Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende ilk dönem süründüm de bu dönem keşfettim bende iş sağlığı ve güvenliği okuyorum bakalım evde dururken
Dediğine bakacağım bana da kuzenim dedi sen niye uğraşıyorsun diyerek de Dahalık çözemedim bakalım ne olacak iyi yapmışsın canım uğraş ayrı iyi oluyor boş geçmemiş gibi oluyor senesi.

Pcos var mı sende? Sanırım Pcos olanlarda sürekli pozitiflik oluyordu

Benimde hiç tam silik çıkmadı ovu testleri ama yumurtlama olduğu zaman test çizgisi controlden koyu oluyor nerdeyse

Pcos var mı sende? Sanırım Pcos olanlarda sürekli pozitiflik oluyordu
Hayır öyle bir teşhis konulmamıştı. Genç kız dönemlerimde sancılı ağrılarım ara sıra olurdu da öyle bi teşhis konmamıştı. evlendiğimden beri hiç bi şikayetim olmadı. Bugün de böyle görünce dedim acaba yeni mi yumurtluyorum geçen ay 21 nisan oldum önce ki ay 13 Mart normalde 7 gün sürüyordu 2 aydır 2 gün çok oluyorum diğer günler hiç gelmiyor 6-7. Günlerde kahve lekelenme o kadar
Tiroid değerimle ilgili ilaca başlamıştım acaba o mu etkili oldu dedim de doktorum da ilgisi yok mevsimsel olabilir dedi bilemiyorum bu ay bakalım 22 Mayıs veya 30 Mayıs regl olmam gerekli. Ovulasyon takip ediyorum

Bende kan için ilaç kullanmıştım ve d vitamini için o zaman testlerim sürekli hafif negatif arada koyu olurdu ilaçla alakalı olblr diye düşünüyorm özellikle gögüs acısı bende adet olana kadar devam etti adet olunca da geçmedi hemen seninde öyle olmuş mudur bilemiyorum ama bu testlerden de pek anlamıyorum

Yani bata az kalmış olsa gebelik mi var acaba dicem ama bilemedim şimdi

Yani bata az kalmış olsa gebelik mi var acaba dicem ama bilemedim şimdi
Dün geceden bugüne de göğüs uçlarımda sızlama var hani tahriş olur da bi sızlama olur ya normalde dolgunluk olur ağrım olur du şimdi göğüs uçlarım batıyor sızlıyor. Heveslenmek de istemiyorum da sabah da regl sancım olur gibi kasık ağrım karnım ağrıdı biraz anlık geçti

nerede oturuyorsun tüp bebek bende düşünmeye basladım bu ay 2.kez asılama istiyorum o da olmazsa artık tüp deniycem beni yumurta toplama ve narkozla uyutma cok korkutuyor
Tüp için verilen anestezi çok düşük dozda oluyor ve kısa süreli korkacak bişey yok. Aşılamaya razı olduysan tüp de yaptırabilirsin daha garanti olur. Ben yaptırırsam Ankara’da yaptıracağım. Ben hormon yükletmek istemediğim için çekiniyorum ama bir taraftan genetik test önden yapılabileceği için mantıklı geliyor

Haziran listesi yapiliyor mu? Kirmizi karti görenler gelebilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…