Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Korona olduğunuzu düşünmüyorum ben çok yaşadım bunu arada metal tat kaybı adete yakın. Daha öncede hamileliğimde yaşamıştım ama sonraki durumlarda metal tat tutmadı. İnşallah sizinki hamileliktendir test alıp bunu öğrenmen daha doğru olur. İlaçlarla alakalı olduğunu sanmıyorum. Gögüslerin normalde gündüz biraz inip akşam şişmesi daha çok olan durum tersi olmuş bilemedim inşallah istediğin şeylerin belirtisidir bu dediklerin

Canım bende hamilelik belirtisi göstemedigim için başlarda hiç bilemiyorum. Ama ağız tadın bozuluyor gebelikte ne zaman tatlı yesem pas tadı demir tadı alıyordum
Ayy inşallah ya vardır inşallah hep kimyasal gebelik yaşıyorum varsa da sağlıkla olur inşallah dediğin gibi paslı demirli bişey ağzıma sürmüşüm gibi tad var teşekkür ederim cevabınız için bu aydan hiç umudum yok ama bckalim hayirlisi

Sen kaçıncı gün yumurtluyorsun ki canım? Geçende attığın flo da pazar ovulasyon gösterirdi 12.gün mü yumrtlaman oluyor ona göre.
Benim döngü kısa olduğu için program 12 gösteriyor canım yumurtlamayı ama sanırım bugün, akıntım da var öyle uzayan falan değil ama ıslaklık var sürekli

Benim döngü kısa olduğu için program 12 gösteriyor canım yumurtlamayı ama sanırım bugün, akıntım da var öyle uzayan falan değil ama ıslaklık var sürekli
Sende 14.gün yumurtluyorsun o zaman o flo yanıltmasın sen bugünü değerlendir canım inşallah güzel şeyler olur yaa

İnşallah hayırlısı ben de şaşkınım hiç yaşamadigim şeyler bunlar benim de , adet olursam da ilk aşılama için doktora gideceğim adetin 2.gunu

İnşallah hayırlısı ben de şaşkınım hiç yaşamadigim şeyler bunlar benim de , adet olursam da ilk aşılama için doktora gideceğim adetin 2.gunu
Ayy inşalalh hamile olursun gerek kalmaz yaa bende hamilelik belirtisi oldu o sürekli acımsı tat sürekli şeker yerdim ne oldu ağzıma derdim ne biliyim hamilelik ilk gelmişti güzel şeyler oluyordur dilerim kuzum kendim kadar sevinirim senin için yaa

Kiz yusra Yusra-61 sen bilirsin asilamadan once erkekteki cinsel perhiz ne kadar olmali ? Sanirim adetin 2. Gunu falan yapiliyor dimi? Doktor oyle demisti bana
Kız olur mu yumurta gelişimi vs için adetin 3. Günü başlanan ilaç verilecek 5 ila 7 gün ilaç kullanımı sonra çatlamaya uygun mu bakılacak. Uygun ise 10. -12. Gün falan aşılama yapılıyor. Erkek için ideal bekleme süresi 3 gün.

Allahım inşallah nasip etsin de sağlıklı nasip etsin ben pozitif görünce artık sevinemiyorum bile içim bir hoş olup korku sariyor aynı şeyleri yaşayacağım diye , çünkü 4 kere pozitif gördüm ve kimyasal oldu hepsi, daha o pıt pıt kalp sesini bile duymak nasip olmadı , rabbimin vardır bi bildigi dedim ve bir kere bile gözyaşı dokmedim isyan etmek gibi olmasın diye ama artik dayanamıyorum, yaş oldu 32 , eltim 3.ye hamile kalmış bayramda konuştukları çok canımı yaktı , baktım senin dogurasin yok ben dogurayim senin yerine dedi hala düşündükce nefesim kesiliyor alamıyorum kendimi tutmaktan

Ya kuzum o kadar iyi anlyorum ki dediklerini herkes bugün aldığı laf yarın birgün önüne gelir yapsınlar yorum Allah hesabini sorar.
Asla ve aslaaa korkma inanan insanlarız kaybetmeyeceğim rabbimdir canı veren alanda Allahım bana emanetini ver sağlıklı sıhhatli de canım sonuç güzel olsun hamile kalıyorsun bunun güzelliğiyle salla onu bunu önüne bak.

Biizm orada geline çocuğu olmuyor diye neler dedi kadının birisi ve o kadının torunu konuşamadı dili dönmedi 10 yşna kadar işte onların terbiyesizliğin kalpsizlğinin karşılığını melek gibi çocuklarla sınayabiliyor. Keşke böyle olmasalar çok üzücü onların öyle kafası olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…