- 24 Nisan 2021
- 2.225
- 2.276
- 83
- 39
Madem hareketli ve hızlı sperm var ne demeye görmemişler tabi bunlar hep mechulTemennim o da girince mecbur bak aşılamada ne diyor"" Aşılama işleminin planlandığı saatten 3 saat önce baba adayı sperm örneği veririr.Alınan sperm örneği özel işlemlerden geçirilerek; hareketsiz spermler ve hücresel artıklar, hareketli spermlerden ayrılır.İşte bu işlem yaklaşık 2 saat sürer. Hareketli spermler ayrıştırıldıktan sonra özel bir şırınga içine alınıyormuş
Valla swim upa baktim da sanki aynı şey?
Erkek adaydan alınan sperm hücreleri, uygun bir besi yerinde yıkanmaktadır. Daha sonra elde edilen hareketli ve hızlı sperm hücreleri, küçük bir alana alınır. Bu yöntem sperm kalitesi yüksek olan erkeklere uygulanmaktadır.
Ya doktorum bana da dedi ki niye olmaz ki herşey bu kadar iyiyken dedi aşılama da çok büyük ihtimal tutacak durum değilde sana aşılama yapalım dedi uzun zamandır yokmuş canım ya dediMadem hareketli ve hızlı sperm var ne demeye görmemişler tabi bunlar hep mechul
Tamda benimde dediğim buydu kuzumSwim up hareketsiz morfolojik olarak bozuk canlı olmayan spermlerin ayrıştırılması gibi bir şey. İlk verilen değerler 100 ml değerleri, altta verilen total değer yani tüm spermin değeri. swim upla %20 hareketli çıkarmışlar. Kısacası biraz düşük evet ama iş görür
Swim up hareketsiz morfolojik olarak bozuk canlı olmayan spermlerin ayrıştırılması gibi bir şey. İlk verilen değerler 100 ml değerleri, altta verilen total değer yani tüm spermin değeri. swim upla %20 hareketli çıkarmışlar. Kısacası biraz düşük evet ama iş görür
Benimde böyle şuan yaaDün söylendiğimi duyan testimin kızarmaya başlaması
Bu ay olacak mı neBenimde eşime uygulanmadıyıkamada bir sprem 90 mlyn ise o sayısı düşüyor baya bir bu arkadaşa yapılan işlem yüzdürme sonrası olan daha önemlisi. Bazı testlerde sprem ilk alındığı halini bazısında ise yıkanmış halini sonuç olarak ikisini karşılaştırırlar. Aslında çook fazla sprem olmasının iyi olduğu kadar sağlıklı sprem ve hareketi de önemli aynı yumurtaların çok olması bir yerde anlam ifade etmediği gibi. Sağlıklı sprem ile yumurta hepsinden önemli ben artık bu ay göreceğim mecbur yıkanınca filan ne kadar kalıyor göreceğim
Yaklaşıyor yaklaşmakta olanDün söylendiğimi duyan testimin kızarmaya başlaması
polip oldum bide 17 mm lik de bi miyomum vardı ama doktor rahmi delmekten korkuyorum dedigi için onu olmadım bide olursan 4-5 ay korunman lazım dedi .İnşllah çok da önemli değilya sende sende iki tane birşey vardı birisi polip birisi miyom muydu birinden olacaktın ameliyat oldun ama diğeri neydi onu çıkartamadım?
10. Gün kuzu, 30 günde bir adet oluyorum. Sanırım 12. Gün falan yumurtlama oluyor. Ben öncesinde kaçırıyormuymuşum diye düşünüyorum şuanBenimde böyle şuan yaabugün kaçıncı günün kuzu
hahaha bak sana ne dedim:)Dün söylendiğimi duyan testimin kızarmaya başlaması
Beni aşılama deyince nedensiz heyecan sarıyor bu ayı hep unuttumBu ay olacak mı ne
Yaaaaa inşallah eşin orda çok mutlu çalışır kuzuKızlaaaaaaaar dün size bahsetmiştim eşim çok istediği bir firma ile görüştü, arayacaz dediler diye. hatta aramayacaklar diye adamı iyice psikolojisini bozmuştum dünneyse bugün aradılar çok şükür olumlu eşimin totemine göre o işe girince bebeğimiz rızkıyla gelecekti bu ay kesin hamileyim o zaman ahahahyy
Kız benle dalga geçiyor heralde. Kızdı kızdı hadi biraz hızlı mı dediler içerde nehahaha bak sana ne dedim:)
Bakalım ovuluasyon ne gösterecek. Maşallah o ney kız üst üste10. Gün kuzu, 30 günde bir adet oluyorum. Sanırım 12. Gün falan yumurtlama oluyor. Ben öncesinde kaçırıyormuymuşum diye düşünüyorum şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?