Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sorma ya yıllarda çok acımasız ya çok hızlı doluyor

İnşallah güzel olur sonuçları canım bu dediklerinin

Ben hala alkol sigara birakmadım. Bu işin hırslanma evreleri olacak bence ilk 3 ay alkol sigara laylaylom. Sonraki 3 ay alkolu kesmece. En sonunda alkol sigara ne varsa birakip. Sinir ve asabiyetle bebek beklemece tabi o zaman da stresten olmayabilir
Sen biraktin mi şimdi alkollu içecekleri ve dumanlı maddeleri?

5 6 haftalıktı net hatırlamıyorum ama doktor muhtemelen sağlık açısından sıkıntı olur dedi.
Şaşırdım açıkcası böyle denilmesi için erken gibiymiş. Bazen denildiği gibi de olmuyor herşey. Neyse olmuş bitmiş kapatalım önümüze bakalım canımcım

Bayağıdır içmiyorum kuzum. En son kasım mıydı ekim miydi hatırlayamıyorum

Canım ya komşumda kadın var iki çocuk doğurdu alkol sigarayla özellikle sigarayı hiç bırakmadı bebek olacak diye bir gayret içti. Bu bize gelince mi sorun acaba? Tabi ki olmaması en iyisi de. Ben sigara paket taşımam ama eşimle içerim keyfine muhabbette çok iyi gidiyor elimden geldikçe yapmıyorum

Şaşırdım açıkcası böyle denilmesi için erken gibiymiş. Bazen denildiği gibi de olmuyor herşey. Neyse olmuş bitmiş kapatalım önümüze bakalım canımcım
İşte hala yasını tutuyorum kuzum. Ara ara duygularım aklımdan daha zalim oluyır. Doktorumuz bayağı ünlüydü, öyle diyince göze alamadık

İşte hala yasını tutuyorum kuzum. Ara ara duygularım aklımdan daha zalim oluyır. Doktorumuz bayağı ünlüydü, öyle diyince göze alamadık
Bu konuda yorum yapmak istemiyorm her açıdan zor karar canım. Allah böyle kararlar vermek zorunda bırakmasın.

Ya bana baya mantıklı ve olumlu geliyo aşılama nedense

Yine geldik şırıngayaaaa

Kiz yusra Yusra-61 sen bilirsin asilamadan once erkekteki cinsel perhiz ne kadar olmali ? Sanirim adetin 2. Gunu falan yapiliyor dimi? Doktor oyle demisti bana

Ben de sigara ve alkolun gebelik oluşumunda bir etki ettiğini düsünmüyorum. Tabi çift çizgi görür görmez hepsini rafa kaldırmak gerekiyor. Annem de bana hamileyken içmiş ay bi de annemler yeni evliyken annem üniversiteyi 1 sene uzatmiş. Ayrı şehirde kalmışlar. Babam annemin yanina gitmis sadece 1 iliski olmus, annem iliski sonrası fitil atmis, vajinal duş almiş. Tepinmis falan hamile kalmasin diye gene kalmis

Goruntude mantikli ama %10 -15 etkili o bile . Tamam iste yolu yarilatiyoruz, kaliteli yolluyoruz neden kabul etmiyor bu yumurtalar
Çok seçicilerse demek ya valla tüp bebek zor olmasa direk tüp bebek isterdim ama maddiyat kadar maneviyatı da zor onun ama aşılama biraz daha normal ağrısız sızısız ondan daha poZitifim aşılamaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…