Adama şimdi git al dersen ekmek değil ki bu gitsin alsınKasığım patlayacak gibi ağrıyorİnş yumurtlamadır bir kisti daha bünyem almaz. Eşime yalvardım git nöbetçi eczane bul lh testi al diye kalkmadı yerinden, bak babayı gör unutma bunları dedim karnımı tutarak onu bile tınmadı şuan aşırı merak ediyorum yaaa yumurtluyom mu acabaa
Var gibi duruyor canım hayırı olsunSabah ilk idrarla yaptım 3 4 dakika içinde çıktı sizce var mıdır yarın bat günüm
Eki Görüntüle 2851996 Eki Görüntüle 2851997
Ağzını öpeyim tamam bugün yarn değerlendireyim yineAdama şimdi git al dersen ekmek değil ki bu gitsin alsınher eczanede yok burada lh testi kalk çocuk yapacağız teklifi daha iyi en azından bu işe yok demez o ağrı bende çok olurdu bu ay arada oluyor bence yumrtan gelişmeye çalışıyor kist hemencik ağrı yapmaz ki. Hem kist adete yakın ağrı yapar benim bildiğim yumrtlamadır bu
Var gibi ama çok emin olamadım testi siz daha iyi görürsünüz ben çok algılayamadımSabah ilk idrarla yaptım 3 4 dakika içinde çıktı sizce var mıdır yarın bat günüm
Ama hiç belirtim yokVar gibi duruyor canım hayırı olsun
Kendimi bile kandırmışım bu ayda olmazsa bişi olmaz bikaç ay kafamı dinlerim diye ama çok kötü hissettim yaÇıkan var canım ama çıkmayan da var geç döllenmeyse..
Ben çok silik bi çizgi görüyorumSabah ilk idrarla yaptım 3 4 dakika içinde çıktı sizce var mıdır yarın bat günüm
Çizgi pembe ve rengiyle oynamadan gayet belirgin duruyor su da damlattim üstüne ama kuruma çizgisi olması imkansız gibi yarın sağlık ocakları çalışır mı sabah bilginiz var mıVar gibi ama çok emin olamadım testi siz daha iyi görürsünüz ben çok algılayamadım
İnşallah vardırBen çok silik bi çizgi görüyorum
Dün gece yapmadıysan sen bugün yap canım. Yarını akşam değilde sabahına yap böylelikle kaçıncı gün olur yarın senin? Bugün 16.gün mü?Ağzını öpeyim tamam bugün yarn değerlendireyim yine
Bildiğim kadarıyla yarın çalışmıyorlar. Acilden kan verebilirsin yada bi test daha yapabilirsin yarın sabahtanÇizgi pembe ve rengiyle oynamadan gayet belirgin duruyor su da damlattim üstüne ama kuruma çizgisi olması imkansız gibi yarın sağlık ocakları çalışır mı sabah bilginiz var mı
Evet canım büyük ıhtımalle.. hormon testi yapıp oyle aşılama önerdı doktorum sorun yok ama neden anlamadımSende mi aşılama olacaksın haziran mı?
İnşallah güzel testini atarsın buraya canımRabbim sanada yardım etsin inşallah
Bunu sende hep merak ediyorm yaa beni de bilgilendir bu konuda
O zman hamilesin inşallah.Çizgi pembe ve rengiyle oynamadan gayet belirgin duruyor su da damlattim üstüne ama kuruma çizgisi olması imkansız gibi yarın sağlık ocakları çalışır mı sabah bilginiz var mı
Adetin bitmiş miydi bunu dediğinde doktor?Evet canım büyük ıhtımalle.. hormon testi yapıp oyle aşılama önerdı doktorum sorun yok ama neden anlamadım
Canım bende hamilelik belirtisi göstemedigim için başlarda hiç bilemiyorum. Ama ağız tadın bozuluyor gebelikte ne zaman tatlı yesem pas tadı demir tadı alıyordumAğzimda çok kötü bir tad var bir bakıyorum normal gibi bir bakıyorum ağzım acımsı sanki antibiyotik kullanmışım da bozulmuş gibi çay içerken özellikle hiç anlamıyorum çayın tadını, sadece şekerli şeyler yiyince o bozuk tadı anlamıyorum şeker tadı alıyorum bu bir hamimlelik belirtisi midir arkadaşlar , daha önce 4 gebelik yaşadım sadece göğsüm siserdi öyle anlardım gebe olduğumu bu çok farklı bişey folikasit ve coraspirin kullanıyorum bir aydır , ağız tadı bozukluğu olur mu bu ilaçlardan dolayı yoksa hamilelik belirtisi midir sizce ? bat günüm 22 Mayıs daha 4 gün var
Öğlene kadar çalışıyor diye biliyorum ama bilmiyorum sabah yine denerim şansımıO zman hamilesin inşallah.
Bilgim yok resmi tatil açık olmayabilir. Olmazsa hastanenin aciline gidin yaptırın bence güzel haberlerle gelirsiniz dilerim
Bunlar normal gözün aydınMerhaba kızlar bugün doktora gittim geç adet ve lekelenme için ama 2 aydır çoçuk düşünüyorum dedim bazı testler istedi bu değerlerden anlayanınız varmı çünkü sonuçlardan sonra görüşemedim yarına kaldı pko değilsin dedi ama yumurtalıklarında daha da iyi olabilirdi ama kötüde değil dediEki Görüntüle 2851960
Varsa kanda mutlaka çıkarMerhaba kizlar yumurtlamanin uzerinden 11 gun gecti kanda gebelik cikar mi bilginiz var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?