Dediğine bakacağım bana da kuzenim dedi sen niye uğraşıyorsun diyerek de Dahalık çözemedimBende ilk dönem süründüm de bu dönem keşfettim bende iş sağlığı ve güvenliği okuyorum bakalım evde dururken
Pcos var mı sende? Sanırım Pcos olanlarda sürekli pozitiflik oluyordu28 yaşındayım bu ay yumurtlama takip ederek ilk kez deniyorum.
Tiroid ilacı kullanıyorum Euthyrox 25mg 2 aydır tsh ım düzene girsin diye bekledim.
Normalde hep düzenli olup 31 günde bir adet olurdum 2 aydır ilaç kullandığım için değişti biraz..
Ya 22 Mayıs ya 30 Mayıs regl olacağım bakalım
Bu arada reglimin başlangıcından bu yana her gün ovulasyon testimi yaptım nerdeyse hepsinde C koyu t ondan biraz az koyuydu hiç silik çıkmadı.
ilk kez bugün karın ağrısıyla uyandım regl olacakmış gibiydi. geceden beri de göğüs uçlarım sızlıyor tahriş olmuş gibi bi ağrım var.
bugün De testim böyle çıktı bir haftadır da aralıksız deniyoruz bugün de mi deneyelim sizce
Eki Görüntüle 2850042
Benimde hiç tam silik çıkmadı ovu testleri ama yumurtlama olduğu zaman test çizgisi controlden koyu oluyor nerdeyse28 yaşındayım bu ay yumurtlama takip ederek ilk kez deniyorum.
Tiroid ilacı kullanıyorum Euthyrox 25mg 2 aydır tsh ım düzene girsin diye bekledim.
Normalde hep düzenli olup 31 günde bir adet olurdum 2 aydır ilaç kullandığım için değişti biraz..
Bu arada reglimin başlangıcından bu yana her gün ovulasyon testimi yaptım nerdeyse hepsinde C koyu t ondan biraz az koyuydu hiç silik çıkmadı.
ilk kez bugün karın ağrısıyla uyandım regl olacakmış gibiydi. geceden beri de göğüs uçlarım sızlıyor tahriş olmuş gibi bi ağrım var.
bugün De testim böyle çıktı bir haftadır da aralıksız deniyoruz bugün de mi deneyelim sizce
Eki Görüntüle 2850042
Hayır öyle bir teşhis konulmamıştı. Genç kız dönemlerimde sancılı ağrılarım ara sıra olurdu da öyle bi teşhis konmamıştı. evlendiğimden beri hiç bi şikayetim olmadı. Bugün de böyle görünce dedim acaba yeni mi yumurtluyorum geçen ay 21 nisan oldum önce ki ay 13 Mart normalde 7 gün sürüyordu 2 aydır 2 gün çok oluyorum diğer günler hiç gelmiyor 6-7. Günlerde kahve lekelenme o kadarPcos var mı sende? Sanırım Pcos olanlarda sürekli pozitiflik oluyordu
Eğer hamileysen göğüsten akıntı gelmesi hamilelik belirtisi diyebilirizHiçbir şey hissetmiyorum. Belim ağrıyor ama dün süpürge yaptım. Ondan olması muhtemel.
Sizce bu T, C den biraz daha koyu değil mi yarın yine yapacağımBenimde hiç tam silik çıkmadı ovu testleri ama yumurtlama olduğu zaman test çizgisi controlden koyu oluyor nerdeyse
Bende kan için ilaç kullanmıştım ve d vitamini için o zaman testlerim sürekli hafif negatif arada koyu olurdu ilaçla alakalı olblr diye düşünüyorm özellikle gögüs acısı bende adet olana kadar devam etti adet olunca da geçmedi hemen28 yaşındayım bu ay yumurtlama takip ederek ilk kez deniyorum.
Eki Görüntüle 2850042
Yani bata az kalmış olsa gebelik mi var acaba dicem ama bilemedim şimdiHayır öyle bir teşhis konulmamıştı. Genç kız dönemlerimde sancılı ağrılarım ara sıra olurdu da öyle bi teşhis konmamıştı. evlendiğimden beri hiç bi şikayetim olmadı. Bugün de böyle görünce dedim acaba yeni mi yumurtluyorum geçen ay 21 nisan oldum önce ki ay 13 Mart normalde 7 gün sürüyordu 2 aydır 2 gün çok oluyorum diğer günler hiç gelmiyor 6-7. Günlerde kahve lekelenme o kadar
Tiroid değerimle ilgili ilaca başlamıştım acaba o mu etkili oldu dedim de doktorum da ilgisi yok mevsimsel olabilir dedi bilemiyorum bu ay bakalım 22 Mayıs veya 30 Mayıs regl olmam gerekli. Ovulasyon takip ediyorum
Mememi sıkmaya gidiyorum dermişimEğer hamileysen göğüsten akıntı gelmesi hamilelik belirtisi diyebiliriz
Dün geceden bugüne de göğüs uçlarımda sızlama var hani tahriş olur da bi sızlama olur ya normalde dolgunluk olur ağrım olur du şimdi göğüs uçlarım batıyor sızlıyor. Heveslenmek de istemiyorum da sabah da regl sancım olur gibi kasık ağrım karnım ağrıdı biraz anlık geçtiYani bata az kalmış olsa gebelik mi var acaba dicem ama bilemedim şimdi
Tüp için verilen anestezi çok düşük dozda oluyor ve kısa süreli korkacak bişey yok. Aşılamaya razı olduysan tüp de yaptırabilirsin daha garanti olur. Ben yaptırırsam Ankara’da yaptıracağım. Ben hormon yükletmek istemediğim için çekiniyorum ama bir taraftan genetik test önden yapılabileceği için mantıklı geliyornerede oturuyorsun tüp bebek bende düşünmeye basladım bu ay 2.kez asılama istiyorum o da olmazsa artık tüp deniycem beni yumurta toplama ve narkozla uyutma cok korkutuyor
Sen de mi bugün gördün bari batı beraber bekleyelimHaziran listesi yapiliyor mu? Kirmizi karti görenler gelebilir mi ?
Benm bat 12 si gorunuyor benim gecikti bakalmn
HayıııırEğer hamileysen göğüsten akıntı gelmesi hamilelik belirtisi diyebiliriz
hahahaha evet canım ama ben hiç sanmiyorum. Bu testte baya yanilanlar var. Hayırlısı valla umarım pozitiftir.Eğer hamileysen göğüsten akıntı gelmesi hamilelik belirtisi diyebiliriz
Bence t koyu boş geçmesin değerlendirSizce bu T, C den biraz daha koyu değil mi yarın yine yapacağım
Dün başladı bekleyelim bakalim hadi hayirlsiSen de mi bugün gördün bari batı beraber bekleyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?