Bugün 14 yarın 15Dün gece yapmadıysan sen bugün yap canım. Yarını akşam değilde sabahına yap böylelikle kaçıncı gün olur yarın senin? Bugün 16.gün mü?
Korona olduğunuzu düşünmüyorum ben çok yaşadım bunu arada metal tat kaybı adete yakın.Ağzimda çok kötü bir tad var bir bakıyorum normal gibi bir bakıyorum ağzım acımsı sanki antibiyotik kullanmışım da bozulmuş gibi çay içerken özellikle hiç anlamıyorum çayın tadını, sadece şekerli şeyler yiyince o bozuk tadı anlamıyorum şeker tadı alıyorum bu bir hamimlelik belirtisi midir arkadaşlar , daha önce 4 gebelik yaşadım sadece göğsüm siserdi öyle anlardım gebe olduğumu bu çok farklı bişey folikasit ve coraspirin kullanıyorum bir aydır , ağız tadı bozukluğu olur mu bu ilaçlardan dolayı yoksa hamilelik belirtisi midir sizce ? bat günüm 22 Mayıs daha 4 gün var
Sen kaçıncı gün yumurtluyorsun ki canım? Geçende attığın flo da pazar ovulasyon gösterirdi 12.gün mü yumrtlaman oluyor ona göre.Bugün 14 yarın 15
Ayy inşallah ya vardır inşallah hep kimyasal gebelik yaşıyorum varsa da sağlıkla olur inşallah dediğin gibi paslı demirli bişey ağzıma sürmüşüm gibi tad var teşekkür ederim cevabınız için bu aydan hiç umudum yok ama bckalim hayirlisiCanım bende hamilelik belirtisi göstemedigim için başlarda hiç bilemiyorum. Ama ağız tadın bozuluyor gebelikte ne zaman tatlı yesem pas tadı demir tadı alıyordum
Burada 700-1500 arası başka yerler kaç bilmiyormAşılama totelde kaça mal oluyor acaba? Bende dişünmeye başladım
Benim döngü kısa olduğu için program 12 gösteriyor canım yumurtlamayı ama sanırım bugün, akıntım da var öyle uzayan falan değil ama ıslaklık var sürekliSen kaçıncı gün yumurtluyorsun ki canım? Geçende attığın flo da pazar ovulasyon gösterirdi 12.gün mü yumrtlaman oluyor ona göre.
Sende 14.gün yumurtluyorsun o zaman o flo yanıltmasın sen bugünü değerlendir canımBenim döngü kısa olduğu için program 12 gösteriyor canım yumurtlamayı ama sanırım bugün, akıntım da var öyle uzayan falan değil ama ıslaklık var sürekli
İnşallah hayırlısı ben de şaşkınım hiç yaşamadigim şeyler bunlar benim de , adet olursam da ilk aşılama için doktora gideceğim adetin 2.gunuKorona olduğunuzu düşünmüyorum ben çok yaşadım bunu arada metal tat kaybı adete yakın.Daha öncede hamileliğimde yaşamıştım ama sonraki durumlarda metal tat tutmadı. İnşallah sizinki hamileliktendir test alıp bunu öğrenmen daha doğru olur. İlaçlarla alakalı olduğunu sanmıyorum. Gögüslerin normalde gündüz biraz inip akşam şişmesi daha çok olan durum tersi olmuş bilemedim inşallah istediğin şeylerin belirtisidir bu dediklerin
Ayy inşalalh hamile olursun gerek kalmaz yaaİnşallah hayırlısı ben de şaşkınım hiç yaşamadigim şeyler bunlar benim de , adet olursam da ilk aşılama için doktora gideceğim adetin 2.gunu
Ay inşallah inşallah gaza geldim şuanSende 14.gün yumurtluyorsun o zaman o flo yanıltmasın sen bugünü değerlendir canıminşallah güzel şeyler olur yaa
Azda olsa sıvı olması bile belirti yumurtlma herkes de illa aynı şeyler olmaz her beden bir değil kiAy inşallah inşallah gaza geldim şuan
Kız olur mu yumurta gelişimi vs için adetin 3. Günü başlanan ilaç verilecek 5 ila 7 gün ilaç kullanımı sonra çatlamaya uygun mu bakılacak. Uygun ise 10. -12. Gün falan aşılama yapılıyor. Erkek için ideal bekleme süresi 3 gün.Kiz yusraYusra-61 sen bilirsin asilamadan once erkekteki cinsel perhiz ne kadar olmali ? Sanirim adetin 2. Gunu falan yapiliyor dimi? Doktor oyle demisti bana
Allahım inşallah nasip etsin de sağlıklı nasip etsin ben pozitif görünce artık sevinemiyorum bile içim bir hoş olup korku sariyor aynı şeyleri yaşayacağım diye , çünkü 4 kere pozitif gördüm ve kimyasal oldu hepsi, daha o pıt pıt kalp sesini bile duymak nasip olmadı ,Ayy inşalalh hamile olursun gerek kalmaz yaabende hamilelik belirtisi oldu o sürekli acımsı tat sürekli şeker yerdim ne oldu ağzıma derdim ne biliyim hamilelik ilk gelmişti güzel şeyler oluyordur dilerim kuzum kendim kadar sevinirim senin için yaa
Hadi bakalım bu gazla devamkeeeAy inşallah inşallah gaza geldim şuan
Şimdi hareketli spermler düşünsün ahahHadi bakalım bu gazla devamkeee
Şimdi hareketli spermler düşünsün ahah
Hahahahahah sorma la toto yukarda halimi şimdi düşününce boynum ağrımaya başladıŞimdi sen düşün bence millet keyfine bakıp kaçacak
Allahım inşallah nasip etsin de sağlıklı nasip etsin ben pozitif görünce artık sevinemiyorum bile içim bir hoş olup korku sariyor aynı şeyleri yaşayacağım diye , çünkü 4 kere pozitif gördüm ve kimyasal oldu hepsi, daha o pıt pıt kalp sesini bile duymak nasip olmadı ,rabbimin vardır bi bildigi dedim ve bir kere bile gözyaşı dokmedim isyan etmek gibi olmasın diye ama artik dayanamıyorum, yaş oldu 32 , eltim 3.ye hamile kalmış bayramda konuştukları çok canımı yaktı , baktım senin dogurasin yok ben dogurayim senin yerine dedi hala düşündükce nefesim kesiliyor alamıyorum kendimi tutmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?