Araştırmama göre 2 günden az 5 günden fazla olmayacak ben 3 günlük düşünüyormKiz yusraYusra-61 sen bilirsin asilamadan once erkekteki cinsel perhiz ne kadar olmali ? Sanirim adetin 2. Gunu falan yapiliyor dimi? Doktor oyle demisti bana
Tek denemediğim p kaldı birde onlar alsınlar koysunlar benim yaptığım dışında durum olur belki yanlış spremleri yolluyorumdur denemedim dememek için iki kere üst üste yaptıracağımYa bana baya mantıklı ve olumlu geliyo aşılama nedense
O çocuk sen misinBen de sigara ve alkolun gebelik oluşumunda bir etki ettiğini düsünmüyorum. Tabi çift çizgi görür görmez hepsini rafa kaldırmak gerekiyor. Annem de bana hamileyken içmişay bi de annemler yeni evliyken annem üniversiteyi 1 sene uzatmiş. Ayrı şehirde kalmışlar. Babam annemin yanina gitmis sadece 1 iliski olmus, annem iliski sonrası fitil atmis, vajinal duş almiş. Tepinmis falan hamile kalmasin diye gene kalmis
Bnde şu aşılama işine ikna olayım bari yavaştan araştırmalar yapılsın bakalmAraştırmama göre 2 günden az 5 günden fazla olmayacak ben 3 günlük düşünüyormdoktor ne der bilmiyorum. Bana adetin 2.gün gel dediler birde ikametgahımı istedi senden böyle birşey istendi mi? Araştırmada olacağım sen özelde mi olacaksın?
Tek denemediğim p kaldı birde onlar alsınlar koysunlar benim yaptığım dışında durum olur belki yanlış spremleri yolluyorumdur denemedim dememek için iki kere üst üste yaptıracağım
Bence bunlarda çok güzel belki tsh için ilaç verip düşürmek isteyebilir tam birşey diyemiyorum benimki doktorum ilaç vermişti 2.6 tsh için.Merhaba kızlar bugün doktora gittim geç adet ve lekelenme için ama 2 aydır çoçuk düşünüyorum dedim bazı testler istedi bu değerlerden anlayanınız varmı çünkü sonuçlardan sonra görüşemedim yarına kaldı pko değilsin dedi ama yumurtalıklarında daha da iyi olabilirdi ama kötüde değil dediEki Görüntüle 2851960
Dene canım bence nasipse nereden olacak bilinmez.Bnde şu aşılama işine ikna olayım bari yavaştan araştırmalar yapılsın bakalm
Teşekkürler cnm inş bu ay burda hamiş kalacağız bu aydan çok umutluyumBence bunlarda çok güzel belki tsh için ilaç verip düşürmek isteyebilir tam birşey diyemiyorum benimki doktorum ilaç vermişti 2.6 tsh için.Ama güzel hormonların
İnşallahTeşekkürler cnm inş bu ay burda hamiş kalacağız bu aydan çok umutluyum
Ikametkah miAraştırmama göre 2 günden az 5 günden fazla olmayacak ben 3 günlük düşünüyormdoktor ne der bilmiyorum. Bana adetin 2.gün gel dediler birde ikametgahımı istedi senden böyle birşey istendi mi? Araştırmada olacağım sen özelde mi olacaksın?
Tek denemediğim p kaldı birde onlar alsınlar koysunlar benim yaptığım dışında durum olur belki yanlış spremleri yolluyorumdur denemedim dememek için iki kere üst üste yaptıracağım
Bnde çok duyuyorum tüp bebek veya aşılama tutmayıp sonra normal hamile kalanı valla artık elden ne gelirse denicez canım sonrası Allah a kalmışDene canım bence nasipse nereden olacak bilinmez.Bir arkadaşım yaptırdı olmadı sonrasında kendiliğinden hamile kaldı bu da çıksın kafamdan. Tüp elde hep ama ona biraz daha var benim için maddi manevi
Yok ablam olur kendisiO çocuk sen misinyaa naparsan yap olacak olan oluyor bende çok inanmıyorum tabi ki bünye meselesi o da var ne biliyim çocuk diye diye vazgeçtik çok şeyden sonu iyi olur inşlh.
Kadının yaptığı doğru biizm şırınga ile arasındaki fark spremleri yıkamamakYine geldik şırıngayaaaa
Herşey var hiç yok değil ki taabbiiikiii olblr canım sende aslaYok ablam olur kendisiben planlı ve istenilen çocuğum evet bazi insanlar çok doğurgan bence durduramiyoruz şimdi benim sonuçlara göre bende bir kaliteli yumurta, eşimden de 500 milyondan 1 tane düzgün sperm bulurlar herhalde eşek değillerse hiç olmadı tüp bebek tutar diyorum ben. Demiğğğ
Aynen öyle canım gerisi Allahın emrine kalmışBnde çok duyuyorum tüp bebek veya aşılama tutmayıp sonra normal hamile kalanı valla artık elden ne gelirse denicez canım sonrası Allah a kalmış
Bilmem ne alaka onu bende anlamadımIkametkah mine mana yahu haha. Yok benden istemediler ama ozelde olucam ha nekadar dersen asla bilmiyorum ama cok ciddi bi para cikicak bana hissediyorum
O zaman ben ovulasyon testYok ablam olur kendisiben planlı ve istenilen çocuğum evet bazi insanlar çok doğurgan bence durduramiyoruz şimdi benim sonuçlara göre bende bir kaliteli yumurta, eşimden de 500 milyondan 1 tane düzgün sperm bulurlar herhalde eşek değillerse hiç olmadı tüp bebek tutar diyorum ben. Demiğğğ
o zaman ovulasyon testlerimi hazır edeyimHerşey var hiç yok değil ki taabbiiikiii olblr canım sende aslaimkansız diye birşey yok en azından bitti demek için çok erken..
Aynen öyle canım gerisi Allahın emrine kalmış
Kan da çıkar canım hatta 2 güne idrar da bile çıkarMerhaba kizlar yumurtlamanin uzerinden 11 gun gecti kanda gebelik cikar mi bilginiz var mi
Et et nasip ne zaman olur bilinmezO zaman ben ovulasyon test
o zaman ovulasyon testlerimi hazır edeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?