Ayy görmemişim canım kusura bakmaCanım az önce yazmıştım arkadaşa kopyalıyorum buraya
Kasık ağrısı var sadece adet olacak gibi birde gaz var afedersiniz 2 gün önce 4gün ishalim vardı dünden beride bi anda kabız oldumBunların dışında hiçbişey yok canım. 18ay boyunca her adet döneminde sayısız belirtim olurdu. Özellikle her adetten 1 hafta önce göğüs ağrım başlardı. Şimdi hiç ağrımıyor ve ben 6mayıs gibi hastalanmam gerekiyordu olmadım. Son adetim 42 gün önceydi. 35. Günde oldupum olmuştu ama 35 günü hiç geçmemişti adetim. Biz 24nisana kadar gün aşırı değerlendirdik. Yumurtlama haftam bitti diye 24ünden sonra 5mayısta oldu ilişki sadece. Anlamadım ki acaba 5i gibi mi yumurtladım kafam çok karıştı.
İlk kızımda da ovülasyon kullandım 3 gün üst üste yapmıştık ilk denemede hamile kalıdım şuanda hamileyim bilmiyorum ama pik ve çatlamayı değerlendirdim 1 hafta sonra sonuç belli olur dün beta 2 iydi ebru hanıma yazdım yükselmeye meyilli bi değer 3 4 gün sonra tekrarla dedi ben bat gününü beklicem test yapmıcamEvet hamile kalanlar cevap veriniz ilişkiler günaşırı mı oldu her gün mü
Canım hayırlı olsun inşallah birlikte haziran bizlere iyi gelirMerhabaYusra-61 sanırım regl oluyorum lekelenmem başladı.bir de üstüne dün ve bugün iki yakın arkadaşımın 2. Çocuk hamilelik haberini aldım ve ikisi de sürpriz olmuş 3. Ayım o kadar dikkat ediyorum yediğime içtiğime ama bu ayda boş geçti etrafımda herkes çatır çatır neyse henüz başlamadığı için Haziran ayının bat ını bilmiyorum netleşince yazarım .haziran için hepimize bol şans
Yoook keşke ovü kitim olsaydıVala kafam karıştıyumurtlama belirtisi varmi bebegim
Valla grup oluşturup ilk gün sınava girip sonra cevaplarıyla birlikte pdf formatında gruba atıyorlar soruların %90 çıkıyorBende yeni indirdim canım ama bir grup buldum.Ne yapıyorlar bilmiyorm ama orada indirim telgramı o sebeble incelemedim içeriğini ne oluyor orada tam olarak?
Benim de solumda bi tane minik yumurta vardı o kist olmamıştır inşallah baya sızı var orada Pazartesi gidince baksın bakalm of offff nedir bu çektiğimiz valla üreme apartmanına denk geldim sanki herkesin bebesi var bnden 1 sene sonra gelin geldi birini doğurdu 2. Ye hamile şimdi yuhhh dedim valla yüzüne karşı geçen günKlomen daha kötü canım. Bu gittiğimde doktorum özellikle söyledi onu. Klomen rahim inceltiyor bu öyle değil. Normalde kist yapma olasılığı da düşüktü ama sende oldu diye.
O zaman her gün deniyor bakİlk kızımda da ovülasyon kullandım 3 gün üst üste yapmıştık ilk denemede hamile kalıdım şuanda hamileyim bilmiyorum ama pik ve çatlamayı değerlendirdim 1 hafta sonra sonuç belli olur dün beta 2 iydi ebru hanıma yazdım yükselmeye meyilli bi değer 3 4 gün sonra tekrarla dedi ben bat gününü beklicem test yapmıcam
Aman bizim de olur bee. Allahım verdiği bi can, herkesin oluyor bizim niye olmasın.Benim de solumda bi tane minik yumurta vardı o kist olmamıştır inşallah baya sızı var orada Pazartesi gidince baksın bakalm of offff nedir bu çektiğimiz valla üreme apartmanına denk geldim sanki herkesin bebesi var bnden 1 sene sonra gelin geldi birini doğurdu 2. Ye hamile şimdi yuhhh dedim valla yüzüne karşı geçen gün
Sizin yorumlarınızı görüyorum gruplarda gerçekten bilgilisiniz bu konularda. Bir hesap açsanız çok güzel olur aslında ben takip etmek isterim. Şahsım adına benim gibi 30 yaşından sonra bebek niyetine girdikten sonra bedenini tanıyan kişilerin bilgi açığını kapatmış olursunuzMukus dediğim akıntı. Akıntının kıvamı ve Serviksin de pozisyonu fertilite yani üreyebilirlik hakkımda epey bilgi veriyor. Kafam biraz rahatlasın bunlarla ilgili burada çeşitli başlıklar ve bir İnstagram hesabı açmayı düşünüyorum. Bol görselli anlatım falan. Bana olmasa bile inşallah birilerine faydası olur. Herkesin maddi durumu ve psikolojisi sürekli kit takip etmeye yetmiyorfırsat buldukça burada yardımcı olacağını düşündüğüm şeyleri de yazıyorum o yüzden. İnşallah isteyen herkes sağlıcakla bebeğini kucağına alsın
Öyle tabi canım Allahtan hayırlısını dilemekten başka çaremiz yok zaten ben elimizden geleni yaptığımıza eminim o yÜzden içim rahatAman bizim de olur bee. Allahım verdiği bi can, herkesin oluyor bizim niye olmasın.
