Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaaaa inşallah eşin orda çok mutlu çalışır kuzu ve 2. Mutluluğunuz hemeeeen geliiiiirrr
İnşallah canım yaaaa çok uzun zamandır istiyordu orayı, hem işten güzel haber hem de sperm testinden güzel haber geldi bugün çok şükür inşallah üçüncü güzel haberimizi de 12 gün sonra alırız

polip oldum bide 17 mm lik de bi miyomum vardı ama doktor rahmi delmekten korkuyorum dedigi için onu olmadım bide olursan 4-5 ay korunman lazım dedi .
Merak ettiğim o 17 mm Lik şey nerede? Tam olarak nereye yakın engel mi acaba? Birde büyüyor ya orada ne oluyor? Duruyor mu öyle?

Poff valla bunca yıl korunduğuma yaniyorum. Korunmasaydım da olacağı varsa zaten anca 3-5 senede anca olurdu herhalde

Adet döngüsünün kısa hali de çok iyi ha

Poff valla bunca yıl korunduğuma yaniyorum. Korunmasaydım da olacağı varsa zaten anca 3-5 senede anca olurdu herhalde
Hiç öyle düşünme kuzu olacağı olsa olurdu zaten. Benim ilk gebeliğim doğum kontrol ilacı kullanırken oldu. Kendini heder etmenin anlamı yok yani

Bende yine toplasak bir yıl korunmam ve ilişki kafaya takmayıp ailem yanına gidip fındık ayı kaldığım olmuştur yumurtlama umursamadığım yani ben zaten 1 yıl korunmasız deneme sonrası hamile kaldım düştü. Tam ovulasyon filan düzenli ilişkim var 5.ayım bebek yok yani olacaksa oluyor olmayacaksa olmuyor. Hiç böyle düşünme nasipse olacaktır biz elimizden geleni yapıyoruz daha ne yapalım

Merhabalar..göğüslerde hassasiyet kasık agrısı agız tadının bozulması gibi tüm hamilelik belirtileri yasamama ragmen sonuc negatif bugün adet oldum.kendimi hamile sandıgım için psikolojik olarak belirti yasadım sanırım.hayırlısı olsun

Su bardağının 4te 1i ya da çay bardağının yarısı yumurtlayana kadar
YOK onu biliyorum ama karaciger enzimlerine zarar verebiliyor dediler oyuzden emin olamadım yoksa bi ay bende denedim kıpkırmızı oldu gerci bi mok olmadı )))))umarım işe yarar sende

Aahahahahaha çakşır ve testere dişli aslan pençesi farku
Yinede dikkat et fazla kullanma bunları aşırı canım. Çok faydası olduğu kadar zararları oluyor bazen bunlar.. Zaten şimdi varya alırsın tedaviyi alırsın gider testere dişlinin faydası deriz senin o ilaçların hala etkisi var sende oysaki. Şimdi doktor sana ne dedi git dene mi demişti? Bu ay takipte mi seni?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…