Millett kim millettŞimdi sen düşün bence millet keyfine bakıp kaçacak
Arabaya bak yoksa gitmiştirEşim arabadan bişi almaya iniyorum dedi 10 dakikadır yok ovulasyon testi almaya gitti diyenler
Otopark binanın altında kapalı gözükmüyorArabaya bak yoksa gitmiştir
Spermlerin efendisi hahahahaMillett kim millett
Gelince anlarsın artıkOtopark binanın altında kapalı gözükmüyor
Yaa niye hep onlar istiyor da bizim keyfimiz yok gibi algılanıyor bende alacağımı alıp çekilebiliyorum köşemeSpermlerin efendisi hahahaha
2-3 güne pik olurDün söylendiğimi duyan testimin kızarmaya başlaması
,Yaa niye hep onlar istiyor da bizim keyfimiz yok gibi algılanıyor bende alacağımı alıp çekilebiliyorum köşeme
Minnak kurabiyelerden sipariş vereydin ya bnm geldi minnoşlarım bugünYaaa kocacım ovulasyon testi almaya gitmiş gerçektennnamaaaaaa yokmuş bulamamış kıyamam yaaa Yusra-61
Üzüldüm gidip bulamamasınaYaaa kocacım ovulasyon testi almaya gitmiş gerçektennnamaaaaaa yokmuş bulamamış kıyamam yaaa Yusra-61
Bende ovulasyon dönemi genelde istek zirvede oluyor,Valla özellikle yumurtlama döneminde olan ilişkilerde bende tık olmuyor kasık ağrısından
Onların ilgi alanını bir yere çekmek lazım ki buraya vakit kalsınEşim yarım saattir çay istiyor, kanepede debelenip kalkamıyorummaçı başlayacakmış, neyse kalkayım da bi çay koyayım. O maçını izlesin, bende biraz kk takip edeyim
İnşallah rabbim nasip etsinÜzüldüm gidip bulamamasınateşekkürler enişte beye seni kırmadı birde ne kadar istekli gördük Allah versin yaa bu adamların da hakkı baba olmak
İnşallah vardır canım ve inşallah sağlıkla olur.Ayy inşallah ya vardır inşallah hep kimyasal gebelik yaşıyorum varsa da sağlıkla olur inşallah dediğin gibi paslı demirli bişey ağzıma sürmüşüm gibi tad var teşekkür ederim cevabınız için bu aydan hiç umudum yok ama bckalim hayirlisi
Hahahahahah sorma la toto yukarda halimi şimdi düşününce boynum ağrımaya başladı
Yaaa ne kadan naif cici bi baba adayıYaaa kocacım ovulasyon testi almaya gitmiş gerçektennnamaaaaaa yokmuş bulamamış kıyamam yaaa Yusra-61
E işte hepimizde bir tane olan nazlı nuzlu koca beylerMillett kim millett
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?