- 24 Nisan 2021
- 2.225
- 2.276
- 83
- 39
Canım valla bu test bence pozitif değil. Olur da gerçekten hamileysem ben şok. Hamileysem eğer, her şeyi günü gününe neler yaptım anlatirim. Pek de bişi yapmadım gerçi
Hep münasebetsiz zamanları bulur kendisiHiççç sinirlenme şekerim sizinle yatacak değiller ya sen devam et hepsinetest de almışsın ya o çok iyi olmuş korkma ki herşey daha güzel olsun
Ben de anlamadımBende istiyorum o 9 aylık moladanekstra bi durum paylaşırsan belirti bişiler etiketle beni. Kaçırmayalım umut olursun belki
Canım valla ben atlamasız her gün yaptımyapıştır gitsin. Riske atma hiç valla
Ya bugün benim yüzümüde ateş basar oldu. Ayaklarım üşüyor yüzümü ateş basıyor? Cidden neden ola ki?
Bence pozitif canım gayetCanım valla bu test bence pozitif değil. Olur da gerçekten hamileysem ben şok. Hamileysem eğer, her şeyi günü gününe neler yaptım anlatirim. Pek de bişi yapmadım gerçiinşallah pozitiftir. 5 güne belli olur.
Bişey hissediyo musun şu an ?Canım valla bu test bence pozitif değil. Olur da gerçekten hamileysem ben şok. Hamileysem eğer, her şeyi günü gününe neler yaptım anlatirim. Pek de bişi yapmadım gerçiinşallah pozitiftir. 5 güne belli olur.
Hep münasebetsiz zamanları bulur kendisi
bir de zaten 1 hafta sonra biz geleceğimizi söylemiştik bilerek o tarihleri boş bırakmıştım kadın tuttu buldu ya şaka gibi hırsımdan daha aktif olmayı tembihledim kendime
Bence normal gebelik testi yapmalısın canım
Test yapıyor muydun canım sen?Ben bu ay yumurtlamiyorum sanirim hep bu zamanlarda olurdu bugun takvime gore o gun gerci 2 gunde bir degerlendiriyoruz ama nedense icimde bi bosluk var bu ay zaten bisey olmayacakmis gibi
Tek seninki değil bence gıcık ovulasyon yapıyorm şuan testleri görmüş yine çıktı bunlar ya diyorYok malesef elimde ovulasyon dışında test yok. Eşim gıcık oluyor zaten şu testlere. Ona göre bu testin sonucu da negatif. Aslında ben de ne biçim de negatif diye hazirlanip fotoğraf koyacaktım. Sonra inceden çizgiyi gördüm. Şu an bana da pek pozitif gibi gelmiyor. Aksiyon yarattı ama
Hiçbir şey hissetmiyorum. Belim ağrıyor ama dün süpürge yaptım. Ondan olması muhtemel.Bişey hissediyo musun şu an ?
Siz de onların uyumasını beklersiniz artık kuzum hem daha iyi bak gece değerlendirip sabaha kadar yatarsınKızlar ovülasyon haftamda kayınvalidemlerin bize gelme ihtimali olduğunu öğrendim resmen başımdan aşağı kaynar sular döküldüovülasyon kiti sipariş etmiştim bu ay çok iyi hazırlanıyordum kocaya keçiboynuzları arı sütü polenler sinirlerim alt üst oldu ya
Bu habern peşine hemen evdeki kasetlerden yaptım ben de çizgi yok da ondan sordumBence normal gebelik testi yapmalısın canım
O çizgi hayıra alamettir inşallah
Anlamiyorlar bizi anacım. Nasil onlar için araba, futbol hobi. Bizde de test hobi. Önemli olan kazanmak değil, oynamakTek seninki değil bence gıcık ovulasyon yapıyorm şuan testleri görmüş yine çıktı bunlar ya diyor
Doğru sormuşsun yapsa varsa zaten çıkar kiBu habern peşine hemen evdeki kasetlerden yaptım ben de çizgi yok da ondan sordum
O büyük nimet yaYoook keşke ovü kitim olsaydı
Anlamiyorlar bizi anacım. Nasil onlar için araba, futbol hobi. Bizde de test hobi. Önemli olan kazanmak değil, oynamak
Dünden beri mi var bel ağrısı daha önceden oldu mu ? Her şeyi sorcamHiçbir şey hissetmiyorum. Belim ağrıyor ama dün süpürge yaptım. Ondan olması muhtemel.
Bende ilk dönem süründüm de bu dönem keşfettim bende iş sağlığı ve güvenliği okuyorum bakalım evde dururkenYuh maşallah bilmezdim bunu bende sürünüyorumAllahım yaa
O zaman bugün yarın üst üste yapıyorum ne olur ne olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?