Gizem bizim kullanmadığımız ney kaldı onu araştırsak varya birşey kalmamıştıronu da kullandım 4 ao da işe yaramadı
Gizem bizim kullanmadığımız ney kaldı onu araştırsak varya birşey kalmamıştır
Benim doktorum 6 ay demişti. Senin 6 da olmamış daha dur hele sabırsız
Birde bana grup aç diyorlar daha tövbe şansım baştan gülmedi sonradan sankim herkese bulaştı
Yerçekimsiz ortam işe yarayabilirSonraki ay uzayda sevişeceğim bi o kaldı
Ne tarafa gideceklerini bilirler mi diyorsunYerçekimsiz ortam işe yarayabilirkuyruğunu kullanamayan spermcikler uça uça gider
Bende gelicem dur hissediyorumResmen fire vermedin Haziran grubu olduk
iyi şeyler hisset kızBende gelicem dur hissediyorum
Ahahaha geçen günde her yer kurak herkes negatif yazmıştın yıkıldımBirde bana grup aç diyorlar daha tövbe şansım baştan gülmedi sonradan sankim herkese bulaştı
iyi şeyler hisset kız
Anca beraber kanca beraber canm. Biz bu yola bas koymusuzBirde bana grup aç diyorlar daha tövbe şansım baştan gülmedi sonradan sankim herkese bulaştı
Canım.. Tatiline git kafanı dinle.. Belki tatil bebişi olur.. Mayıs grubu ekipce Hazirandayız çünkübHCG negatif kızlar, muhtemelen yarın regl olurum. Tatil öncesi çok da üzülmedik doğrusuBu iki hafta biraz dinleneyim sonra çalışmalara devam hakkımızda hayırlısı. Bekleyenlere mutlu haberler diliyorum.
Ahahah kız bi an hcg sandım. Devrem döndü noluuo yumurtlamadan nasıl geçildi buraya diye
adetliyken çekileceği için siz öncesinde başvuruyorsunuz. adet olunca aramanız için bir numara veriyorlar. Hatırladığım kadarıyla 3. yada 4. gün çekiyorlardı. günü siz belirliyorsunuz mecburen tabi. yoksa adetinizin ne zaman oldugunu kimse bilemez. sonrasında gününde gidip çektiriyorsunuz. bir de ufak tavsiye: bende çektirdim uyanık olmak daha iyi dediler bende anestezisiz yaptırdım zaten 3 dakka sürüyor. tek zor tarafı ilaç verirken oda birden bir karın ağrısı gibi düşünüp dişini sıkarsan biter gider inşallah şimdiden geçmiş olsunAdetken mi gün almak lazim simdi ben bu ay bayram diye kacirdim regli onumuzdeki ay insaaalllah gebelik olurda gerek kalmazhormon testine gidicem istanbulda yaptirdim begenmedi ben yapacağım bide dedi zaten 3 günü gidicem bide rahîm filmi sorayim devlet hastanesi ama bilemedim yaparmı özele para ayarlarsam özele giderim ev taşıma mevzuları var kendi evimizi tadilat ettircez baya masraf yapılacak ondan devlet te uğraşayim diyorum
Uzay konusunu konuşmuştuk oradan dönmek uzun zaman alıyorSonraki ay uzayda sevişeceğim bi o kaldı
Al benden de o kadar grup grup gez gezz gına kaldı artık oldu burada olduvalla başka gruba felan gidemem burada kimse kalmayana kadar dururum sonra da Allah Kerim artık
Olana kadar toplu ekip burayı terk etmiyoruz son kişi kalana kadar dicem o son kişi olmaktan korkuyormAnca beraber kanca beraber canm. Biz bu yola bas koymusuz
Allah korusun sus bakimOlana kadar toplu ekip burayı terk etmiyoruz son kişi kalana kadar dicem o son kişi olmaktan korkuyorm
Leyloş sen nasıl stripten kasete döndün şimdi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?