Yuh maşallah bilmezdim bunu bende sürünüyorumValla grup oluşturup ilk gün sınava girip sonra cevaplarıyla birlikte pdf formatında gruba atıyorlar soruların %90 çıkıyor
Bat belli olacak en azındanHemen hemen aynı günler, merhaba ayyyyy hadi bakalım
O zaman bugün yarın üst üste yapıyorum ne olur ne olmazO zaman her gün deniyor bakSelizay cım. Teşekkür ederiz inşallah siz de tez zamanda bebişinizi alırsınız kucağınıza
Mukus dediğim akıntı. Akıntının kıvamı ve Serviksin de pozisyonu fertilite yani üreyebilirlik hakkımda epey bilgi veriyor. Kafam biraz rahatlasın bunlarla ilgili burada çeşitli başlıklar ve bir İnstagram hesabı açmayı düşünüyorum. Bol görselli anlatım falan. Bana olmasa bile inşallah birilerine faydası olur. Herkesin maddi durumu ve psikolojisi sürekli kit takip etmeye yetmiyorfırsat buldukça burada yardımcı olacağını düşündüğüm şeyleri de yazıyorum o yüzden. İnşallah isteyen herkes sağlıcakla bebeğini kucağına alsın
O zaman bugün yarın üst üste yapıyorum ne olur ne olmaz
Hiççç sinirlenme şekerim sizinle yatacak değiller ya sen devam et hepsineKızlar ovülasyon haftamda kayınvalidemlerin bize gelme ihtimali olduğunu öğrendim resmen başımdan aşağı kaynar sular döküldüovülasyon kiti sipariş etmiştim bu ay çok iyi hazırlanıyordum kocaya keçiboynuzları arı sütü polenler sinirlerim alt üst oldu ya
Bende istiyorum o 9 aylık moladanAynı moddayız şekerbenim ovulasyondan beri ağrım sancım akıntım eksik değil ama hepsi regli çağrıştırıyor. Hatta o kadar sürdü ki regl öne gelcek gibi hissediyorum. Sıkıldım hakkaten her ay her ay kan görmekten. 9 aylık bi mola hiç fena olmaz
Canım valla ben atlamasız her gün yaptımCümleten iyi akşamlar canlarım, nasılsınız? Günaşırı çalışma yapıyorum, telefondaki ovuluasyon programı yarını ovulasyon gösteriyor. En son perşembe gecesi çalışma olmuştu. Şimdi size soru, bugünü atlayıp yarın mı yapayım (2 gün olmuş olacak) yoksa bugün yarın üst üste mi yapayım? Yoksa bugün yapıp yarın atlayıp günaşırı devam mı
Ya bugün benim yüzümüde ateş basar oldu. Ayaklarım üşüyor yüzümü ateş basıyor? Cidden neden ola ki?Kızlar bir şey danışacağım size ya ateşinin çok olduğunu hissedip sonrasında hamile olduğunu öğrenen var mı ya ya da bildiğiniz duyduğunuz böyle olan. Evde ateş ölçer olmadığı için ölçemiyorum da ateşimi ama çok rahat 3 gündür suratım alev atıyor normalde böyle ateşlenen bi insan değilim. Üstüme azıcık bir şey alayım giyeyim hemen sıcak basıyor. Hamilelerde sıcak basması olurmuş ama benim bat a 3-4 gün var erken gelmezse. Bir de genelde başımda bu ateşi çok hissediyorum. Yüzümde misal sıcak basınca da kolay kolay kızarmaz benim ama elmacık kemiklerimin kızardığını görüyorum bazen ateşten. Ne olaki ya var mı bilen eden :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?