Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugun 18. Gun gec oldu . Ama adetim genelde 8-9 gun suruyor. 14. 15 gibi oluyodum busefer gec oldu nedense. Polip ameliyatindan sonra azalir demistim ama yok ayni
benim polip ameliyatından sonra arttı. 3-4 gün sürüyordu 4-5 güne çıktı ve daha yoğun kanamam oldu? ne değişik ya bu vücudumuz gerçekten?

merhaba kızlar ben bu ay çatlama iğnesi oldum adetime 1-2 gün var. idrar testim net bir şekilde negatif acaba pozitife döner mi hiç reglim gelecek gibi değil

merhaba kızlar ben bu ay çatlama iğnesi oldum adetime 1-2 gün var. idrar testim net bir şekilde negatif acaba pozitife döner mi hiç reglim gelecek gibi değil
Geçen ay bi arkadaş 14. Gün yapmıştı testi negatifti ertesi gün kan verdi ve 10 larda çıktı eğer regl belirtisi yoksa belki döner pozitife

Geçen ay bi arkadaş 14. Gün yapmıştı testi negatifti ertesi gün kan verdi ve 10 larda çıktı eğer regl belirtisi yoksa belki döner pozitife
İnşallah canım şuan hiç belirtim yok iğnenin 14. Günü regli geliyormuş benim bugün 14. Gün İğne gününü sayarsak

Hiçbir doktorm antibiyotik yazmadı hiç antibiyotik ilacım olmamıştır Enfeksiyon için de hep fitil veriyorlar bana canım. Sadce arkadaş sordu ona yazdım. Ben hasta olsam ağrı kesici bile zorda kalırsam alırım. İyi ki antibiyotik ilacım yok onlar çok büyük yaa ilaç yutamıyorum işkence oluyor ilaç yemek.

Ona inanma canım ben 18. Gün oldum regl ama benim belirtim barizdi 20 güne kadar olmayablrsn
Öyle mii anladım canım çok teşekkür ederim cevap için Benim yumurtalar küçüktü belki geç çatlamıştır reglim benimde gecikebilir o zaman

Yoğun mu oluyor peki? Kaç günde bir adet oluyorsun ki?
28-29 COK NADIR 30 . ilk 3-4 gün yogun oluyor. busefer 6. güne kadar geldi gayet sonra kahve oldu işte.düzenli adetim genelde. çatlamış gibi geldi bana off çatlamadıysa da kendi bilir hahaha. :))

benim polip ameliyatından sonra arttı. 3-4 gün sürüyordu 4-5 güne çıktı ve daha yoğun kanamam oldu? ne değişik ya bu vücudumuz gerçekten?
öyle valla ama benim değişiklik yok yani aynı. Miyomda var bende belki ondan kaynaklıdır diyorum ama bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…