Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kiz yusra Yusra-61 sen bilirsin asilamadan once erkekteki cinsel perhiz ne kadar olmali ? Sanirim adetin 2. Gunu falan yapiliyor dimi? Doktor oyle demisti bana
Araştırmama göre 2 günden az 5 günden fazla olmayacak ben 3 günlük düşünüyorm doktor ne der bilmiyorum. Bana adetin 2.gün gel dediler birde ikametgahımı istedi senden böyle birşey istendi mi? Araştırmada olacağım sen özelde mi olacaksın?
Ya bana baya mantıklı ve olumlu geliyo aşılama nedense
Tek denemediğim p kaldı birde onlar alsınlar koysunlar benim yaptığım dışında durum olur belki yanlış spremleri yolluyorumdur denemedim dememek için iki kere üst üste yaptıracağım

O çocuk sen misin yaa naparsan yap olacak olan oluyor bende çok inanmıyorum tabi ki bünye meselesi o da var ne biliyim çocuk diye diye vazgeçtik çok şeyden sonu iyi olur inşlh.

Merhaba kızlar bugün doktora gittim geç adet ve lekelenme için ama 2 aydır çoçuk düşünüyorum dedim bazı testler istedi bu değerlerden anlayanınız varmı çünkü sonuçlardan sonra görüşemedim yarına kaldı pko değilsin dedi ama yumurtalıklarında daha da iyi olabilirdi ama kötüde değil dedi

Bnde şu aşılama işine ikna olayım bari yavaştan araştırmalar yapılsın bakalm

Bence bunlarda çok güzel belki tsh için ilaç verip düşürmek isteyebilir tam birşey diyemiyorum benimki doktorum ilaç vermişti 2.6 tsh için. Ama güzel hormonların

Bnde şu aşılama işine ikna olayım bari yavaştan araştırmalar yapılsın bakalm
Dene canım bence nasipse nereden olacak bilinmez. Bir arkadaşım yaptırdı olmadı sonrasında kendiliğinden hamile kaldı bu da çıksın kafamdan. Tüp elde hep ama ona biraz daha var benim için maddi manevi

Sol kasğığım aşırı ağrıyor, off tam şu sırada bir yumurtlama testi olacak ki gerçekten yumurtluyor muyum şu ağrı olunca anlayacam keşke alsaydım

Ikametkah mi ne mana yahu haha. Yok benden istemediler ama ozelde olucam ha nekadar dersen asla bilmiyorum ama cok ciddi bi para cikicak bana hissediyorum

Dene canım bence nasipse nereden olacak bilinmez. Bir arkadaşım yaptırdı olmadı sonrasında kendiliğinden hamile kaldı bu da çıksın kafamdan. Tüp elde hep ama ona biraz daha var benim için maddi manevi
Bnde çok duyuyorum tüp bebek veya aşılama tutmayıp sonra normal hamile kalanı valla artık elden ne gelirse denicez canım sonrası Allah a kalmış

O çocuk sen misin yaa naparsan yap olacak olan oluyor bende çok inanmıyorum tabi ki bünye meselesi o da var ne biliyim çocuk diye diye vazgeçtik çok şeyden sonu iyi olur inşlh.
Yok ablam olur kendisi ben planlı ve istenilen çocuğum evet bazi insanlar çok doğurgan bence durduramiyoruz şimdi benim sonuçlara göre bende bir kaliteli yumurta, eşimden de 500 milyondan 1 tane düzgün sperm bulurlar herhalde eşek değillerse hiç olmadı tüp bebek tutar diyorum ben. Demiğğğ

Herşey var hiç yok değil ki taabbiiikiii olblr canım sende asla imkansız diye birşey yok en azından bitti demek için çok erken..
Bnde çok duyuyorum tüp bebek veya aşılama tutmayıp sonra normal hamile kalanı valla artık elden ne gelirse denicez canım sonrası Allah a kalmış
Aynen öyle canım gerisi Allahın emrine kalmış

Ikametkah mi ne mana yahu haha. Yok benden istemediler ama ozelde olucam ha nekadar dersen asla bilmiyorum ama cok ciddi bi para cikicak bana hissediyorum
Bilmem ne alaka onu bende anlamadım .

bana tedavi uygulayan Başka doktorum da istedi bunu dosyam var benim kırmızı kaplıklı numaram bile var içinde adres ikametgah h eşim sprem sonucu benim herşeyim bütün bilgilerim.
Özel hastaneden hastaneye değişiyor bizim burada ilçede 900tl merkezde 1500 tl.
Araştırmada iğneler parayı ben vereceğim galiba bilmiyorm ücret yok devlet karşılayacak benim aşılamayı ikametgah o sebeble lazım olblr

O zaman ben ovulasyon test
Herşey var hiç yok değil ki taabbiiikiii olblr canım sende asla imkansız diye birşey yok en azından bitti demek için çok erken..

Aynen öyle canım gerisi Allahın emrine kalmış
o zaman ovulasyon testlerimi hazır edeyim

Benim dün yumurtlama akıntım geldi ama ovuluasyon henüz kıpkırmızı olmadı dün değerlendirdik inşallah yarın kıpkırmızı olur yarında degerlendirip sonra sına 2.3 günde bir adete kadar degerlendircem 3 haziran adet tarihi bakalım ne çıkacak. Olmazsa bende eşimi sperm testine göndercemi saysınlar onunkileride

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…