pik olması için Tnin C den daha mı koyu olması gerekiyor. bilmediğim için soruyorum
Bunu bende merak ediyorum soracaktım sen sormuşsun? Merak ediyorum. C charlottesC charlottes kuzu naptın bakalım eşin test verdi mi?
Sustum iç sesim sus bakiyim uğursuz şirine gibiyim aynımAllah korusun sus bakim
Benim yumurtlama ağrım geliyor, bugünü değerlendirelim bari. Geçen ay sağda olmuştu yumurtlama, ağrı soldan geldi. İyi düzenli gidiyorSustum iç sesim sus bakiyim uğursuz şirine gibiyim aynım
Ahahaha geçen günde her yer kurak herkes negatif yazmıştın yıkıldımdeme öyle deme
Değerlendir canımBenim yumurtlama ağrım geliyor, bugünü değerlendirelim bari. Geçen ay sağda olmuştu yumurtlama, ağrı soldan geldi. İyi düzenli gidiyor
Aminn inşallahbHCG negatif kızlar, muhtemelen yarın regl olurum. Tatil öncesi çok da üzülmedik doğrusuBu iki hafta biraz dinleneyim sonra çalışmalara devam hakkımızda hayırlısı. Bekleyenlere mutlu haberler diliyorum.
Al benden de o kadar grup grup gez gezz gına kaldı artık oldu burada oldu
Teşekkür Ederim yinede cnmağrı kesici birşey yapar mı duymadım canım ama bazıları antibiyotik iyi değil diyorlar pek bilgim yok bu konuda
Ne demek canım, rica ederim :)))Ya bunu bende çok yapamıyorum genelde buradanNm88326 yardımcı oldu hatta arada o düzenliyor hakkı çokk iki kadın iş başında oldu. Bilgisayar üstünden çok kolay sutun açma filan ama telden zor canım.
Evet verdi canım. Sonucu aldık ama doktordan yorum bekliyoruz. Pek iyi bir şeye benzemiyor çünkü ileri hareket yok.Bunu bende merak ediyorum soracaktım sen sormuşsun? Merak ediyorum. C charlottes
ahahaa kız elimde 2 tane de kaset kalmış bide onu deniyim dedim oyuzden :)Leyloş sen nasıl stripten kasete döndün şimdi yaa
Ya aynı renk olacak yada daha koyu .pik olması için Tnin C den daha mı koyu olması gerekiyor. bilmediğim için soruyorum
kızzz keşke :)))Canım.. Tatiline git kafanı dinle.. Belki tatil bebişi olur.. Mayıs grubu ekipce Hazirandayız çünkü
Ahahah kız bi an hcg sandım. Devrem döndü noluuo yumurtlamadan nasıl geçildi buraya diye
Yaa bakalım doktor ne diyecek haber edersin canım durumunu zor bu işler.Evet verdi canım. Sonucu aldık ama doktordan yorum bekliyoruz. Pek iyi bir şeye benzemiyor çünkü ileri hareket yok.
Selizay canım senin eşinin sonucu nasıl çıktı?
Senin bu testin kaçıncı gün canım?ahahaa kız elimde 2 tane de kaset kalmış bide onu deniyim dedim oyuzden :)
Yumurtlamada ne ağrı kesici ne antibiyotik hiiiiç bişey yapmaz. Antibiyotiğiniz varsa hele sakın saat bile atlamayın. İlerde enfeksiyon direnci olursa gebelikteki basit enfeksiyonlar bile süründürür. Aman ha kızlar , dikkatt!ağrı kesici birşey yapar mı duymadım canım ama bazıları antibiyotik iyi değil diyorlar pek bilgim yok bu konuda
Bugun 18. Gun gec oldu . Ama adetim genelde 8-9 gun suruyor. 14. 15 gibi oluyodum busefer gec oldu nedense. Polip ameliyatindan sonra azalir demistim ama yok ayniSenin bu testin kaçıncı gün canım?
Bende bugün aldım canım paylaştım ama uzakta kaldı dur beraber paylaşalım karşılaştıralım, ben de hiç anlamadım doktora gösteremedikEvet verdi canım. Sonucu aldık ama doktordan yorum bekliyoruz. Pek iyi bir şeye benzemiyor çünkü ileri hareket yok.
Selizay canım senin eşinin sonucu nasıl çıktı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?