Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah Allah o neymiş ki gün geçmiyo ki burada başka bişey öğreniyorum

28-29 COK NADIR 30 . ilk 3-4 gün yogun oluyor. busefer 6. güne kadar geldi gayet sonra kahve oldu işte.düzenli adetim genelde. çatlamış gibi geldi bana off çatlamadıysa da kendi bilir hahaha. :))
İnşllah çok da önemli değil ya sende sende iki tane birşey vardı birisi polip birisi miyom muydu birinden olacaktın ameliyat oldun ama diğeri neydi onu çıkartamadım?

Aaa harbiden üste bakınca ileri hareketli yok gruba n’oluyo bugün anlamadım gitti güzel bi haber yok bi dua okuyalım kızlar bnce

Yani yüzdürme dediğin şey aşılama yaparken yaptıkları Yıkamayla alakalı birşey mi? Yıkama sonrası azalıyor değer

Aaa harbiden üste bakınca ileri hareketli yok gruba n’oluyo bugün anlamadım gitti güzel bi haber yok bi dua okuyalım kızlar bnce
Canım aslında grup olarak bizler birbirimizi bulduk belki de hep birlikte aşacağız bunları tabi okuyalım birbirimize dua edelim orası ayrı durum. Şimdi doktor neden böyle demiş ki ilaç takviye gerek yok diye madem arkadaş normal görmedi.

Doğru diyorsun kuzum ama Bnde yüzdürme olayını merak ettim benim eşime öyle bi teknik uygulanmadı aşılama olursa mı olcak ki o

Doğru diyorsun kuzum ama Bnde yüzdürme olayını merak ettim benim eşime öyle bi teknik uygulanmadı aşılama olursa mı olcak ki o
Ben de anlamıyorum ki. Şu an tamamen yorumlama yapiyorum. Benim tahmin ettiğim türden bir şey ise eğer, hareket görmeyince ekstra yaptıkları bir uygulama olabilir. Sizde var sonucta hareketlilik ama dediğim gibi bunlar benim eyyorlamam

Yani yüzdürme dediğin şey aşılama yaparken yaptıkları Yıkamayla alakalı birşey mi? Yıkama sonrası azalıyor değer
Yıkama sonrası azalan değer nedir? Ben de uyduruyor olabilirim zaten. Şu an hala mesai devam diye araştırmalara dalamadım. Bu akşam uzmanlaşırım ben bu konuda

Merhabalar ben bir süredir hep yazılanları takip ediyorum okuyorum ama bir sonuca ulaşamadığım için yazmıyordum . Totalde 5-6 aydır deniyoruz benim yumurtladığım ayları sayarsak.Pcos var bende uzun zamandır. biz baştan kontrol olsun diye gittiğimizde eşimde de sperm ile ilgili sıkıntılar çıktı 3 aylık ilaç tedavisi sonrası ileri hareket ve total sayı baya iyi arttı ancak bu sefer morfolojinin %2 olduğunu öğrendik doktorlar bu durumun çok önemli olmadığını söylüyor bu sayıların yeterli olduğunu ancak tabi yeniden takviye farklı ilaçlar verdiler eşime . Ben de gynositol kullanıyorum sürekli olarak . Bu 2.femara ve ovitrelle döngüm ilkinde olmadı. normal şartlarda cumartesi adet günüm olacak bugün de iğneden sonraki 12. Gün . Özellikle kasık ağrıları ara ara oluyor ama direkt ona yorup kendimi yıpratmak istemiyorum çünkü başka hiç bir belirti yok ne göğüs hassasiyeti ne başka bir şey . Geçen ay femara ile sadece sağda 1 yumurta büyümüştü bu ay sağda 2 solda 1 toplamda 3 yumurta oluştu biraz daha ihtimal vardır belki diyorum bakalım adet gecikmesi olmazsa test yapmayı düşünmüyorum ama beklemek de çok zor kimselere anlatamadığım bu durumu sizlerle paylaşmak istedim umarım herkes bir an önce bebişlerine kavuşur ve güzel haberler alırız dualarım hepinizle

Benimde eşime uygulanmadı yıkamada bir sprem 90 mlyn ise o sayısı düşüyor baya bir bu arkadaşa yapılan işlem yüzdürme sonrası olan daha önemlisi. Bazı testlerde sprem ilk alındığı halini bazısında ise yıkanmış halini sonuç olarak ikisini karşılaştırırlar. Aslında çook fazla sprem olmasının iyi olduğu kadar sağlıklı sprem ve hareketi de önemli aynı yumurtaların çok olması bir yerde anlam ifade etmediği gibi. Sağlıklı sprem ile yumurta hepsinden önemli ben artık bu ay göreceğim mecbur yıkanınca filan ne kadar kalıyor göreceğim

İnşallah gerek kalmaz bunlara canım ya bu ay tutar da hiç girmezsin bu olaylara

İnşallah gerek kalmaz bunlara canım ya bu ay tutar da hiç girmezsin bu olaylara
Temennim o da girince mecbur bak aşılamada ne diyor"" Aşılama işleminin planlandığı saatten 3 saat önce baba adayı sperm örneği veririr.Alınan sperm örneği özel işlemlerden geçirilerek; hareketsiz spermler ve hücresel artıklar, hareketli spermlerden ayrılır.İşte bu işlem yaklaşık 2 saat sürer. Hareketli spermler ayrıştırıldıktan sonra özel bir şırınga içine alınıyormuş

Haklısın acaba aynı mı farklı birşey mi merak ettim?
Valla swim upa baktim da sanki aynı şey?

Erkek adaydan alınan sperm hücreleri, uygun bir besi yerinde yıkanmaktadır. Daha sonra elde edilen hareketli ve hızlı sperm hücreleri, küçük bir alana alınır. Bu yöntem sperm kalitesi yüksek olan erkeklere uygulanmaktadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…