuydu hiç silik çıkmadı.
ilk kez bugün karın ağrısıyla uyandım regl olacakmış gibiydi. geceden beri de göğüs uçlarım sızlıyor tahriş olmuş gibi bi ağrım var.
bugün De testim böyle çıktı bir haftadır da aralıksız deniyoruz bugün de mi deneyelim sizce
Eki Görüntüle 2850042

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…