- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 133
- 31
Allah Allah o neymiş ki gün geçmiyo ki burada başka bişey öğreniyorumYok canım o en alttakinde yüzdürme tekniği uygulamışlar. Benim anladığım mikroskop altında görülmemiş başka teknik uygulamışlar ki bunu sanıyorum aşılama ve tüp bebek için yapiyorlar. Orada sonuç yüzde 20
İnşllah çok da önemli değil28-29 COK NADIR 30 . ilk 3-4 gün yogun oluyor. busefer 6. güne kadar geldi gayet sonra kahve oldu işte.düzenli adetim genelde. çatlamış gibi geldi bana off çatlamadıysa da kendi bilir hahaha. :))
Aaa harbiden üste bakınca ileri hareketli yok gruba n’oluyo bugün anlamadım gitti güzel bi haber yok bi dua okuyalım kızlar bnceYok canım o en alttakinde yüzdürme tekniği uygulamışlar. Benim anladığım mikroskop altında görülmemiş başka teknik uygulamışlar ki bunu sanıyorum aşılama ve tüp bebek için yapiyorlar. Orada sonuç yüzde 20
Yani yüzdürme dediğin şey aşılama yaparken yaptıkları Yıkamayla alakalı birşey mi?Yok canım o en alttakinde yüzdürme tekniği uygulamışlar. Benim anladığım mikroskop altında görülmemiş başka teknik uygulamışlar ki bunu sanıyorum aşılama ve tüp bebek için yapiyorlar. Orada sonuç yüzde 20
Canım aslında grup olarak bizler birbirimizi bulduk belki de hep birlikte aşacağız bunlarıAaa harbiden üste bakınca ileri hareketli yok gruba n’oluyo bugün anlamadım gitti güzel bi haber yok bi dua okuyalım kızlar bnce
Doğru diyorsun kuzum ama Bnde yüzdürme olayını merak ettim benim eşime öyle bi teknik uygulanmadı aşılama olursa mı olcak ki oCanım aslında grup olarak bizler birbirimizi bulduk belki de hep birlikte aşacağız bunlarıtabi okuyalım birbirimize dua edelim orası ayrı durum. Şimdi doktor neden böyle demiş ki ilaç takviye gerek yok diye madem arkadaş normal görmedi.
Ben de anlamıyorum ki. Şu an tamamen yorumlama yapiyorum. Benim tahmin ettiğim türden bir şey ise eğer, hareket görmeyince ekstra yaptıkları bir uygulama olabilir. Sizde var sonucta hareketlilik ama dediğim gibi bunlar benim eyyorlamamDoğru diyorsun kuzum ama Bnde yüzdürme olayını merak ettim benim eşime öyle bi teknik uygulanmadı aşılama olursa mı olcak ki o
Canım ben. Regl oldum yıkandım suan adeti beklıyorum tekrar.. aşılama yaptıracağım sanırımgulayseT
@bodrum4855 canım senin son durumun ney?
@minikooommm
@ahjmey
@aydmrk
@tubi05
Batlarınız bugün ne durumdasınız?
@Hilalball tekrar tebrik ederim hamileliğini..
Pardon canım bir an kafam selizayin attiği teste gitti. Sizinkini görmedim. Atsana kolayındaysa?Doğru diyorsun kuzum ama Bnde yüzdürme olayını merak ettim benim eşime öyle bi teknik uygulanmadı aşılama olursa mı olcak ki o
Eşimin e devletinde akşama Bnde koyayım buraya şuan ben işteyim benim eşime bi sorun yok dediler de bn yine de takviye kullandırıyorum daha da iyi olsun diyePardon canım bir an kafam selizayin attiği teste gitti. Sizinkini görmedim. Atsana kolayındaysa?
Yıkama sonrası azalan değer nedir? Ben de uyduruyor olabilirim zaten. Şu an hala mesai devam diye araştırmalara dalamadım. Bu akşam uzmanlaşırım ben bu konudaYani yüzdürme dediğin şey aşılama yaparken yaptıkları Yıkamayla alakalı birşey mi?Yıkama sonrası azalıyor değer
Canım
Şey mesela bize aşılama yapacaklar o spremler yıkanıyor sonra bana verilecek.Yıkama sonrası azalan değer nedir? Ben de uyduruyor olabilirim zaten. Şu an hala mesai devam diye araştırmalara dalamadım. Bu akşam uzmanlaşırım ben bu konuda
Yıkama değil de yüzdürme işlemi bu (swim up) ama ne işe yarar bakmak lazim.Şey mesela bize aşılama yapacaklar o spremler yıkanıyor sonra bana verilecek.
Benimde eşime uygulanmadıDoğru diyorsun kuzum ama Bnde yüzdürme olayını merak ettim benim eşime öyle bi teknik uygulanmadı aşılama olursa mı olcak ki o
İnşallah gerek kalmaz bunlara canım ya bu ay tutar da hiç girmezsin bu olaylaraBenimde eşime uygulanmadıyıkamada bir sprem 90 mlyn ise o sayısı düşüyor baya bir bu arkadaşa yapılan işlem yüzdürme sonrası olan daha önemlisi. Bazı testlerde sprem ilk alındığı halini bazısında ise yıkanmış halini sonuç olarak ikisini karşılaştırırlar. Aslında çook fazla sprem olmasının iyi olduğu kadar sağlıklı sprem ve hareketi de önemli aynı yumurtaların çok olması bir yerde anlam ifade etmediği gibi. Sağlıklı sprem ile yumurta hepsinden önemli ben artık bu ay göreceğim mecbur yıkanınca filan ne kadar kalıyor göreceğim
Haklısın acaba aynı mı farklı birşey mi merak ettim?Yıkama değil de yüzdürme işlemi bu (swim up) ama ne işe yarar bakmak lazim.
Temennim o da girince mecbur bak aşılamada ne diyor"" Aşılama işleminin planlandığı saatten 3 saat önce baba adayı sperm örneği veririr.Alınan sperm örneği özel işlemlerden geçirilerek; hareketsiz spermler ve hücresel artıklar, hareketli spermlerden ayrılır.İşte bu işlem yaklaşık 2 saat sürer. Hareketli spermler ayrıştırıldıktan sonra özel bir şırınga içine alınıyormuşİnşallah gerek kalmaz bunlara canım ya bu ay tutar da hiç girmezsin bu olaylara
Valla swim upa baktim da sanki aynı şey?Haklısın acaba aynı mı farklı birşey mi merak ettim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?