Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Madem hareketli ve hızlı sperm var ne demeye görmemişler tabi bunlar hep mechul

Ben aynı işlem olarak düşündüm bir kere okumuştum böyle swim upa diye birşey aşılama araştırırken yazılarda yüzdürme sonrası sonuçlar daha iyi sonuç bence işe yaramayanlar atılıyor gibi düşünmemiz lazım bunu.

C charlottes en önemli değerler yerinde canım sabahtan beri araştırıyorum sperm uzmanı da oldum hareket vs dönemsel yediğin içtiğinle bile değişiyormuş sıkıntı etme.

Madem hareketli ve hızlı sperm var ne demeye görmemişler tabi bunlar hep mechul
Ya doktorum bana da dedi ki niye olmaz ki herşey bu kadar iyiyken dedi aşılama da çok büyük ihtimal tutacak durum değilde sana aşılama yapalım dedi uzun zamandır yokmuş canım ya dedi siz ilişki düzenli mi dedi tam 3 yıldır evli kadına bu sorumu kaçı düzensizdi tutmadı acaba dedim doktora ben elimden geleni yaptım dedim. Birde başka doktordan tedavi alırdım şansıma o bundan üstün doktordu adam pandemi sürecinde istifa etti klinik açtı ondan tedavi aldım deyince sorgulamadı kadın beni hiç. Denemediğim doktor ve yol kalmadı en son buna koyuldum artık daha neler denerim bilmiyorum

Swim up hareketsiz morfolojik olarak bozuk canlı olmayan spermlerin ayrıştırılması gibi bir şey. İlk verilen değerler 100 ml değerleri, altta verilen total değer yani tüm spermin değeri. swim upla %20 hareketli çıkarmışlar. Kısacası biraz düşük evet ama iş görür

Tamda benimde dediğim buydu kuzum C charlottes bencede iş görür

Canım spermler bizi üzmeyiniz yütfeeeeen

Kızlaaaaaaaar dün size bahsetmiştim eşim çok istediği bir firma ile görüştü, arayacaz dediler diye. hatta aramayacaklar diye adamı iyice psikolojisini bozmuştum dün neyse bugün aradılar çok şükür olumlu eşimin totemine göre o işe girince bebeğimiz rızkıyla gelecekti bu ay kesin hamileyim o zaman ahahahyy

Bu ay olacak mı ne

İnşllah çok da önemli değil ya sende sende iki tane birşey vardı birisi polip birisi miyom muydu birinden olacaktın ameliyat oldun ama diğeri neydi onu çıkartamadım?
polip oldum bide 17 mm lik de bi miyomum vardı ama doktor rahmi delmekten korkuyorum dedigi için onu olmadım bide olursan 4-5 ay korunman lazım dedi .

Benimde böyle şuan yaa bugün kaçıncı günün kuzu
10. Gün kuzu, 30 günde bir adet oluyorum. Sanırım 12. Gün falan yumurtlama oluyor. Ben öncesinde kaçırıyormuymuşum diye düşünüyorum şuan

Eklentiler

• Screenshot_20210518_171741_com.lbrc.PeriodCalendar.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 38
Bu ay olacak mı ne
Beni aşılama deyince nedensiz heyecan sarıyor bu ayı hep unuttum birde o heyecanları yaşayıp göreyim ondanda hevesim kaçar Allahım umutlar bitmez amaa sen ne olursun bizlereeee verrr ne olurrrr bu kurban bayramına evladımızla girelim grupcak aminnn

Yaaaaa inşallah eşin orda çok mutlu çalışır kuzu ve 2. Mutluluğunuz hemeeeen geliiiiirrr

Kızlar Devlet hastanesi Acilde beta testi yapıyorlar mı. Koronadan dolayı yapmıyorlar diye duymuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…