Bende bu şekildeyim akıntım oldu pik yok henüz o da yakındır canım.Benim dün yumurtlama akıntım geldi ama ovuluasyon henüz kıpkırmızı olmadı dün değerlendirdik inşallah yarın kıpkırmızı olur yarında degerlendirip sonra sına 2.3 günde bir adete kadar degerlendircem 3 haziran adet tarihi bakalım ne çıkacak. Olmazsa bende eşimi sperm testine göndercemi saysınlar onunkileride
Hahay. Ya cnm ben degerlerine baktiraym diyorm saglkocaginda yapiliyor mu tahlil. Acaba degerlerimde sknti mi varOlana kadar toplu ekip burayı terk etmiyoruz son kişi kalana kadar dicem o son kişi olmaktan korkuyorm
Iyi bari cunku doktor cikmayabilir dediKan da çıkar canım hatta 2 güne idrar da bile çıkar
Benim 2 aydır yumurlamadan sonra kahve rengi lekelenmelerim oluyor du bakalım bu ay olacak mı olmazsa gebeliğe yorcamBende bu şekildeyim akıntım oldu pik yok henüz o da yakındır canım.Bat günüm de hemen hemen seninle aynı
Bakmıyorlar biizm burada orada bakarlar mı bilmem ki arayıp sorman daha iyi olurHahay. Ya cnm ben degerlerine baktiraym diyorm saglkocaginda yapiliyor mu tahlil. Acaba degerlerimde sknti mi var
Ne kadar sonra? Olmazsa neden gebeliğe yoruyorsun aslında olması tuhaf değil mi.?Benim 2 aydır yumurlamadan sonra kahve rengi lekelenmelerim oluyor du bakalım bu ay olacak mı olmazsa gebeliğe yorcamaceleciyim ya
Eğer geç döllenme olduysa çıkmaz diye biliyorum bnIyi bari cunku doktor cikmayabilir dedi
Bu ay da olursa leken, bir anda 3 aylık hamile mi olcaksın yaniBenim 2 aydır yumurlamadan sonra kahve rengi lekelenmelerim oluyor du bakalım bu ay olacak mı olmazsa gebeliğe yorcamaceleciyim ya
Ne mevsimmiş hep bize geçtiEvet aslında olması tuhaf ama dr gittim rahim temiz hormon testleri normal
Öyle olunca buna yorayım dedim.
Kasımda dış gebelik ameliyatı oldum ondan sonraki ilk iki adetimde hiç öyle şey olmadı. Arada mevsim geçişlerinde olabilir dedi dr.Yusra-61
Birlikte bekleriz bu ay elimde gebelik testide dayanamayıp yaparım ben kesinBende bu şekildeyim akıntım oldu pik yok henüz o da yakındır canım.Bat günüm de hemen hemen seninle aynı
Bence olmuş. Ama yarın dahada kırmızı olabilir. Çok üst üste yapmadıysan bu akşamı değerlendirebilirsinKızlar yumurtlama olmuş mu sizce
Toplu test yaparız artıkBirlikte bekleriz bu ay elimde gebelik testide dayanamayıp yaparım ben kesin
Çıkan var canım ama çıkmayan da var geç döllenmeyse..Kızlar ben dayanamadım az önce normal kaset test yaptım içini açtım kırdım büktüm hayaletin hayaleti bile çizgi yok . Bat perşembe. olsaydı çıkar mıydı yaaa yoksa erken gebelik testi mi yapmam lazımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?