Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy görmemişim canım kusura bakma

Kızlar bir şey danışacağım size ya ateşinin çok olduğunu hissedip sonrasında hamile olduğunu öğrenen var mı ya ya da bildiğiniz duyduğunuz böyle olan. Evde ateş ölçer olmadığı için ölçemiyorum da ateşimi ama çok rahat 3 gündür suratım alev atıyor normalde böyle ateşlenen bi insan değilim. Üstüme azıcık bir şey alayım giyeyim hemen sıcak basıyor. Hamilelerde sıcak basması olurmuş ama benim bat a 3-4 gün var erken gelmezse. Bir de genelde başımda bu ateşi çok hissediyorum. Yüzümde misal sıcak basınca da kolay kolay kızarmaz benim ama elmacık kemiklerimin kızardığını görüyorum bazen ateşten. Ne olaki ya var mı bilen eden :/

Evet hamile kalanlar cevap veriniz ilişkiler günaşırı mı oldu her gün mü
İlk kızımda da ovülasyon kullandım 3 gün üst üste yapmıştık ilk denemede hamile kalıdım şuanda hamileyim bilmiyorum ama pik ve çatlamayı değerlendirdim 1 hafta sonra sonuç belli olur dün beta 2 iydi ebru hanıma yazdım yükselmeye meyilli bi değer 3 4 gün sonra tekrarla dedi ben bat gününü beklicem test yapmıcam

Canım hayırlı olsun inşallah birlikte haziran bizlere iyi gelir ben haziranda grubu devam ettirmem zor olacak çok yoğun olacağım okulumla aşılamam başlayacak o zamana adette olursam burada oluruz ama liste işine bakamıcam ya

Bende yeni indirdim canım ama bir grup buldum. Ne yapıyorlar bilmiyorm ama orada indirim telgramı o sebeble incelemedim içeriğini ne oluyor orada tam olarak?
Valla grup oluşturup ilk gün sınava girip sonra cevaplarıyla birlikte pdf formatında gruba atıyorlar soruların %90 çıkıyor

Klomen daha kötü canım. Bu gittiğimde doktorum özellikle söyledi onu. Klomen rahim inceltiyor bu öyle değil. Normalde kist yapma olasılığı da düşüktü ama sende oldu diye.
Benim de solumda bi tane minik yumurta vardı o kist olmamıştır inşallah baya sızı var orada Pazartesi gidince baksın bakalm of offff nedir bu çektiğimiz valla üreme apartmanına denk geldim sanki herkesin bebesi var bnden 1 sene sonra gelin geldi birini doğurdu 2. Ye hamile şimdi yuhhh dedim valla yüzüne karşı geçen gün

O zaman her gün deniyor bak Selizay cım. Teşekkür ederiz inşallah siz de tez zamanda bebişinizi alırsınız kucağınıza

Aman bizim de olur bee. Allahım verdiği bi can, herkesin oluyor bizim niye olmasın.

Sizin yorumlarınızı görüyorum gruplarda gerçekten bilgilisiniz bu konularda. Bir hesap açsanız çok güzel olur aslında ben takip etmek isterim. Şahsım adına benim gibi 30 yaşından sonra bebek niyetine girdikten sonra bedenini tanıyan kişilerin bilgi açığını kapatmış olursunuz Epey cahil hissettiğim bir alandayım şu an bu beni strese sokuyor. Teşekkürler bilgiler için

Kızlar ovülasyon haftamda kayınvalidemlerin bize gelme ihtimali olduğunu öğrendim resmen başımdan aşağı kaynar sular döküldü ovülasyon kiti sipariş etmiştim bu ay çok iyi hazırlanıyordum kocaya keçiboynuzları arı sütü polenler sinirlerim alt üst oldu ya

Aç canım valla ne güzel olur güzel dualar alırsın bu yapacağın şey tüm maddi tarafından daha üstün ben takipçin olurum

Hiççç sinirlenme şekerim sizinle yatacak değiller ya sen devam et hepsine test de almışsın ya o çok iyi olmuş korkma ki herşey daha güzel olsun

Bende istiyorum o 9 aylık moladan ekstra bi durum paylaşırsan belirti bişiler etiketle beni. Kaçırmayalım umut olursun belki
Canım valla ben atlamasız her gün yaptım yapıştır gitsin. Riske atma hiç valla
Ya bugün benim yüzümüde ateş basar oldu. Ayaklarım üşüyor yüzümü ateş basıyor? Cidden neden ola ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…