Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bu şekildeyim akıntım oldu pik yok henüz o da yakındır canım. Bat günüm de hemen hemen seninle aynı

Olana kadar toplu ekip burayı terk etmiyoruz son kişi kalana kadar dicem o son kişi olmaktan korkuyorm
Hahay. Ya cnm ben degerlerine baktiraym diyorm saglkocaginda yapiliyor mu tahlil. Acaba degerlerimde sknti mi var

Evet aslında olması tuhaf ama dr gittim rahim temiz hormon testleri normal
Öyle olunca buna yorayım dedim.
Kasımda dış gebelik ameliyatı oldum ondan sonraki ilk iki adetimde hiç öyle şey olmadı. Arada mevsim geçişlerinde olabilir dedi dr. Yusra-61

Benim 2 aydır yumurlamadan sonra kahve rengi lekelenmelerim oluyor du bakalım bu ay olacak mı olmazsa gebeliğe yorcamaceleciyim ya
Bu ay da olursa leken, bir anda 3 aylık hamile mi olcaksın yani
bende adet oluyorum ama adetimi bile belki hamileyimdir öylesine gelmiştir diye yorumluyorum hepimiz aynıyız

Kızlar ben dayanamadım az önce normal kaset test yaptım içini açtım kırdım büktüm hayaletin hayaleti bile çizgi yok . Bat perşembe. olsaydı çıkar mıydı yaaa yoksa erken gebelik testi mi yapmam lazımdı

Kızlar yumurtlama olmuş mu sizce

Eklentiler

• D3C574D3-2702-4760-A48E-03A64BEEF56B.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 29
Ne mevsimmiş hep bize geçti işi gücü valla ne bu yaa ama olsun senden dolayı bilgi sahibi oldum bu da mevsim geçişi

Kasığım patlayacak gibi ağrıyor İnş yumurtlamadır bir kisti daha bünyem almaz. Eşime yalvardım git nöbetçi eczane bul lh testi al diye kalkmadı yerinden, bak babayı gör unutma bunları dedim karnımı tutarak onu bile tınmadı şuan aşırı merak ediyorum yaaa yumurtluyom mu acabaa

Birlikte bekleriz bu ay elimde gebelik testide dayanamayıp yaparım ben kesin
Toplu test yaparız artık bende var gebelik testi dayanıp dayanamayacak şeyler yok bende bem günüm geçerse yaparım günüm ne zaman onu bilmiyorm pik olsun sonra bilecem günümüu

Çıkan var canım ama çıkmayan da var geç döllenmeyse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…