benim polip ameliyatından sonra arttı. 3-4 gün sürüyordu 4-5 güne çıktı ve daha yoğun kanamam oldu? ne değişik ya bu vücudumuz gerçekten?Bugun 18. Gun gec oldu . Ama adetim genelde 8-9 gun suruyor. 14. 15 gibi oluyodum busefer gec oldu nedense. Polip ameliyatindan sonra azalir demistim ama yok ayni
Sizinki iyi gibi duruyor. En önemlisi ileri hız sanırım ve o bizde yoook.
Geçen ay bi arkadaş 14. Gün yapmıştı testi negatifti ertesi gün kan verdi ve 10 larda çıktı eğer regl belirtisi yoksa belki döner pozitifemerhaba kızlar ben bu ay çatlama iğnesi oldum adetime 1-2 gün var. idrar testim net bir şekilde negatif acaba pozitife döner mi hiç reglim gelecek gibi değil
Kuzum seninki de çok sıkıntılı değil sanırım o ileri hareketin vitaminlerle falan iyileştiriyorlar. Monfolojisi de iyiymiş baksana benimki 3 yazıyor
İnşallah canımGeçen ay bi arkadaş 14. Gün yapmıştı testi negatifti ertesi gün kan verdi ve 10 larda çıktı eğer regl belirtisi yoksa belki döner pozitife
Canım sizin test gayet iyi bi sorun yok gibi anladığım kadarıylaSizinki iyi gibi duruyor. En önemlisi ileri hız sanırım ve o bizde yoook.
Yumurtlamada ne ağrı kesici ne antibiyotik hiiiiç bişey yapmaz. Antibiyotiğiniz varsa hele sakın saat bile atlamayın. İlerde enfeksiyon direnci olursa gebelikteki basit enfeksiyonlar bile süründürür. Aman ha kızlar , dikkatt!
Ona inanma canım ben 18. Gün oldum regl ama benim belirtim barizdi 20 güne kadar olmayablrsnİnşallah canımşuan hiç belirtim yok iğnenin 14. Günü regli geliyormuş benim bugün 14. Gün İğne gününü sayarsak
İleri hareketli sperm yokCanım sizin test gayet iyi bi sorun yok gibi anladığım kadarıyla
Öyle mii anladım canım çok teşekkür ederim cevap içinOna inanma canım ben 18. Gün oldum regl ama benim belirtim barizdi 20 güne kadar olmayablrsn
Yoğun mu oluyor peki? Kaç günde bir adet oluyorsun ki?Bugun 18. Gun gec oldu . Ama adetim genelde 8-9 gun suruyor. 14. 15 gibi oluyodum busefer gec oldu nedense. Polip ameliyatindan sonra azalir demistim ama yok ayni
Canım hiç anlamiyorum ki. Doktor ek tedaviye gerek yok. Sigara içme, spor yap dedi. Zaten sigara içmiyorKuzum seninki de çok sıkıntılı değil sanırım o ileri hareketin vitaminlerle falan iyileştiriyorlar. Monfolojisi de iyiymiş baksana benimki 3 yazıyor
Nasıl yok %20 ileri hareketli ya kuzumİleri hareketli sperm yoktembeller nasil ulaşacak tüplere. Doktor şimdi mesaj atti. Uygundur ek tedaviye gerek yok diye ama ben beğenmedim sonucı
Ya da geç döllenmiştirÖyle mii anladım canım çok teşekkür ederim cevap içinBenim yumurtalar küçüktü belki geç çatlamıştır reglim benimde gecikebilir o zaman
Allahtan hayırlısı olsun inşallah canımİnşallah inşallah o ihtimali istiyorum
Yok canım o en alttakinde yüzdürme tekniği uygulamışlar. Benim anladığım mikroskop altında görülmemiş başka teknik uygulamışlar ki bunu sanıyorum aşılama ve tüp bebek için yapiyorlar. Orada sonuç yüzde 20Nasıl yok %20 ileri hareketli ya kuzum
28-29 COK NADIR 30 . ilk 3-4 gün yogun oluyor. busefer 6. güne kadar geldi gayet sonra kahve oldu işte.düzenli adetim genelde. çatlamış gibi geldi bana off çatlamadıysa da kendi bilir hahaha. :))Yoğun mu oluyor peki? Kaç günde bir adet oluyorsun ki?
öyle valla ama benim değişiklik yok yani aynı. Miyomda var bende belki ondan kaynaklıdır diyorum ama bilemedim.benim polip ameliyatından sonra arttı. 3-4 gün sürüyordu 4-5 güne çıktı ve daha yoğun kanamam oldu? ne değişik ya bu vücudumuz gerçekten?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?