Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adama şimdi git al dersen ekmek değil ki bu gitsin alsın her eczanede yok burada lh testi kalk çocuk yapacağız teklifi daha iyi en azından bu işe yok demez o ağrı bende çok olurdu bu ay arada oluyor bence yumrtan gelişmeye çalışıyor kist hemencik ağrı yapmaz ki. Hem kist adete yakın ağrı yapar benim bildiğim yumrtlamadır bu

Ağzını öpeyim tamam bugün yarn değerlendireyim yine

Var gibi ama çok emin olamadım testi siz daha iyi görürsünüz ben çok algılayamadım
Çizgi pembe ve rengiyle oynamadan gayet belirgin duruyor su da damlattim üstüne ama kuruma çizgisi olması imkansız gibi yarın sağlık ocakları çalışır mı sabah bilginiz var mı

Ağzimda çok kötü bir tad var bir bakıyorum normal gibi bir bakıyorum ağzım acımsı sanki antibiyotik kullanmışım da bozulmuş gibi çay içerken özellikle hiç anlamıyorum çayın tadını, sadece şekerli şeyler yiyince o bozuk tadı anlamıyorum şeker tadı alıyorum bu bir hamimlelik belirtisi midir arkadaşlar , daha önce 4 gebelik yaşadım sadece göğsüm siserdi öyle anlardım gebe olduğumu bu çok farklı bişey folikasit ve coraspirin kullanıyorum bir aydır , ağız tadı bozukluğu olur mu bu ilaçlardan dolayı yoksa hamilelik belirtisi midir sizce ? bat günüm 22 Mayıs daha 4 gün var

Çizgi pembe ve rengiyle oynamadan gayet belirgin duruyor su da damlattim üstüne ama kuruma çizgisi olması imkansız gibi yarın sağlık ocakları çalışır mı sabah bilginiz var mı
Bildiğim kadarıyla yarın çalışmıyorlar. Acilden kan verebilirsin yada bi test daha yapabilirsin yarın sabahtan

Sende mi aşılama olacaksın haziran mı?

İnşallah güzel testini atarsın buraya canım Rabbim sanada yardım etsin inşallah

Bunu sende hep merak ediyorm yaa beni de bilgilendir bu konuda
Evet canım büyük ıhtımalle.. hormon testi yapıp oyle aşılama önerdı doktorum sorun yok ama neden anlamadım

O zman hamilesin inşallah.
Bilgim yok resmi tatil açık olmayabilir. Olmazsa hastanenin aciline gidin yaptırın bence güzel haberlerle gelirsiniz dilerim

Ayy Corona mi oldum ki acaba ya off kafam çok karışık sabahları göğsüm şişiyor akşama doğru şiskinlik inmiş sanki biraz

Canım bende hamilelik belirtisi göstemedigim için başlarda hiç bilemiyorum. Ama ağız tadın bozuluyor gebelikte ne zaman tatlı yesem pas tadı demir tadı alıyordum

Bunlar normal gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…